Waarom houdt Taylor Swift van het getal 13?

Inhoudsopgave:

Waarom houdt Taylor Swift van het getal 13?
Waarom houdt Taylor Swift van het getal 13?
Anonim

Het is misschien verrassend dat miljoenen mensen over de hele wereld in honderden en duizenden verschillende bijgeloof geloven, zelfs in de eenentwintigste eeuw.

Wat echter zelfs verrassend is, is dat Taylor Swift, die wordt beschouwd als niet minder dan een godin, ook vergelijkbaar is met gewone stervelingen, vanwege haar overtuiging dat het getal "13 " heeft geluk voor haar.

Volgens de traditie probeerden de enthousiaste fans van de zangeres het mysterie van dit nummer, waarvan het gebruik niet eenmalig was, te ontrafelen voordat Taylor zelf iets kon uitleggen.

De Blank Space-zangeres heeft geprobeerd om het nummer sinds het begin van haar carrière op te nemen in alles wat ze doet, en netizens vinden het net zo vertederend als haar liefde voor haar katten.

Swift zegt dat 13 haar geluksgetal is

Taylors authenticiteit als persoon is even onbetwistbaar als haar songwritingvaardigheden. Dus we weten dat ze geen grapje maakte toen ze de betekenis uitlegde van het getal 13 dat op haar hand was geschilderd toen ze in 2009 door de straten van Londen liep: "Ik schilder dit op mijn hand voor elke show omdat 13 mijn geluksgetal is; voor een veel redenen."

Swift werd geboren op 13 december 1989, maar het verhaal van haar geluksgetal eindigt daar niet.

"Ik ben geboren op de 13e. Ik werd 13 op vrijdag de 13e. Mijn eerste album werd goud in 13 weken. Mijn eerste nummer 1 nummer had een intro van 13 seconden", had ze aan MTV uitgelegd. "Elke keer dat ik een prijs heb gewonnen, zat ik op de 13e stoel, de 13e rij, de 13e sectie of rij M, wat de 13e letter is."

Hoewel sommigen misschien beweren dat al deze gebeurtenissen toeval zijn, smeekt Taylor om van mening te verschillen, omdat ze gelooft dat het getal 13 dat op elk moment in haar leven opduikt, een goed voorteken is.

Taylor Swift brengt 13 naar voren bij elke mogelijke kans

The Wildest Dreams-zangeres laat geen enkele kans lopen om het nummer ter sprake te brengen dat ze als haar geluksbrenger beschouwt als hoe ze toegeeft dat ze "alles" zal doen om over haar goede vriend, singer-songwriter te praten Selena Gomez.

De opname van '13' is meerdere keren te zien op haar album 'Red'. Het dertiende nummer op het album "The Lucky One" heeft een intro van 13 seconden en het woord "lucky" wordt 13 keer in het nummer gezegd, maar dat is het niet.

Het nummer "All Too Well (10 Minute Version), " dat verscheen op Taylor's onlangs opnieuw opgenomen album 'Red' en later het meest uitgebreide nummer één nummer bovenaan een Billboard-hitlijst werd, is eigenlijk 10 minuten en 13 seconden.

Swift sloop ook 13 in haar album 'Reputation', aangezien 13 te zien is in grote bellengetallen aan de linkerkant van het frame om 0:20 in haar referentierijke "Ready For It?" muziekvideo.

De zangeres plaatste in 2018 een video op Instagram waarin ze zich klaarmaakte om het podium op te gaan voor haar dertiende show van de 'Reputation'-wereldtournee terwijl haar moeder het nummer 13 op haar hand schildert. Deze tour werd een Netflix-concertfilm, wat bewijst dat 13 inderdaad geluk heeft voor Swift.

De werkelijke sleutel tot het succes van Swift

'13' mag dan geluk hebben voor Taylor, maar dat is niet de sleutel tot haar succes; het is haar enorme harde werk. Deze aard is zichtbaar in haar sterke veerkracht na de fasen waarin ze laag ligt, vergelijkbaar met de tekst "I come back strong than a '90s trend" die ze zingt in haar nummer Willow.

De Bad Blood-zangeres heeft maar liefst negen studioalbums, waarmee ze 11 Grammy Awards en 56 Guinness World Records opleverde, naast andere prijzen en onderscheidingen, en ze heeft al deze dingen bereikt op basis van haar harde werk.

Dus natuurlijk, als er iets is dat Taylor weigert te tolereren, dan is het wel iemand die haar harde werk in diskrediet brengt, wat haar rechtvaardigt dat ze Damon Albarn bekritiseert, die commentaar gaf op haar songwritingcapaciteiten. Het verklaart ook haar recht om de meesters te bezitten van haar eerste zes studioalbums die in 2019 door de eigenaar van Big Machine Records aan Scooter Braun werden verkocht.

In een interview met Entertainment Tonight in 2015 had Taylor uitgelegd hoe ze probeert zo transparant mogelijk te zijn voor haar publiek. "Mijn leven draait niet om edgy, sexy of cool te zijn", vertelde ze aan ET. "Ik heb fantasie, ik ben slim en ik werk hard."

Geluk is misschien de katalysator voor iemands succes, maar hard werken is altijd de drijvende factor. Voor iemand die zo succesvol is als Taylor, kun je je alleen maar voorstellen hoeveel moeite er is gestoken in het buitengewone werk dat ze doet voor haar bewonderaars.

Aanbevolen: