Iedereen houdt van Raymond'-fans denken dat Patricia Heaton hot is ondanks het belachelijke verzoek van CBS

Iedereen houdt van Raymond'-fans denken dat Patricia Heaton hot is ondanks het belachelijke verzoek van CBS
Iedereen houdt van Raymond'-fans denken dat Patricia Heaton hot is ondanks het belachelijke verzoek van CBS
Anonim

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders dan Patricia Heaton de rol van Deborah speelt in Everybody Loves Raymond en de fans van de show zijn het daarmee eens.

Op 15 september sprak Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond met Yahoo! Entertainment over zijn hitshow. Hij verklaarde dat CBS inspraak had in het castingproces en hij stopte er bijna mee: "CBS wilde dat iemand heter was om Debra te spelen." Het netwerk had een beeld van Debra voordat Heaton zelfs maar auditie had gedaan, maar Rosenthal was het niet eens met het cliché.

Voordat hij zijn ontslag indiende, stemde hij ermee in om de eerste keuze van het netwerk in actrice te ontmoeten om Deborah te spelen. Hij vertelde Yahoo! Entertainment: Ze drongen aan op deze actrice. Ik dacht dat ze het bij het verkeerde eind had, maar ik ontmoette haar en ze was een heel aangenaam, heel aardig persoon. Ze zou niet voorlezen voor de rol, maar tijdens de ontmoeting overtuigde ik haar om lees een beetje met me mee, en ze was 10 keer slechter voor de rol dan ik dacht dat ze zou zijn! Rosenthal weigerde de actrice te noemen in interviews.

Gelukkig voor hem liep Heaton een paar weken later de audities binnen en kreeg de rol binnen vijf minuten. Hij verklaarde: "Als het goed is, is het goed, en je weet het meteen."

E!News plaatste dit verhaal op hun Instagram-account en fans steunden Heaton volledig.

De klinkende massa verklaarde dat Heaton hot is.

heet
heet

Sommigen merkten ook de onmiskenbare chemie tussen Heaton en Ray Romano op.

chemie
chemie

Velen hielden vol dat niemand anders de rol van Deborah had kunnen spelen dan Heaton.

deb
deb

Sommigen verklaarden ook dat als CBS hun zin had gekregen, het een ongelooflijke en onwaarschijnlijke combinatie zou zijn geweest.

Afbeelding
Afbeelding

Heaton heeft in andere sitcoms en films gespeeld, maar ze is vooral bekend om haar rol als Deborah. De rol heeft haar verschillende prijzen opgeleverd. Ze won drie keer een Emmy Award, waarvan er twee dankzij de rol van Deborah.

Hoewel de casting van Deborah was opgelost, vertelde Rosenthal ook aan Yahoo! Entertainment dat hij bijna voor de tweede keer de show verliet omdat het netwerk wilde dat hij een co-producent was, in plaats van de enige producent. Hij stopte, maar drie dagen later belden ze hem terug en gaven hem de positie als de enige producent van de show.

Aanbevolen: