Leeftijd is slechts een getal: deze actrices vermoorden in Hollywood terwijl ze in de veertig zijn

Inhoudsopgave:

Leeftijd is slechts een getal: deze actrices vermoorden in Hollywood terwijl ze in de veertig zijn
Leeftijd is slechts een getal: deze actrices vermoorden in Hollywood terwijl ze in de veertig zijn
Anonim

Hollywood lijkt tegenwoordig te veranderen; de industrie heeft de afgelopen jaren een grotere vraag gehad naar jongere en meer sexy actrices. Hollywood is de droombestemming geweest voor getalenteerde acteurs over de hele wereld. Hoewel er enige discriminatie is geweest jegens oudere actrices, hebben deze actrices bewezen dat je ondanks je leeftijd nog steeds kunt gedijen in je carrière. Kijk eens naar deze actrices van meer dan 40 jaar oud en nog steeds bloeiend in Hollywood.

9 Kerry Washington

Amerikaanse actrice, producer en regisseur Kerry Washington bloeit nog steeds actief in Hollywood sinds ze publieke erkenning kreeg voor het vertolken van Olivia Pope in de ABC-dramaserie Scandal in 2012. Hoewel de serie eindigde in 2018, speelt ze sindsdien nog steeds in tal van projecten. De net 45-jarige actrice heeft talloze Emmy-nominaties verdiend voor haar optreden in Shonda Rhimes' Scandal. Haar laatste filmproject was The Prom in 2020, en ze heeft een aankomende film met de titel The School for Good and Evil, die in de tweede helft van dit jaar zal worden uitgebracht.

8 Zoë Saldana

Amerikaanse actrice Zoe Saldana is momenteel een van de meest gewilde actrices in Hollywood. Ze speelde vooral in tal van sciencefictionfilms, variërend van het spelen in Avatar tot het spelen als Gamora in de Guardians of the Galaxy. De actrice die dit jaar 44 jaar wordt, lijkt voorlopig niet te stoppen. Hoewel haar meest recente werk de hoofdrol speelde in Netflix's The Adam Project, heeft ze vier filmprojecten op stapel staan, waaronder de Avatar: The Way of Water-dolk die dit jaar wordt uitgebracht en de derde aflevering van Guardians of the Galaxy, die naar verwachting verschijnt. volgend jaar uitgebracht.

7 Penelope Cruz

Spaanse actrice Penélope Cruz Sánchez is een van de mooiste gezichten in Hollywood. Ze heeft verschillende genres op groot scherm gedaan en heeft talloze prijzen en erkenning ontvangen van verschillende prijsgevende instanties, waaronder het winnen van een Academy Award. De actrice die dit jaar net 48 jaar oud is geworden, zit sinds 1992 in de industrie en er is geen vertraging voor haar aangezien ze de afgelopen drie decennia elk jaar een film heeft gemaakt. Haar meest recente project omvat The 355, dat in januari van dit jaar werd uitgebracht en On The Fringe, dat in september 2022 wordt uitgebracht.

6 Jessica Chastain

Amerikaanse actrice en filmproducent Jessica Michelle Chastain heeft in de loop van haar carrière talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder een Golden Globe Award en een Academy Award. Bovendien is de actrice die eerder dit jaar net 45 jaar oud werd, uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen ter wereld met haar stevige houding van feminisme in 2012. Echter, net als alle andere actrices op deze lijst, lijkt Chastain niet te vertragen, aangezien ze de hoofdrol zal spelen in de George & Tammy-serie die nog moet worden uitgebracht.

5 Charlize Theron

Zuid-Afrikaanse en Amerikaanse actrice en producer Charlize Theron behoort tot de best betaalde actrices ter wereld en het lijkt erop dat ze binnen afzienbare tijd in de lijst zal worden opgenomen. De actrice die talloze prijzen heeft ontvangen, waaronder Academy Award, Screen Actors Guild Award en een Golden Globe Award, is een van de meest invloedrijke mensen ter wereld. Ze wordt in augustus 2022 47 jaar oud, en ze lijkt niet snel te vertragen aangezien ze drie films heeft gepland om te worden uitgebracht, waaronder Fast X en Fast & Furious 11.

4

3 Natalie Portman

De in Israël geboren Amerikaanse actrice Natalie Portman wordt dit jaar 41 jaar. Ze heeft een uitgebreide carrière sinds ze in haar tienerjaren in de industrie begon. De actrice die al bijna drie decennia op het grote scherm acteert, heeft nu meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder een British Academy Film Award, een Academy Award en twee Golden Globe Awards. Ze zal haar rol als Jane Foster opnieuw opnemen in de film Thor: Love and Thunder, die in juli 2022 zal uitkomen.

2 Kate Hudson

Amerikaanse actrice en zakenvrouw Kate Garry Hudson verscheen sinds 1998 op het grote scherm. In de loop van haar carrière heeft ze talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder Critics' Choice Movie Award, Golden Globe Award en een Satellite Award. Ze is ook genomineerd voor een BAFTA Award, een Academy Award en twee Screen Actors Guild Awards. De Bride Wars-actrice is dit jaar net 43 jaar geworden. Ze heeft twee films die dit jaar worden uitgebracht, namelijk Shriver en Knives Out 2.

1 Rebel Wilson

Australische actrice, komiek, schrijfster, zangeres en producer Rebel Melanie Elizabeth Wilson is dit jaar net 42 jaar oud geworden. Ze is sinds 2002 actief in de entertainmentindustrie en is niet van plan het binnenkort te vertragen. Ze speelde net in de onlangs uitgebrachte film, geregisseerd door Alex Hardcastle, getiteld Senior Year. Bovendien zal ze de hoofdrol spelen in de film The Almond and the Seahorse, die nog niet is begonnen met filmen.

Aanbevolen: