Dit 'Fixer Upper'-schandaal ging bijna volledig onopgemerkt

Inhoudsopgave:

Dit 'Fixer Upper'-schandaal ging bijna volledig onopgemerkt
Dit 'Fixer Upper'-schandaal ging bijna volledig onopgemerkt
Anonim

Het is moeilijk om niet meegesleurd te worden in de mooie en rustgevende wereld van Opknapper. Of fans nu dol zijn op het huwelijk van Chip en Joanna Gaines of dat ze kijken naar de renovatiemagie die plaatsvindt (of beide), dit is absoluut een leuke en verslavende show. Het is geen wonder dat Chip en Joanna hun eigen netwerk zijn begonnen en aan zoveel projecten hebben gewerkt, waaronder hun Magnolia Market met een woondecoratiewinkel en een coffeeshop.

Nu Chip and Jo's Magnolia Network deel uitmaakt van Discovery+, zijn alle ogen gericht op de nieuwe shows die ze hebben uitgebracht in de wereld van huisontwerp en decoratie. Maar terwijl fans zich afvragen of Opknapper nep is, is er onlangs nog een schandaal dat het populaire paar heeft gevolgd. Blijf lezen om meer te weten te komen over het Fixer Upper-schandaal dat bijna totaal onopgemerkt bleef.

Het 'Fixer Upper'-schandaal dat fans zouden moeten kennen

Candis en Andy Meredith speelden de hoofdrol in Home Work, dat deel uitmaakt van het Magnolia Network, en volgens People brak er een schandaal uit toen mensen zeiden dat ze niet goed werk hadden geleverd bij het renoveren en werken aan hun huizen.

Een makelaar en drie mensen die huizen bezaten zeiden dat ze problemen hadden met het paar. De klachten zijn onder meer dat Candis en Andy niet goed met elkaar communiceerden, dat het werk te lang duurde en te veel kostte, dat de bouwplaatsen gevaarlijk waren en dat het werk "slordig of onvolledig" was.

Magnolia legde een officiële verklaring af en zei dat de show zou worden verwijderd. De verklaring luidde: "Magnolia Network is zich ervan bewust dat bepaalde huiseigenaren hun bezorgdheid hebben geuit over renovatieprojecten die zijn uitgevoerd door Candis en Andy Meredith. De afgelopen dagen hebben we aanvullende informatie gekregen over de omvang van deze problemen en hebben we besloten Home Werk van de Magnolia Network-line-up in afwachting van een beoordeling van de gemaakte claims."

Candis en Andy Meredith deelden dat hoewel ze vinden dat mensen het recht hebben om vanuit hun perspectief over de situatie te praten, ze dit 'kwetsend' vinden. Ze zeiden: "Zovelen geloven dat we bedriegers zijn, mensen opzettelijk pijn hebben gedaan en dat we niet zijn wie we zeggen dat we zijn. Dat is gewoon niet waar."

Andy en Candis Meredith reageerden op de situatie

Hoewel deze situatie de krantenkoppen haalde en mensen zich afvroeg wat er is gebeurd, is Home Work terug op het Magnolia Network, volgens Deadline.com, Allison Page, de president van Magnolia Network, zei: Na een gesprek met zowel huiseigenaren als Candis en Andy Meredith over renovatieprojecten voor thuiswerk en het horen van een mix van zowel positieve als negatieve ervaringen, geloven we niet er was sprake van kwade of kwade opzet. Onze inzet is nu om passende oplossingen te bieden voor degenen wiens ervaring met thuiswerk niet voldeed aan de normen van ons netwerk.”

Op het gezamenlijke Instagram-account van Andy en Candis Meredith schreven ze verschillende berichten over wat er gebeurde.

Het echtpaar noemde één renovatie in het bijzonder en zei dat de huiseigenaren $ 13.000 van het budget betaalden, wat duizenden en duizenden meer was.

Het echtpaar schreef over een klant genaamd Aubry: "Ze betaalde ons precies $ 13.000 in totaal voor het keuken- en terrasproject. Het project kostte meer dan $ 45.000. We betaalden dat verschil van ongeveer $ 32.000 persoonlijk. Nadat we zoveel uit eigen zak hadden betaald en toen we rond diezelfde tijd een brief van de Hawleys ontvingen, kregen we het advies om niet nog een cent van ons eigen geld te besteden aan de renovatie van Aubry. Zoals ze zelf zegt, was ze bereid om nog een cent te betalen Naar verluidt $ 6.000, en ze betaalde daarvan de helft van het resterende saldo voor Lemco-vloeren. We hebben Lemco-vloeren telefonisch over de situatie verteld en ze waren op de hoogte."

Andy en Candis spraken ook op hun Instagram-account over hoe Jeff Hawley zei dat hij hen zou aanklagen als ze op een bepaalde datum geen loketten konden plaatsen. De Merediths zeiden dat dit niet iets was waar ze de leiding over hadden, dus konden ze daar geen overeenkomst over tekenen.

Volgens Today.com zei Aubry Bennion dat haar keuken er niet uitzag zoals het hoorde en dat er latexverf op haar kasten zat. Jeff Hawley zei dat de vloer zo slecht was gelegd dat mensen er echt doorheen zijn gevallen.

Joanna Gaines stuurde de Merediths een bericht op Instagram en deelde dat ze dacht dat ze het geweldig zouden doen als ze een show zouden krijgen.

Volgens People zei Andy: "Het was vlak voordat Magnolia Network officieel werd aangekondigd, en ze stak haar hand uit en zei: 'Ik wil graag praten.' We hadden contact en ze zei: 'Hé, ik heb een idee.'"

Fans van Opknapper kunnen afstemmen op Home Work om Andy en Candis Meredith een schoolgebouw te zien renoveren.

Aanbevolen: