Hebben Chip en Joanna ooit hun boerderij verkocht van Fixer Upper Welcome Home?

Inhoudsopgave:

Hebben Chip en Joanna ooit hun boerderij verkocht van Fixer Upper Welcome Home?
Hebben Chip en Joanna ooit hun boerderij verkocht van Fixer Upper Welcome Home?
Anonim

In de afgelopen jaren zijn de vastgoedwaarden in een groot deel van de wereld explosief gestegen. Als gevolg hiervan is de mogelijkheid om een opknapwoning te kopen en deze te renoveren waardevoller dan ooit tevoren. Desondanks heeft de overgrote meerderheid van de mensen het gevoel dat ze niet over de vaardigheden beschikken die nodig zijn om een dergelijk project tot een goed einde te brengen. Wanneer ze echter afstemmen op HGTV's originele show Opknapper en de recente heropleving, kunnen ze enkele eenvoudige ideeën opdoen om upgrades te maken die zelfs zij kunnen uitvoeren.

Dankzij het feit dat veel mensen het waardevol vinden om Fixer Upper en zijn heropleving te zien, hebben seriesterren Chip Gaines en Joanna Gaines veel sterren gekregen. In feite zijn er veel mensen die zoveel mogelijk interessante feiten over Joanna en Chip Gaines willen weten. Helaas leidde de wens van fans om meer over het paar te weten te komen hen ertoe om een vals gerucht over Joanna te geloven. Met dat in gedachten is het de moeite waard om feiten van fictie te scheiden als het gaat om het geliefde paar. Fans zijn bijvoorbeeld geïnteresseerd om de waarheid te weten over het feit of Chip en Joanna Gaines ooit hun beroemde boerderij hebben verkocht.

Waarom sommige fans denken dat Chip en Joanna Gaines ooit hun beroemde boerderij hebben verkocht

Zoals elke fan van HGTV's Fixer Upper en zijn revival Fixer Upper: Welcome Home zou moeten weten, zijn Chip en Joanna Gaines een getrouwd stel dat eigenaar is van een huisrenovatiebedrijf in Waco, Texas. Zoals beide shows hebben beschreven, is het paar buitengewoon getalenteerd in het nemen van een oud vervallen huis en het veranderen in een prachtig huis waar iedereen zou willen wonen. Immers, hoewel elementen van Opknapper als nep kunnen worden bestempeld, is het feit blijft dat de huizen die op de show te zien zijn, echt zijn gerenoveerd.

Dankzij hun jarenlange tv-sterrendom en hun zeer succesvolle huisrenovatiebedrijf, hebben Joanna en Chip Gaines een werkelijk indrukwekkend vermogen kunnen vergaren. Met dat in gedachten is het duidelijk dat de Gaines het zich gemakkelijk konden veroorloven om een gloednieuw huis te kopen dat geen renovatie nodig heeft of zelfs hun droomhuis volgens hun specificaties te laten bouwen. Gezien de vaardigheden van het paar is het echter logisch dat de Gaines ervoor kozen om een kapot oud huis te kopen dat ze konden transformeren.

In 2012 kochten Chip en Joanna Gaines een grote boerderij van 2.729 vierkante meter met zes slaapkamers en twee badkamers. Terwijl de boerderij werd afgebroken toen de Gaines het kochten, gebruikte het echtpaar hun vaardigheden om een hele reeks verbeteringen aan te brengen waardoor het het soort huis werd waar vrijwel iedereen jaloers op zou zijn. Het is natuurlijk niet nodig om te beschrijven hoe mooi de boerderij is geworden, aangezien deze te zien was in bijna elke aflevering van HGTV's Opknapper.

Zoals elke fan van Joanna en Chip Gaines zou moeten kunnen bevestigen, leek het paar altijd erg trots te zijn op hun beroemde boerderij. Als gevolg hiervan waren de meeste fans van Gaines verrast toen werd gemeld dat ze de boerderij in 2017 hadden verkocht. Op het moment dat de Gaines naar verluidt hun boerderij verkochten, waren ze echter onlangs gestopt met Opknapper op het hoogtepunt van zijn populariteit en er waren geruchten over problemen in hun huwelijk. Als gevolg hiervan namen veel fans de rapporten aan van het paar dat hun boerderij tegen de nominale waarde verkocht.

Hebben Joanna en Chip Gaines ooit hun boerderij van Fixer Upper verkocht?

Op dezelfde dag dat het bericht dat Chip en Joanna Gaines hun beroemde boerderij hadden verkocht online verscheen, werd een verklaring vrijgegeven waaruit bleek dat er geen verkoop had plaatsgevonden. “Elk bericht dat Chip en Joanna hun boerderij hebben verkocht, is volledig onwaar. Ze hebben hun huis niet verkocht en hebben ook geen plannen om dat te doen.”

Naast de onthulling dat ze hun boerderij niet hadden verkocht, legde de bovengenoemde verklaring uit waar de berichten over de fictieve verkoop vandaan kwamen."De Gaines hebben onlangs hun eigendomslijn verplaatst om overeen te komen met hun omheiningslijn - dit is niet ongebruikelijk en is een kwestie van openbaarheid - wat waarschijnlijk de aanleiding is geweest voor dit valse rapport." Rond dezelfde tijd maakten de Gaines de status van hun eigendom van de boerderij, ontkenden ze ook geruchten dat hun huwelijk zou kunnen eindigen.

Natuurlijk is er een adagium dat stelt dat een leugen de wereld rondgaat terwijl de waarheid om een reden zijn schoenen aantrekt. Per slot van rekening ontdekte slechts een fractie van de mensen die het oorspronkelijke rapport over de Gaines die hun boerderij verkochten, later de waarheid. Als gevolg hiervan geloven sommige mensen nog steeds dat Chip en Joanna Gaines ooit hun boerderij hebben verkocht, terwijl sommige van die mensen dachten dat ze het op een gegeven moment opnieuw hadden gekocht. Bovendien zijn sommige fans in de war als er berichten zijn dat de Gaines een boerderij op de markt brengen. Die krantenkoppen vermelden immers zelden dat het paar een andere boerderij verkoopt die ze hebben gerenoveerd en niet hun beroemde huis.

Aanbevolen: