Blake Shelton en Gwen Stefani worden competitief als 'The Voice'-juryleden hun teams afronden

Inhoudsopgave:

Blake Shelton en Gwen Stefani worden competitief als 'The Voice'-juryleden hun teams afronden
Blake Shelton en Gwen Stefani worden competitief als 'The Voice'-juryleden hun teams afronden
Anonim

Blake Shelton en Gwen Stefani hebben 2020 gered.

De aankondiging van hun verloving laat iedereen praten over andere dingen dan de pandemie en de verkiezingen en daarvoor zijn fans echt dankbaar.

De liefde die deze twee voor elkaar hebben is onmiskenbaar, en ze trekken fans moeiteloos naar binnen met hun aanstekelijke energie en grappige capriolen. Deze twee tortelduifjes leven niet alleen samen met plannen om te trouwen en nog lang en gelukkig te leven, maar ze werken ook samen.

Ze houden het echter nog steeds leuk … ondanks dat ze zowel op als buiten de set van The Voice een stel zijn, vechten Blake en Gwen voor de eerste plaats, steunen ze hun eigen teams in de populaire reality-tv-show, en ze zijn allebei fel concurrerend terwijl ze elkaar proberen te intimideren.

Gwen en Blake worden competitief

Terwijl dit seizoen van The Voice vorm krijgt, rijden Gwen en Blake naar de studio en stapt John Legend ook in zijn auto. Kelly Clarkson neemt op vanuit haar auto die op het terrein van de studio staat… en ze zijn allemaal klaar om het gebouw binnen te gaan voor de laatste avond van de blinde audities.

De zaken worden zeker verhit, en elke rechter wil de anderen vernietigen door het winnende team te creëren, en uiteindelijk de grote winnaar van de show.

Gwen en Blake maken grapjes over wie het beste team zal hebben, en ze worden schattig met hun competitieve karakter. De blik op het gezicht van Gwen Stefani is er een van puur sarcasme en vertrouwen, terwijl ze van plan is te winnen van haar verloofde.

Ze lijken allemaal zelfverzekerd

Alle juryleden lijken er zeker van te zijn dat ze aan het einde van dit seizoen als beste zullen uitkomen, en terecht, de show zit vol met rauw talent van over de hele wereld en een jury die zo getalenteerd is dat het iedereen knieën gesp.

De competitieve vonk tussen Gwen en Blake is echter te leuk om te weerstaan. Ze kibbelen en dagen elkaar uit op de meest luchtige manier. In de video begint Gwen met het uitleggen van de huidige status van de teams, en zegt "uiteraard denken we allemaal dat ons team het beste is" en ze lijkt diplomatiek over het proces. Blake v alt meteen in en zegt: "Denk je dat jouw team het beste is… omdat ik weet dat ik het beste team heb"

"Ok, hier heb ik veel vertrouwen in", antwoordt Gwen, terwijl de blik van sarcasme en de eerste hints van gelach haar gezicht beginnen over te nemen.

Blak is zeker enthousiast over het nemen van de leiding en daagt zijn verloofde uit tot het einde. Hij probeert haar te intimideren en zijn aanspraak op roem te handhaven, zegt hij; "Ik draag kampioenschapsmomentum"

The Voice is op NBC op maandag en dinsdag, je kunt afstemmen om te zien hoe dit schattige stel het uitvecht op televisie.

Aanbevolen: