The Real Housewives of Miami': waarom seizoen 4 zoveel drama had

Inhoudsopgave:

The Real Housewives of Miami': waarom seizoen 4 zoveel drama had
The Real Housewives of Miami': waarom seizoen 4 zoveel drama had
Anonim

De stad Miami is zojuist heter geworden. Na een onderbreking van negen jaar keerde The Real Housewives Of Miami in januari 2022 terug op televisie, met hun vierde seizoen dat wekelijks op Peacock werd uitgezonden. In 2020 deden geruchten de ronde dat de Miami-franchise mogelijk terugkeert na een succesvolle marathon van oude afleveringen die op Bravo werd uitgezonden, wat leidde tot een stortvloed van tweets naar Andy Cohen en voormalige castleden die smeekten om een terugkeer. De show werd verrassend geannuleerd na slechts drie seizoenen die bijna tien jaar geleden werden uitgezonden. Sommigen zouden beweren dat de eerste drie seizoenen van Miami de tijd vooruit waren die werd uitgezonden in een pre-sociale mediawereld.

Terugkerende "OG's" zijn onder meer Alexia Nepola (voorheen Echevarria), Marysol Patton en Adriana de Moura. Lisa Hochstein is ook terug, maar de grootste buzz-waardige terugkeer is Larsa Pippen. Larsa verliet de franchise na één seizoen, maar ze is terug in Miami met een nieuw uiterlijk, een nieuwe houding en een nieuwe vriendengroep. Nieuwe toevoegingen zijn onder meer voormalig Miss USSR Julia Lemigova, anesthesist Dr. Nicole Martin en evenementenstylist/planner Guerdy Abraira. RHOM's vierde seizoen keert terug met een robuuste en diverse cast en is positief ontvangen in kijkcijfers en zit absoluut boordevol drama. Dit is waarom het vierde seizoen dramatischer is dan ooit.

6 De huwelijksproblemen van Lisa Hochstein

Lisa's huwelijk met Dr. Lenny Hochstein, ook bekend als de 'boob God of Miami', lijkt verder te gaan waar kijkers ze voor het laatst zagen. RHOM-fans zijn bekend met Lisa's zwangerschapsstrijd en meerdere miskramen, die ze in de vroege seizoenen besprak. Lisa en Lenny hebben nu twee prachtige kinderen via draagmoederschap. Maar het gezinsleven heeft de band tussen Lisa en Lenny niet sterker gemaakt. Seizoen vier begon met Lisa's biecht dat Lenny en zij op een gegeven moment uit elkaar gingen vanwege de druk en stress van het proberen om kinderen te krijgen. Gedurende deze tijd had Lenny, wat Lisa noemt, een 'emotionele affaire' met een vrouw die ze kent, maar onthult haar identiteit niet in de show. Ondanks deze hapering in hun 14-jarig huwelijk, hebben Lisa en Lenny zich verzoend en zijn ze terug naar het geven van hun beruchte over-the-top feesten in hun mega-herenhuis op Star Island. Lisa zegt dat ze Lenny terugnam omdat ze haar huwelijksgeloften wil nakomen en haar huwelijk niet wil opgeven, en ervoor kiest om te leven volgens de mantra van vergeven, maar niet vergeten.

5 De terugkeer van Larsa Pippen

Larsa's terugkeer naar Miami gaf haar castleden veel om over te praten. Sommigen waren blij haar terug te verwelkomen, terwijl anderen twijfelden aan haar motieven om terug te keren, alsof haar publieke ruzie met voormalig bestie Kim Kardashian en de hele Kardashian-familie die haar kers op de taart had iets te maken had met haar handel in LA voor Miami. Van Larsa's nieuwe verschijning, die Adriana beschreef als "een knock-off Kim Kardashian", tot haar nieuwe carrière als OnlyFans-model, Larsa keerde terug met veel drama dit seizoen. Het seizoen toont ook de laatste echtscheidingsfasen van Larsa en Scottie Pippen. Larsa wil hun huis in Miami verkopen om het leven van haar vorige vrouw achter zich te laten en haar vrijgezelle leven volledig te omarmen. Wat Larsa ook doet, haar castleden lijken snel te oordelen.

4 Adriana De Moura en Julia Lemigova's flirterige vriendschap

Seizoen vier introduceert nieuw castlid Julia Lemigova, die getrouwd is met tennislegende Martina Navratilvova. Julia's connectie met RHOM is via het terugkerende castlid Adriana de Moura, die Julia zegt en al vele jaren haar goede vriend is. Dit seizoen laat echter zien dat hun vriendschap misschien een beetje te hecht is. Van voetmassages tot borsten flitsen, Adriana en Julia voelen zich erg op hun gemak bij elkaar voor de camera. Julia is een zelf beschreven 'flirt', iets waar haar vrouw Martina zich prettig bij voelt. Maar tijdens Julia's verjaardagsfeestje op haar boerderij lijkt Martina niet blij te horen dat haar vrouw Adriana een voetmassage heeft gegeven.

3 Alexia Echevarria en de minnaar van haar ex-man

Als Alexia niet terug op RHOM was, zou ze haar eigen telenovela-serie nodig hebben. Terwijl Alexia nog steeds getrouwd was met Herman Echevarria (ze gingen uit elkaar in 2015), gingen er geruchten dat hij stiekem homo was. Blijkt dat de geruchten waar waren. Kort na de dood van Herman werd zijn geheime seksleven openbaar, waarbij Alexia te weten kwam over één mannelijke minnaar. Alexia is nu gelukkig getrouwd met haar derde echtgenoot Todd Nepola, en al hun ups en downs bij het plannen van hun bruiloft zullen dit seizoen plaatsvinden. Maar ze wilde nog steeds de lucht klaren en een band hebben met Hermans voormalige minnaar. Alexia's ontmoeting met Herman's minnaar zou worden gefilmd, maar hij kwam niet opdagen bij hun een-op-een-zitplaats, en vertelde Alexia later buiten de camera tijdens een telefoongesprek dat hij niet op de televisie wilde worden uitgezonden. Alexia beschreef hun vier uur durende telefoongesprek als louterend, en ze was blij dat ze het had afgesloten en verder kon gaan.

2 huwelijksplanning nachtmerries voor Alexia Echevarria en Todd Nepola

Voor Alexia en Todd was het bereiken van het altaar gevuld met rotsachtige momenten en liefdesverdriet. Net als iedereen die een bruiloft probeerde te plannen tijdens de coronaviruspandemie, kreeg Alexia te maken met talloze annuleringen van locaties en veranderende plannen. Alexia roept de hulp in van het nieuwe castlid en eventstylist Guerdy Abraira, maar Guerdy en Alexia hebben hun ups en downs als het gaat om het eens worden over huwelijksdetails. Dit seizoen laat Alexia ook zien dat ze in het midden zit tussen haar oudste zoon Peter Rosello en de gespannen relatie van Todd, waardoor Alexia niet zeker weet of haar beide zonen zouden deelnemen aan haar bruiloft. Todd en Peter proberen hun meningsverschillen op te lossen tijdens een dramatisch gesprek, dat snel escaleerde toen Todd Peter beschuldigde van een ongezonde invloed op zijn jongere broer Frankie. Peter is geen onbekende in juridische problemen en werd onlangs gearresteerd voor huiselijk geweld in Miami. Maar het grootste verdriet was het verlies van Alexia's moeder op wat haar trouwdag in augustus 2021 zou zijn geweest, waardoor ze haar huwelijk moest uitstellen. Alexia en Todd trouwden in december 2021.

1 Is Nicole Martin te vertrouwen?

Het hele seizoen vragen de meeste vrouwen zich af of ze Nicole kunnen vertrouwen. Ondanks dat dit Nicole's eerste seizoen is, deinst ze niet terug voor drama, het uitspreken van haar mening en confrontatie - allemaal eigenschappen voor een succesvolle huisvrouw. Miami's "OG's" Marysol en Alexia confronteren Nicole op hun castreis naar de Hamptons over Nicole's roddels. Ze beschuldigen Nicole ervan twee gezichten te hebben en trekken Nicole's vriendschappen met Larsa en Lisa in het bijzonder in twijfel. Marysol ontmaskert Nicole omdat ze Larsa eerder een hoer noemde, en Lisa's huis en mode bespotte, waarbij ze insinueerde dat beide smakeloos zijn.

Nicole was het ermee eens dat ze zorgen en vragen had over Larsa en Lisa voordat ze hen leerde kennen, en dat ze ze beoordeelde op basis van wat ze op internet had gezien. Maar nadat ze een band met hen had gekregen, veranderde haar mening, wat volgens Marysol en Alexia natuurlijk is voor het groeien van vriendschappen. Het is het oude versus het nieuwe dit seizoen, en nu RHOM bijna voorbij is, zal er in de toekomst zeker nog een pittig seizoen uitgezonden worden.

Aanbevolen: