Waarom Ethan Ybarra zoveel liefdesverdriet doormaakte in onverwacht seizoen 4

Inhoudsopgave:

Waarom Ethan Ybarra zoveel liefdesverdriet doormaakte in onverwacht seizoen 4
Waarom Ethan Ybarra zoveel liefdesverdriet doormaakte in onverwacht seizoen 4
Anonim

Unexpected is de realityserie van TLC die de beproevingen en beproevingen volgt van tienerouders die te maken hebben met het leven na de zwangerschap en de impact die het heeft op hun dierbaren. Sinds het debuut van de serie in 2017, heeft de show kijkers kennis laten maken met een jeugdige cast, vroeg ouderschapsdrama en enige controverse, zoals fans die dachten dat bepaalde delen van de serie scripts waren. Maar van al het drama en de hartverscheurende dingen die de cast troffen, was er niemand die meer onder de indruk was dan Ethan Ybarra.

Ybarra is samen met belangrijke andere, Myrka Cantu, de nieuwste tienerouders die in het laatste seizoen te zien zijn. Ybarra was nooit van plan om ouder te worden terwijl hij nog op de middelbare school zat, en de impact daarvan, evenals andere ongelukkige gebeurtenissen in het leven van de tiener, hebben voor veel liefdesverdriet gezorgd. Hoewel de show zich heeft overgegeven aan leuke tv-shenanigans, zoals een vete met MTV's Teen Mom-serie, is het de ernst van jonge zwangerschap en de impact die het heeft op de jonge cast die kijkers geboeid houdt. Laten we Ethan en zijn geschiedenis van liefdesverdriet eens nader bekijken.

8 Wie is Ethan Ybarra?

Ethan Ybarra werd in 2003 in Texas geboren. Voordat hij een nieuwe vader werd en zich bij de cast van Unexpected voegde, woonde Ybarra de Marine Military Academy in Harrington, Texas bij. Ethan heeft een ondernemersgeest, start zijn eigen bedrijf, verkoopt babykleding en start zelfs een YouTube-kanaal met Myrka. Ybarra's ouders, die niet bepaald blij waren met het feit dat hun kind een eigen kind had, waren niettemin ondersteunend, in tegenstelling tot Myrka's ouders die niet zo ondersteunend waren. Daarover hierna meer. Bovendien heeft Ybarra een drastische fysieke transformatie ondergaan, nauwelijks herkenbaar sinds zijn dagen in de show.

7 Wie is Myrka Cantu

Je kunt niet diepgaand over Ethan Ybarra praten zonder Myrka Cantu te noemen, omdat hun levens voor altijd met elkaar verbonden zijn. Myrka Cantu werd geboren in 2004 in de eenzame sterrenstaat. Cantu, een cheerleader en atleet op de middelbare school, was pas 17 toen ze lid werd van de cast van Unexpected. Toen ze het nieuws van haar zwangerschap hoorden, schopten Cantu's ouders haar eruit, dus woonde ze bij Ybarra in het huis van zijn ouders. Cantu is onder de loep genomen nadat hij beweerde geldproblemen te hebben (wat niets is vergeleken met de controverse die andere relaties in de serie hebben meegemaakt, zoals die van Lawrence en Lily).

6 Ybarra's ouders gaan uit elkaar in 2021

Michelle en Charlie Ybarra zouden naar verluidt uit elkaar zijn gegaan,fans van de show overrompeld, omdat het paar eerder vrij stabiel leek en geen tekenen vertoonde van een dreigende breuk. De scheiding van de Ybarra's heeft Ethan en Myrka gedwongen het huis van de familie te verlaten. De details met betrekking tot de echtscheiding zijn op het moment van schrijven nog onbekend.

5 Ybarra en Cantu gingen vorig jaar uit elkaar

Volgens Myka's Instagram-verhalen van vorig jaar kondigde ze aan dat zij en Ethan niet meer samen waren. Na te zijn gevraagd, zei ze: "NEE, WIJ ZIJN NIET SAMEN." Ethan leek deze verklaring te bevestigen, want hij zou later op zijn Instagram-verhalen posten dat hij nog steeds van Myrka hield. Hoewel de opmerkingen van Ybarra waar kunnen zijn, is het paar sindsdien betrokken bij een reeks online gekibbel.

4 Hij is door fans bestempeld als een slappe vader

Na de splitsing van het jonge stel begonnen fans Ybarra ervan te beschuldigen een slappe vader te zijn. Deze beschuldigingen die door fans naar Ybarra worden gegooid, komen na de onthulling dat de jonge ouder zijn dochter, Attalie, niet meer had gezien sinds hij haar eerste verjaardagsfeestje bijwoonde. Het is al erg genoeg om niet constant aanwezig te zijn in het leven van je pasgeboren baby, maar toen fans merkten dat de Onverwachte ster een gloednieuwe Dodge Challenger had gekocht, gaven fans hun collectieve mening op sociale media over de opvoedingsvaardigheden van Ybarra, waarbij ze zeiden dat hij meer om zijn auto geeft dan zijn dochter. Ethan heeft tegengesproken dat hij zijn auto niet bezit en dat hij zijn dochter niet vaak kan zien omdat hij 45 minuten verderop woont en een zwaar werkschema heeft.

3 Ybarra was betrokken bij een autowrak

Ybarra was vorig jaar betrokken bij een auto-ongeluk terwijl hij op weg was om zijn dochter te bezoeken. Hij plaatste een foto van de vernielde Dodge Challenger op sociale media, waaruit blijkt dat het voertuig schade opliep aan de rechtervoorzijde. Gelukkig zat zijn dochter niet in het voertuig en schijnbaar raakte niemand ernstig gewond bij het ongeval. TLC's Unexpected social media-accounts hebben deze verklaring vrijgegeven na het ongeluk van Ybarra: "Hij heeft IEDEREEN gevraagd om te stoppen met posten over hem en voorlopig zullen we dat respecteren!" Ja, hij was op de show. Ja, hij plaatst openbare dingen. Maar de haat en het oordeel zullen onvermijdelijk een persoon raken en kunnen onder andere een echte depressie veroorzaken, en eerlijk gezegd willen we daar gewoon geen deel van uitmaken. We hopen dat onze volgers het kunnen begrijpen.”

2 Ybarra's moeder heeft ruzie met Myrka Cantu

Michelle Ybarra en Cantu zijn verwikkeld in een online vete die voortvloeit uit beschuldigingen dat Ethan een slappe vader is. De vete, die voortkwam uit een online gevecht tussen Ethan en Myrka, is sindsdien uitgegroeid tot Ethans tante Melissa, en Cantu's moeder raakt betrokken bij een gigantische puinhoop op sociale media.

1 Myrka heeft beweerd dat Ybarra haar fysiek heeft misbruikt

“Als jullie uit elkaar gaan en mensen verwachten dat jullie verdrietig zijn omdat jullie een baby krijgen… Alsof ik eindelijk vrij, gelukkig en onaangeroerd ben ???. Geen giftige omgeving meer.” Bij dit bericht op sociale media vroegen fans zich af of de Onverwachte ster werd misbruikt. Dit leidde natuurlijk tot een reactie via Instagram van Ybarra waarin stond: "Ik heb nog nooit een vrouw de hand geslagen en dat zal ik ook nooit doen."

Aanbevolen: