Dit zijn de grootste controverses ontdekt over 'Maury

Inhoudsopgave:

Dit zijn de grootste controverses ontdekt over 'Maury
Dit zijn de grootste controverses ontdekt over 'Maury
Anonim

Maury Povich is al lang de go-to-naam voor een wekelijkse fix van tv-drama en escapisme. Sinds de eerste uitzending in 1991, zijn synonieme show, heeft Maury geheimen opgegraven en de iconische "you ARE the father" -lijn afgeleverd. Maar met zoveel afleveringen om naar te kijken, wat zijn de grootste controverses die zijn ontdekt in The Maury Show?

De show van Povich werd bijna onmiddellijk een succes dankzij het tabloid-achtige formaat en de meeslepende levensverhalen die het elke week op de salontafel brengt. In de loop van 40 minuten ervaren kijkers en gasten een achtbaan van emoties: liefdesverdriet bij tragische vaderschapstests, afschuw over schokkende onthullingen en zelfs woede over de capriolen van gasten. We zullen al deze momenten opnieuw beleven terwijl we terugkijken op de meest controversiële momenten die we tot nu toe in de show hebben gezien.

7 Scottie Deems dilemma

Scottie Deem is geen onbekende in controverse. Haar moeder, Angela Deem, is de ster van 90-daagse verloofde, en het was Angela die Scottie in de schijnwerpers van Maury duwde.

Angela hield vol dat Scotties vriend, Terry, niet de vader was van het dochtertje van het stel, Anna Sky; ze geloofde dat Scottie's ex de baby-papa was. Scottie reageerde door haar moeder "waanzinnig" te noemen en na een DNA-test werd Terry bevestigd als de vader. In 2016 daagde Angela de afstamming van Scottie's tweede dochter Ariah uit. Tijdens de show vertelde ze hoe de herhaalde beschuldigingen haar en de gezondheid van haar dochter beïnvloedden. Scottie antwoordde: "Ik ben misschien fysiek ziek, maar ik ben niet ziek genoeg dat ik… niet weet wie de vader van mijn kind is!". Terry bleek ook de dochter van Ariah te zijn.

6 Three of a Kind vaderschapstest

Het kenmerk van elke Maury-aflevering is een mislukte vaderschapstest en Harry's poging om zijn naam te zuiveren is bijzonder gedenkwaardig.

Harry had al vijf kinderen toen hij, er zeker van dat hem onrecht was aangedaan, besloot drie verschillende vrouwen mee te nemen naar de show om te bewijzen dat hij geen vader was van een van hun baby's. Zijn plan mislukte echter toen werd onthuld dat Harry de vader was van alle drie de kinderen en de vader van 5 de show uiteindelijk als vader van 8 achterliet.

5 Vaders hartverscheurende afwijzing van zijn transgender dochter

Een van de meest hartverscheurende familiekloven die in de show aan de orde kwamen, was tussen Ivy en Bobby. Ivy werd als man geboren en nam de beslissing om in haar tienerjaren over te stappen. Maar in plaats van steun te vinden bij haar familie, kreeg Ivy ongeloof en afwijzing van haar vader Bobby.

Toen hij op The Maury Show verscheen, was Bobby gesloten voor het idee om zijn relatie te helen; wat erger is, Bobby bracht zijn tijd door in de show om zijn dochter volledig te verloochenen door te beweren dat Ivy's moeder bij een andere man was op het moment van haar conceptie.

4 Tweelingen die alle kansen trotseerden

In 2008 nam Alejandrina contact op met The Maury Show om te bewijzen dat haar ex-vriend Jose de vader was van haar tweelingjongens, Jayla en Julius.

Hoewel Alejandrina beloofde dat ze niemand anders was geweest toen ze met Jose uitging, vermoedde Jose anders omdat de tweeling niet op hem leek.

Zowel Jose als Alejandrina waren geschokt toen bekend werd dat Jose slechts de vader was van een van haar tweelingen: elke jongen heeft een andere vader. Zoals Povich in de show uitlegde, is de kans dat dit gebeurt bijna wonderbaarlijk: "Minder dan één procent van de twee-eiige tweelingen is van verschillende vaders… en dit is een van die minder dan één procent."

3 De man op heterdaad betrapt

Voor Crystals man Dennis zou het nooit goed aflopen dankzij een geheime camera.

Dennis verscheen in de show om geruchten op te helderen dat hij een geheim liefdeskind had met een andere vrouw. De zaken werden ontrafeld toen Dennis toegaf dat hij enkele weken eerder met iemand naar bed was geweest, maar de laatste nagel aan de doodskist waren de beelden van Dennis met een andere vrouw - beelden die slechts 12 uur eerder werden gefilmd. Dennis' poging tot verklaring voor zijn acties was vooral controversieel omdat ze in de show betoogde dat "mannen vals spelen omdat vrouwen niet voor hen zorgen in bed".

2 Dochter zwanger van haar schoonvader

Chatton was ervan overtuigd dat haar dochter, Jalen, en echtgenoot Steve een affaire hadden in een poging haar pijn te doen zodat Steve hun huwelijk kon verlaten. Het drama was gebaseerd op een grap die Jalen jaren eerder maakte, maar meer brandstof op het vuur zetten was het feit dat Jalen zwanger was - met Chatton ervan overtuigd dat Steve de vader was.

In de loop van de aflevering werd bewezen dat Jalen en Steve geen affaire hadden, en Steve was zeker niet de vader van Jalens baby, maar het is onnodig om te zeggen dat de beschuldigingen de band tussen moeder hebben verbroken en dochter.

1 De band die nooit werd uitgezonden

In 2015 zou een echtpaar uit Ohio op Maury's show verschijnen als onderdeel van een routinematige vaderschapstest-aflevering.

Op de dag dat de tape zou worden uitgezonden, werd echter tragisch nieuws onthuld. Zoals NewsTimes meldde, werd de dochter van het koppel - die het onderwerp was geweest van de vaderschapstest - helaas dood aangetroffen in een hotel na een tragisch ongeval. Producenten besloten de tape niet uit te zenden uit respect.

Aanbevolen: