De waarheid over alle grootste controverses van Kendall Jenner

Inhoudsopgave:

De waarheid over alle grootste controverses van Kendall Jenner
De waarheid over alle grootste controverses van Kendall Jenner
Anonim

Kendall Jenner is een van de meest gevolgde modellen op sociale media. De beroemdheid is de 2e jongste van de tien kinderen tussen Caitlyn en Kris Jenner. Hoewel haar grote doorbraak als model pas in 2014 zou komen, doet ze al modellenwerk sinds ze 14 was. Toen ze opgroeide, ging ze cheerleaden en paardrijden, en op 12-jarige leeftijd landde haar familie een van de langstlopende en meest succesvolle reality-tv-shows aller tijden.

Het staat buiten kijf dat Kendall Jenners persoonlijke leven meestal niet wordt tentoongesteld voor het publiek, maar er gaat geen week voorbij waarin haar naam niet in een grote kop of in een roddelblad wordt geslagen. Of ze nu wordt beschuldigd van het veranderen van haar lichaam, zoals haar laatste Photoshop-controverse die voortkomt uit Kim Kardashian's SKIMS Valentine-shoot, of wordt bekritiseerd omdat ze zich andere culturen toe-eigent, Kendall is er geen onbekende in. Maar over enkele van Kendalls grootste ongelukken wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gesproken.

6 Waarom waren mensen gek op de Kendall Jenner Pepsi-commercial?

Veel fans herinneren zich nog de beruchte Pepsi-commercial uit 2017. In de commercial voegt Kendall zich bij een groep demonstranten en probeert de spanning tussen hen en de strijdkrachten te verminderen door vrolijk naar de politie te lopen om een Pepsi aan te bieden als een soort 'vredesverdrag'. Natuurlijk werd de advertentie gezien als toondoof en ongelooflijk ongevoelig. Gezien het huidige politieke tumult en het sociale onrechtvaardigheidsklimaat, geven velen Kendall tot op de dag van vandaag nog steeds de schuld. Met de hulp van NBC wordt dit het meest opmerkelijke schandaal van Kendall tot nu toe, en hoewel gemaakt om een wereldeenheid uit te beelden, allemaal dankzij een blikje frisdrank, was dat niet het geval.

5 Kendall Jenner veroorzaakte verontwaardiging in de balletwereld

Het lijkt erop dat Kendall ten tijde van het Pepsi-incident al te maken kreeg met kritiek toen ze een jaar eerder werd bekritiseerd omdat ze verscheen in de balletshoot van Vogue Spain terwijl ze danste terwijl ze een tutu en pointe-schoenen droeg. Velen waren woedend over het feit dat ballerina's werden toegeëigend door Kendall, die nooit het harde werk en de toewijding heeft gedaan die professionele dansers nodig hebben om te komen waar ze zijn.

4 Kendall Jenner kreeg terugslag voor haar 818 Tequila-merk

Over toe-eigening gesproken, Kendall lag onlangs onder vuur nadat ze haar nieuwe 818 Tequila-lijn debuteerde, waarvan ze onthulde dat ze al vier jaar in de maak was. Hoewel fans en mede-celebs Kendall feliciteerden met haar opwindende nieuwe onderneming, waren anderen er snel bij om haar te bekritiseren over het feit dat ze verzuimde de distilleerderij in de Mexicaanse staat Jalisco te crediteren. Niet alleen dat, er is ook al jaren een groot agavetekort in Jalisco, waardoor het voor lokale merken moeilijker wordt om te concurreren en hun bedrijf te behouden.

3 Kendall Jenner's polemische betrokkenheid bij het Fyre Festival van 2017

Kendall moet nog reageren op de terugslag van 818 Tequila, maar het bracht haar in ieder geval niet in heet financieel water zoals de rampzalige Fyre Festival-promotie van 2017. Dit zou een high-end luxe muziekfestival in de Bahama's zijn, dat aanvankelijk zou worden gebruikt om een muziekboekingsapp van het bedrijf te promoten. Het festival was gepland om te lopen voor twee afzonderlijke weekenden. Toch werd al snel duidelijk dat niets wat het bedrijf beloofde waar was toen kaassandwiches, gebrek aan water en natte tenten degenen waren die de eerste dag op het eiland landden. De CEO van Fyre Festival, Billy McFarland, zit momenteel in de gevangenis, terwijl zijn mede-oprichter, Ja Rule, nog steeds wordt geconfronteerd met class action-rechtszaken.

Beïnvloeders van sociale media zoals Kendall Jenner werden betaald om het festival te promoten. Kendall plaatste in december 2016 op haar Instagram over het aanstaande festival. Kendall heeft echter nooit bekendgemaakt dat het een betaalde promotie op haar Instagram was, hoewel ze naar verluidt ongeveer $ 275.000 verdiende voor de enkele post. In mei 2020 rekende Kendall af en betaalde slechts $ 90.000 van de $ 275.000 die ze verdiende.

2 Kendall Jenner werd beschuldigd van het promoten van onverantwoordelijk drinken

Kendall krijgt wat warmte van online gebruikers voor de foto die ze plaatste om haar 818 Tequila-merk te promoten. Op de foto kunnen fans haar in de verte zien staren en een rietje gebruiken om rechtstreeks uit een 818-fles te nippen. De gewaagde drinkfoto maakte mensen op internet ongemakkelijk, waarbij velen Kendall beschuldigden van het aanmoedigen van onverantwoordelijk drinken.

1 Kendall Jenner's SKIMS-ondergoedselfie veroorzaakte terugslag

Ter ere van het valentijnsweekend van 2021 hebben Kendall en Kylie Jenner hun zus Kim Kardashian een flinke boost gegeven door haar Valentijnsdag SKIMS-collectie te promoten. De drie zussen kleedden zich uit tot bijpassende rode bh- en ondergoedsets en deelden achter de schermen beelden van de shoot. Binnen enkele minuten leidden de BTS-berichten van Kendall echter tot beschuldigingen van Photoshop van fans die niet anders konden dan hun lichaamsonzekerheden uiten nadat Kendalls lichaam volledig in beeld was gebracht. Hoewel Kendall Jenner opbeurend advies gaf aan fans op Twitter na het plaatsen van foto's voor Kim Kardashian's SKIMS, beschuldigden sommige mensen haar nog steeds van het photoshoppen van die afbeeldingen. Bovendien begonnen fans tweets te sturen, variërend van gedachten over nooit meer eten tot verdrietig zijn over hoe ze eruitzien.

Aanbevolen: