6 Seasons Of Glee: Dit is wat fans nooit hebben ontdekt

Inhoudsopgave:

6 Seasons Of Glee: Dit is wat fans nooit hebben ontdekt
6 Seasons Of Glee: Dit is wat fans nooit hebben ontdekt
Anonim

In de loop van de tijd is het steeds duidelijker geworden dat er een enorme honger is naar tienerdrama. Dit verklaart het succes van dramatische shows met tienerpersonages, zoals het zeer populaire 'One Tree Hill', evenals het high society tienerdrama 'Gossip Girl'. In sommige gevallen nemen tienerdrama's mysterieuze wendingen. Dit gebeurde met "Riverdale" en zijn zustershow, "Chilling Adventures of Sabrina."

Aan de andere kant kiezen sommige tienershows ervoor om de muzikale route te nemen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de show, "Glee", opviel tijdens de zes seizoenen dat deze werd uitgezonden. Het blijkt dat er een aantal interessante weetjes achter de schermen zijn over deze Emmy-genomineerde show. Om je de inside scoop te geven, hier is wat we tot nu toe hebben geleerd:

15 De show was gebaseerd op een script dat oorspronkelijk voor een film was geschreven

“Ik had een scenario geschreven; het is echter zo anders dan hoe het werd bedacht, een soort onafhankelijke film, dan hoe het nu is. Het zijn gewoon twee kanten van dezelfde medaille, denk ik, "vertelde Ian Brenan, een "Glee" co-creator, aan The AV Club. "Maar ja, ik zat in de gleeclub op de middelbare school en had het toen altijd interessant gevonden, een soort vreemde niche, een vreemd aspect van de middelbare school, en niemand had dat verhaal verteld…."

14 "Glee" is geschreven met Lea Michele (als Rachel Berry) in gedachten

“Ik hoorde voor het eerst over Glee van mijn beste vriend Jonathan Groff. We waren op dat moment in Spring Awakening en hij had net een pilot gedaan met Ryan Murphy en Ryan had ons gezien in [Spring Awakening], 'legde Michele uit terwijl hij sprak met Out magazine. “Jonathan zei dat [Murphy] deze show aan het schrijven was met mij in gedachten voor de rol van Rachel.”

13 In het begin vonden verschillende mensen bij Fox de show niet leuk

“Ze hebben er echt voor gevochten. Ik weet dat er veel mensen bij het bedrijf waren die de show niet leuk vonden. Op de dag dat de show werd opgepakt en ik vooraan stond, wat een grote spannende dag is, tegen alle verwachtingen in, kwam een van de leidinggevenden van het bedrijf naar me toe en zei: 'Ik vind de show leuk, maar het is geen Bones, ', vertelde mede-bedenker, Ryan Murphy, aan Deadline. "Er waren mensen binnen het bedrijf die dachten dat het zou mislukken."

12 Een rapper werd bijna in de rol van Mercedes gegoten

“We hadden het heel moeilijk om Mercedes te vinden. Ze waren bijna klaar om te gaan met iemand die zo geweldig was, maar ze was een rapper, geen zangeres. Ryan wilde een zanger. Ik begon me zo zorgen te maken', vertelde Robert Ulrich, de casting director van de show, aan Out. "Een van mijn vrienden kwam naar me toe en zei: je weet dat de kamergenoot van mijn vriendin een zangeres is, ik denk dat ze in de kerk zingt." Die kamergenoot was toevallig Amber Riley, die uiteindelijk de rol kreeg.

11 Tijdens haar auditie moest Naya Rivera regels lezen voor het karakter van Mercedes

“Ik wist er niets van toen ik begon. Het was gewoon weer een auditie en ik wist dat ik moest zingen. Dus ik moest rijden om bladmuziek te kopen en een liedje uit te zoeken om te zingen, maar verder wist ik niets', vertelde Rivera aan Out magazine. "Santana had geen regels in de pilot, dus ik moest Mercedes-regels lezen."

10 Aanvankelijk was er een mogelijkheid dat het karakter van Quinn niet zou blijven hangen

Op de vraag van Interview of haar personage, Quinn, echt lid zou worden van de Glee-club, legde actrice Dianna Agron uit: Dat, ja. Ze wisten dat ze wilden dat ze meedeed, maar ze hadden ook het idee dat ze heel snel kon worden uitgeschakeld. FOX wilde dat personage echt, in ieder geval in de pilot.”

9 Het script voor de piloot liet de cast nooit doorschemeren dat er gedanst werd

Chris Colfer, die Kurt Hummel speelde, vertelde het tijdschrift Out: Niemand van ons wist dat er gedanst zou worden tot de avond voor de eerste dansrepetitie - er was geen indicatie van beweging in het script. Gelukkig waren onze dansvaardigheden op één lijn met elkaar. Destijds duurde het een week om één nummer te choreograferen. Tegen het derde seizoen leerden we dansen het uur voordat we ze neerschoten.”

8 Tijdens de klapscène tussen Dianna Agron en Lea Michele, tijdens het tweede seizoen van de show, wilde Lea dat Dianna haar voor het echt sloeg

“Lea wilde dat ik haar echt sloeg en ik zei: 'Geen sprake van, geen enkele manier, geen enkele!' Dus ja, er is geen contact gemaakt, maar door een geweldige stuntcoördinator en met al onze kracht hebben we het voor elkaar gekregen, denk ik, "onthulde Dianna Agron aan Digital Spy. "Niemand raakte gewond bij het maken van deze scène."

7 De verhaallijnen over de dood van de vader van Kurt en de zus van coach Sue Sylvester werden geïnspireerd door de dood van de vader van Ryan Murphy

“Mijn vader was op dat moment stervende. En mijn vader stierf toen we in maart opnamen maakten. En de begrafenis van de zus van Jane Lynch was gebaseerd op de begrafenis van mijn vader. Dat is wat er gebeurde op de begrafenis van mijn vader', legde Murphy uit aan Deadline. “Ik was blij dat ik er iets van kon maken en ik ben blij dat die aflevering veel mensen ontroerde. Ik kan er gewoon niet naar kijken. Ik vond het moeilijk om ernaar te kijken om het te bewerken.”

6 Tijdens het werken aan de show was er een tijd dat Dianna Agron bij Lea Michele woonde

“We woonden ongeveer zes, zeven maanden samen”, vertelde Agron aan Interview. “Toen ik eenmaal de Glee-uren begon te werken, moest ik mijn schema compenseren. Dus Lea zei: 'Als ze het goed vinden en ze vinden iemand anders, waarom verhuis je dan niet naar mijn huis? Je bent hier zes of zeven maanden en dan beslissen we wat we gaan doen.’ Het was erg leuk.”

5 Naya Rivera had een haat-liefdeverhouding met Lea Michele op de set

Tijdens een interview met ET morste Rivera de thee over Lea Michele: "Santana en Rachel haatten elkaar, maar ze hadden ook een soort haat-liefdeverhouding, en ik heb het gevoel dat Lea en ik dat hadden terwijl we waren op de show. Daarnaast zei de actrice ook dat Michele soms "onprofessioneel" op de set kon zijn.

4 Helen Mirren zorgde voor stemtalent voor het personage van Becky in de show

Tijdens een interview met Hello magazine onthulde Matthew Morrison dat Mirren betrokken was bij de show. De acteur legde uit: Nou, haar stem was. Ze speelde een meisje genaamd Becky in de show met het syndroom van Down - ze was haar voice-over. Dus in Becky's voice-over denkt ze dat ze de koningin is. Helen is geweldig.”

3 De castleden hadden seksuele relaties met elkaar op de set

“Er waren veel mensen die samen sliepen en uit elkaar gingen. Het was een goede training om ouder te zijn, dat zal ik je vertellen', legde Murphy uit tijdens een gesprek met Entertainment Weekly. "Maar ik heb ook een fout gemaakt: we werden allemaal te persoonlijk."

Tijdens de uitvoering van de show ging Rivera uit met haar overleden co-ster, Mark Salling. Ondertussen had Michele een relatie met "Glee" co-ster, Cory Monteith, totdat hij helaas stierf.

2 Ryan Murphy heeft doodsbedreigingen ontvangen over de plotlijnen van de show

“Ik heb doodsbedreigingen gekregen, ja. Ik heb. Ik denk dat wanneer je homoseksualiteit of minderheden in de schijnwerpers zet en je probeert te zeggen dat ze net zo normaal of zo waardig zijn als acceptatie als anderen, de mensen in de marge dat niet leuk vinden en dat ze achter je aan zullen komen, "vertelde Murphy Deadline. "En ze zijn achter mij aan gekomen."

1 Op een gegeven moment waren er discussies over een spin-off met Lea Michele, Chris Colfer en wijlen Cory Monteith

"In maart begonnen Brad Falchuk en ik er met alle drie die acteurs over te praten, omdat je mensen geen spin-offs kunt laten maken", vertelde Murphy aan Deadline tijdens een interview in 2011.

Hij vervolgde: “Dus we gingen naar hen toe en vroegen: ‘Wat vind je hiervan? Ben je geïnteresseerd? Als je geïnteresseerd bent, wat zou je dan willen dat je personage doet? Waar moeten we volgens jou filmen?' Dus het was een discussie met alle drie die acteurs erover. Destijds toonden ze alle drie interesse.”

Aanbevolen: