Dit zijn de grootste controverses van Harry Styles

Inhoudsopgave:

Dit zijn de grootste controverses van Harry Styles
Dit zijn de grootste controverses van Harry Styles
Anonim

Hoewel Harry Styles een van de meest geliefde artiesten van dit decennium is, is hij in aanzienlijke controverse verzeild geraakt door zijn spraakmakende relaties en tijdschriftcovershoots.

Harry Styles werd een begrip nadat hij in 2010 deelnam aan The X Factor in het VK en samen met vier andere jongens de band One Direction vormde. De band werd beroemd en werd een van de best verkopende boybands in het VK. De band maakte en brak verschillende records en ging uiteindelijk in 2016 voor onbepaalde tijd op pauze. Sinds hij zijn solocarrière in 2017 begon, is Styles alleen maar populairder geworden door zijn headbopping-muziek en de release van drie studioalbums.

Harry Styles is gedurende zijn hele carrière in de publiciteit geweest, bekend om zijn spraakmakende romances, meer dan levensgrote stadiontours en soms controversiële opmerkingen. Met het verstrijken van de jaren is Styles erin geslaagd zijn privéleven weg te houden van de flitsende camera's, maar verschillende controverses hebben nog steeds geleid tot speculaties en gesprekken op sociale media. Een getalenteerde muzikant en acteur, laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste controverses van Harry Styles.

8 Controversiële Vogue-cover

In december 2020 veroverde Harry Styles het internet stormenderhand toen hij op de cover van Vogue US stond. De kunstenaar droeg verschillende vrouwelijke kledingstukken, van rokken tot jurken, en vond troost in vrouwelijke kleding. Dit leidde tot klachten van mensen op Twitter, die beweerden dat mannelijkheid voorbij was en de mannelijke man terug zou brengen. Acteur Billy Porter bekritiseerde de cover omdat hij beweerde dat hij zich niet verbonden voelde met mogelijkheden om een zwarte, homoseksuele persoon te zijn.

7 BLM-borden genegeerd tijdens zijn eerste concerttour

Harry Styles heeft altijd een veilige ruimte gecreëerd voor zijn fans tijdens zijn concerten, omdat ze verschillende borden binnenbrengen die verschillende doelen steunen. Vaak zwaaiend met de Pride-vlag, waren mensen boos in 2017 toen hij niet met de Black Lives Matter-vlag zwaaide tijdens een show in Londen. Sommige aanwezigen gooiden zelfs de vlaggen en posters op het podium zodat hij ermee kon zwaaien, maar Styles ging door met zijn Pride-vlag. Nadat fans hem er herhaaldelijk op hadden gewezen via sociale media, erkende hij de vertegenwoordiging tijdens zijn concerten.

6 Kritiek van fans op zijn relatie met Olivia Wilde

2022 was een belangrijk jaar voor Harry Styles, want hij is op tournee met twee films die binnenkort uitkomen: Don't Worry Darling en My Policeman. Tijdens zijn interview met Rolling Stone besprak hij uitgebreid zijn relatie met Olivia Wilde, die begon nadat ze elkaar ontmoetten op de set Don't Worry Darling. Er is veel giftige negativiteit geweest over zijn relatie met Wilde en hun leeftijdsverschil van 10 jaar. Fans hebben grappen gemaakt en Wilde getrolld; de actrice was echter een goede sport met betrekking tot de kritiek.

5 Zijn opmerking over homoseks terwijl hij de politieman promoot

My Policeman is de aankomende film van Harry Styles die een homoseksuele relatie laat zien in een tijd dat homoseksualiteit illegaal was. Tijdens een van zijn interviews, terwijl hij de film promootte, merkte Styles op hoe seksuele scènes tussen mensen van hetzelfde geslacht in films zijn vermeden of ruwweg worden getoond. Mensen merkten al snel op dat verschillende films tederheid en liefdevolle scènes tussen twee partners laten zien, zoals te zien is in My Policeman.

4 Harry's House Merchandise-symbool

Sinds de release van zijn derde studioalbum Harry's House, in mei 2022, hebben fans reikhalzend uitgekeken naar Harry Styles om de merchandise te laten vallen. In augustus werd de nieuwe merchandise aangekondigd, maar die kwam met enige terugslag. Fans beweren dat de twee hoofdletters H antisemitische wortels hebben en dat het teken in verschillende Europese landen is verboden. Naast de shirts en hoodies heeft de website ook baseballcaps te koop aangeboden met Harry's House erop gestikt.,

3 Fans speculeren over zijn relatie met Louis Tomlinson

Hoewel het nooit duidelijk is geweest wanneer of hoe de geruchten begonnen, hebben fans gespeculeerd over een romance tussen Harry Styles en Louis Tomlinson sinds hun One Direction-dagen. Ze noemen ze Larry en er is constant een gesprek geweest over hun relatie. In 2012 was Louis Tomlinson de eerste die de relatie ontkende; in 2015 gaf Zayn Malik toe dat de geruchten de relatie tussen Styles en Tomlinson onder druk zetten. Nadat Styles het nummer Sweet Creature had uitgebracht, speculeerden fans of het over zijn voormalige bandlid ging.

2 Ongelijkheid in loon Maak je geen zorgen schat

Op zijn reis om een van de grootste muziekartiesten van de afgelopen jaren te worden, waagde Harry Styles zich ook aan acteren met zijn debuut in het oorlogsepos Duinkerke van 2017. Zijn derde film, Don't Worry Darling, heeft om verschillende redenen veel publiciteit gekregen, waaronder een gemeld loonverschil tussen de hoofdrollen Harry Styles en Florence Pugh. Er werd gezegd dat Pugh $ 700.000 kreeg, terwijl Styles $ 2 verdiende.5 miljoen. Regisseur Olivia Wilde stopte de geruchten en noemde de rapporten onnauwkeurig.

1 Lied Plagiaat Beschuldigingen

Plagiaat Er zijn beschuldigingen geuit tegen enkele van de beroemdste artiesten ter wereld. Met Harry's debuutalbum Harry Styles werd de muzikant beschuldigd van het gebruik van een identieke gitaarriff als in het Beatles-nummer Blackbird uit 1968. In 2022 beweerden fans dat de single As It Was van Styles hetzelfde deuntje heeft als El Profe, een nummer van de Argentijnse band Miranda!

Harry Styles heeft ook geen commentaar gegeven op zijn relatie met Taylor Swift, die in 2013 op slechte voet eindigde, maar het paar heeft zich sindsdien verzoend en blijft op vriendschappelijke voet. Ondanks de gekke geruchten en controverses op internet, blijft Harry Styles liever weg van de aandacht en besluit hij zijn mond open te doen als het er echt toe doet.

Aanbevolen: