Wat de ex-vriendinnen van Aaron Rodgers echt over hem denken

Inhoudsopgave:

Wat de ex-vriendinnen van Aaron Rodgers echt over hem denken
Wat de ex-vriendinnen van Aaron Rodgers echt over hem denken
Anonim

Onlangs in het leven wint Aaron Rodgers op en naast het speelveld. In februari 2021 nam de quarterback van Green Bay Packers de MVP-prijs van de NFL mee naar huis. Diezelfde avond kondigde Rodgers ook zijn verloving aan met Divergent-actrice Shailene Woodley - een zet die velen niet zagen aankomen, aangezien hun wervelende romance voor de pers en hun fans geheim was gehouden. Maar hoewel Rodgers nu vast lijkt te zitten, is zijn datingleven niet zonder drama geweest en zijn sommige van zijn eerdere relaties berucht geworden om niet-zo-aangename redenen.

Van rommelige breuken tot beschuldigingen van emotioneel misbruik door Olivia Munn, veel van Aarons beroemde exen hebben de details over hun tijd met de voetballer bekendgemaakt. We zullen een tijdlijn van hun relaties doornemen om nader te bekijken wat ze echt over hem dachten.

7 Sommige exen van Rodgers zijn misschien niet eens zijn exen

Niet alle Rodgers-romans zijn gehuld in drama. Sommige van zijn relaties zijn nooit bevestigd of zelfs maar becommentarieerd door zijn 'exen'. Lang geleden in de archieven ging het gerucht dat Rodgers in de zomer van 2009 een date had gehad met Sports Illustrated-model Julie Henderson. Noch deze affaire, noch zijn affaire met Lady A-zangeres Hillary Scott bleek 100% waar te zijn.

6 Dingen eindigden in der minne met Jessica Szohr

Gossip Girl-ster Szohr en Rodgers waren van 2011 - 2014 aan en weer uit. Tijdens hun relaties probeerde Jessica werk met Aaron te laten werken. US Weekly meldde dat "Ze uit elkaar gingen omdat haar schema een tijdje gek was … ze konden gewoon niet bij elkaar blijven in die situatie", maar ze probeerden het verschillende keren en kwamen er altijd weer "terug in."

Uiteindelijk stopten ze voorgoed, maar het lijkt erop dat het in der minne tussen de twee is geëindigd. In december 2017 werd Szhor gespot op Rodgers' verjaardagsfeestje en net als veel van zijn exen is ze nu verder met hockeyster Brad Richardson.

5 Rodgers’ en Olivia Munn werden omringd door geruchten over manipulatie

Een van Aarons beroemdste relaties was met X-Men-ster Olivia Munn. Het paar dateerde van 2014 - 2017 en hun relatie zat vol drama.

Na hun breuk sprak Aarons vader, Ed Rodgers, in 2017 met The New York Times en onthulde dat zijn zoon sinds 2014 niet meer met hun familie had gesproken - hetzelfde jaar dat de NFL-ster met Olivia begon te daten. Ed zei dat "roem dingen kan veranderen." Hij suggereerde dat Munn te veel controle had over Aaron en dat haar gedrag de schuld was van het vervreemden van Aaron van zijn familie.

4 Olivia Munn heeft de beschuldigingen tegen haar opgehelderd

Olivia sprak de geruchten aan dat ze achter de familieproblemen van haar ex zat toen ze in mei 2018 op de radioshow van Andy Cohen verscheen. Ze vertelde Andy: "Op mijn laatste dag dat ik The Newsroom aan het filmen was, bracht ik de dag door in mijn trailer om [Aaron] aan te moedigen" om "een eerlijk gesprek met je ouders te voeren."

Olivia voegde eraan toe dat ze wilde dat er een hereniging zou plaatsvinden tussen Aaron en zijn familie. De familie Rodgers is eindelijk herenigd rond de verjaardag van Aaron in december 2021 en nu lijkt het erop dat Olivia geen wrok koestert jegens Aaron; nadat hij hoorde dat Aaron herenigd was met zijn ouders, zei Olivia tegen TMZ Sports: "Oh mijn god, als dat waar is, is dat geweldig. Het is veel te laat."

3 Kelly Rohrbach werd beschouwd als de rebound van Rodgers

Rodgers heeft in de loop der jaren veel geruchten over vriendinnen gehad, en Kelly Rohrbach zou Rodgers rebound zijn na zijn breuk met Munn.

De NFL-speler en het SI Swimsuit-model werden voor het eerst afgebeeld tijdens het golfen in april 2017. Hoewel de setting er verdacht romantisch uitzag, heeft geen van beiden ooit commentaar geleverd op hun vermeende 'date'.

2 Aaron Rodgers brak het hart van Danica Patrick

De NFL-speler en coureur werden voor het eerst met elkaar in verband gebracht in december 2017. De zaken leken behoorlijk serieus te zijn, aangezien het paar in 2019 zelfs samen een Malibu-herenhuis van $ 28 miljoen kocht - het paar stopte echter hun romance in juli 2020.

Op een gegeven moment in hun relatie bekende Patrick op haar podcast Pretty Intense dat ze een "beetje geïntimideerd" was om met Rodgers te praten en te interviewen "omdat hij zo intelligent is" met een "diep respect voor iemand die zijn werk doet goed". Later in april 2021, toen Patrick met Bear Grylls sprak, merkte Patrick op dat haar hart "opengebroken" was na een recente breuk. Ze noemde Aaron niet bij naam, maar fans kwamen tot de conclusie dat hij de hartenbreker in kwestie was.

Patrick liet ook doorschemeren dat Rodgers toch niet de juiste was. Ze deelde met Grylls: "Als je weet wat je niet wilt, weet je wat je wel wilt" en nu is ze op zoek naar een "persoon van extreem hoge kwaliteit met veel vakjes om te controleren."

1 Rodgers exen glanzen over zijn verlovingsaankondiging

Geruchten over een wedstrijd tussen Aaron en Shailene Woodley begonnen in juli 2020 rond te vliegen, maar niets werd bevestigd tot februari 2021 toen Rodgers zijn verloving aankondigde bij de NFL Honours. Hij zei: "2020 was absoluut een gek jaar, vol met veel verandering, groei, een aantal geweldige memorabele momenten… Ik ben verloofd en ik heb het beste voetbal uit mijn carrière gespeeld."

Patricks leeft ondertussen vrij van elk romantisch drama. Volgens Hollywood Life "treurde" Danica over haar breuk, maar "omgaan met Aaron maakt geen deel uit van haar toekomst, dus heeft ze besloten niet aan hem te denken. Ze laat het verleden het verleden zijn."

En de reactie van Olivia Munn? Hollywood Life bevestigde ook dat Munn besloot om "nul aandacht aan de situatie te schenken; ze heeft haar eigen leven om zich zorgen over te maken. Ze raakt niet verstrikt in onnodig drama."

Aanbevolen: