Heeft Phoebe Waller-Bridge nog steeds een relatie met Martin McDonagh?

Inhoudsopgave:

Heeft Phoebe Waller-Bridge nog steeds een relatie met Martin McDonagh?
Heeft Phoebe Waller-Bridge nog steeds een relatie met Martin McDonagh?
Anonim

Zoals iedereen die ook maar een klein beetje aandacht aan de roddelbladen besteedt, ongetwijfeld al zal weten, hebben veel beroemdheden datinglevens die constant in beweging zijn. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar naar de romantische geschiedenis van Leonardo DiCaprio te kijken, omdat het soms lijkt alsof hij elke week met iemand nieuw begint te daten. Bovendien zegt het feit dat zoveel beroemde koppels onlangs uit elkaar zijn gegaan ook veel.

Sinds Phoebe Waller-Bridge voor het eerst internationale faam verwierf, is het overduidelijk dat ze veel te getalenteerd is om in een box te zitten. Desondanks verwachten veel mensen dat Waller-Bridge zich als een typische beroemdheid gedraagt maar het feit dat ze haar eigen weg gaat is een van de redenen waarom Phoebe zo geliefd is. Toch zijn er, net als andere sterren, veel mensen die geïnteresseerd zijn in het liefdesleven van Waller-Bridge en daarom vragen ze zich af of ze nog steeds met Martin McDonagh aan het daten is.

Wie zijn Phoebe Waller-Bridge en Martin McDonagh

Sinds het begin van de jaren 2010 was het duidelijk dat Phoebe Waller-Bridge een getalenteerde acteur is, aangezien ze haar stempel drukte op een hele reeks verschillende films en tv-shows. Het duurde echter tot 2016 voordat Waller-Bridge een van de meest spraakmakende talenten in Hollywood werd nadat de serie Fleabag was uitgebracht en een sensatie werd.

Als maker, hoofdschrijver en ster van Fleabag was Waller-Bridge de belangrijkste motor achter de hitserie. Nog lang niet klaar, Waller-Bridge ging door met het ontwikkelen van de show Killing Eve voor televisie en zij was ook de hoofdschrijver van die serie. Waller-Bridge was niet alleen een grote tv-ster, maar ook de stem van en speelde droid L3-37 in de Star Wars-film Solo: A Star Wars Story en ze zal de hoofdrol spelen in het komende vervolg op Indiana Jones.

Hoewel Martin McDonagh niet zo beroemd is als Phoebe Waller-Bridge, lijdt het geen twijfel, hij is nog steeds buitengewoon bekwaam en getalenteerd. McDonagh, een Britse toneelschrijver, scenarioschrijver, producent en regisseur, is de belangrijkste kracht achter verschillende veelgeprezen films. Tenslotte schreef en regisseerde McDonagh In Bruges en schreef, regisseerde en produceerde hij Seven Psychopaths en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. McDonagh, een voormalig Academy Award-winnaar voor Beste Live Action Short Film, is genomineerd voor nog eens drie Oscars. Omdat McDonagh en Waller-Bridge allebei zo getalenteerd zijn, vatte @sebpatrick hun relatie perfect samen toen hij tweette: "heilige koe, kun je je voorstellen hoe goed geschreven hun gesprekken moeten zijn".

Alles wat bekend is over de relatie tussen Phoebe Waller-Bridge en Martin McDonagh

Sinds Phoebe Waller-Bridge voor het eerst beroemd werd, lijkt het alsof ze het verst verwijderd is van een verlegen persoon. Met dat in gedachten zouden de meeste fans waarschijnlijk hebben aangenomen dat Waller-Bridge het soort ster zou zijn dat elk detail van hun relaties deelt wanneer ze aan het daten zijn. Sommige fans hadden zelfs verwacht dat Waller-Bridge het soort ster zou zijn dat mensen moeten vertellen om de PDA af te zwakken.

Het blijkt dat Phoebe Waller-Bridge en Martin McDonagh veel waarde hechten aan hun privacy als het gaat om hun romantische relatie. Zeker, toen Waller-Bridge in 2019 een Emmy won, kuste ze McDonagh voordat ze het podium betrad en het paar verscheen samen op rode loper-evenementen. Het lijkt echter ongelooflijk duidelijk dat Waller-Bridge en McDonagh nooit het soort sterren zullen zijn dat de paparazzi tips geeft over waar ze te vinden zijn. Toen Waller-Bridge in 2018 door The Guardian werd geïnterviewd, werd haar zelfs gevraagd of McDonagh haar het gelukkigste heeft gemaakt dat ze in een relatie is geweest. Als reactie zei Waller-Bridge eenvoudig: "Daar ga ik het niet over hebben".

In het verleden was het enige gebied van haar relatie met Martin McDonagh waar Phoebe Waller-Bridge graag over wilde praten, hoe ze als artiesten met elkaar omgaan. Toen Waller-Bridge bijvoorbeeld met The New York Times sprak, zei ze dat ze "minder geneigd" is om McDonagh haar lopende scripts te laten zien. Later vertelde Waller-Bridge aan The Telegraph dat ze McDonagh soms "een klein beetje" van haar onvolledige scripts laat zien. Met name tijdens het eerder genoemde The Guardian-interview onthulde Waller-Bridge dat het werk van McDonagh haar heeft opgewonden over iets waar ze in het verleden nooit zo over had gedacht. De reden daarvoor is dat toen Waller-Bridge McDonagh's "The Pillowman" zag, het "het eerste stuk was dat (zij) zag waardoor (haar) dacht dat theater echt spannend kan zijn."

Zijn Phoebe Waller-Bridge en Martin McDonagh nog steeds samen?

In het leven zijn sommige dingen behoorlijk universeel. De overgrote meerderheid van de mensen boven een bepaalde leeftijd heeft bijvoorbeeld een breuk meegemaakt en weet hoe dat voelt. Hoewel de meeste mensen zouden moeten kunnen begrijpen dat liefde soms niet lang duurt, raken veel mensen persoonlijk betrokken bij hun favoriete koppels van beroemdheden. Omdat Phoebe Waller-Bridge en Martin McDonagh bijvoorbeeld beide uitzonderlijke mensen zijn die perfect bij elkaar lijken te passen, willen veel van hun fans dat ze als koppel het uiterste gaan.

Volgens whosdatedwho.com zijn Phoebe Waller-Bridge en Martin McDonagh tot op de dag van vandaag een stel. Als gevolg van het feit dat Waller-Bridge en McDonagh hebben geprobeerd hun relatie privé te houden, lijkt het echter onwaarschijnlijk dat ze iets zouden aankondigen als ze uit elkaar zouden gaan. Met dat in gedachten is het enige publiek beschikbare antwoord op de vraag of Waller-Bridge en McDonagh nog steeds een stel zijn, waarschijnlijk. Voor zover het publiek weet, is geen van beiden immers een nieuwe relatie aangegaan.

Aanbevolen: