Hoe werd Josh Peck gecast in het volgende project van Christopher Nolan?

Inhoudsopgave:

Hoe werd Josh Peck gecast in het volgende project van Christopher Nolan?
Hoe werd Josh Peck gecast in het volgende project van Christopher Nolan?
Anonim

Josh Peck is een naam die in miljoenen huishoudens beroemd is vanwege een verscheidenheid aan werken in de entertainmentindustrie, waaronder Nickelodeon's sitcom Drake en Josh uit 2004. Aan de andere kant is Christopher Nolan voor niemand onbekend. Nolan wordt beschouwd als een cerebrale en zeer conceptuele filmregisseur en scenarioschrijver wiens verhalende verhalen hem elf Academy Awards hebben opgeleverd.

Christopher Nolan werkt naar verluidt samen met vele anderen aan een film genaamd Oppenheimer, gebaseerd op het Pulitzer Prize-winnende boek American Prometheus, een biografie van theoretisch fysicus J. Robert Oppenheimer, die een rol speelde in de ontwikkeling van de atoombom.

Josh Peck's verbluffende acteervaardigheden

Josh Peck maakte eind jaren negentig zijn acteerdebuut en werd beroemd met zijn rol als Josh Nichols in de Nickelodeon-sitcom Josh and Drake uit 2004, wat hem een nominatie opleverde voor favoriete televisieacteur bij de Nickelodeon Kids' Choice 2008 Onderscheidingen. Zijn relatie met zijn toenmalige co-ster Drake Bell is door de jaren heen slecht geweest, maar fans zijn ervan overtuigd dat het nu allemaal goed is.

Peck maakte zijn filmdebuut in Snow Day in 2000 en had een vaste rol in The Amanda Show, een Nickelodeon-schetskomedie. Later speelde Peck de titelrol van de Amerikaanse Marshall Scott Turner II in de Disney+-serie Turner and Hooch waarop fans vreemd reageerden. De show, een vervolg op de gelijknamige Tom Hanks-film uit 1989, ging in première in juli 2021 en werd na één seizoen geannuleerd.

In de How I Met Your Mother spin-off How I Met Your Father speelde Josh de rol van een basisschooldirecteur die een liefdesbelang was van het hoofdpersonage van de serie, gespeeld door Hilary Duff. Fans van beide acteurs vonden het geweldig om het duo samen in de show te zien.

Josh's vaardigheden zijn niet beperkt tot acteren

Hoewel Peck zijn bewonderaars al jaren verrukt met zijn acteervaardigheden, heeft hij zich niet tot dat gebied beperkt. Hij is steeds nieuwe dingen blijven uitproberen, en gelukkig zijn ze allemaal goed uitgepakt, wat merkbaar is omdat het voor mensen een uitdaging kan zijn om uit hun comfortzone te stappen en het zo goed te doen.

In drie vervolgen van de animatiefilm Ice Age heeft Josh de stem van Eddie ingesproken, een van de twee opossumbroers. Hij begon ook zijn stem te lenen aan Casey Jones in Nickelodeon's Teenage Mutant Ninja Turtles in 2013. Hij heeft momenteel een podcast, Curious With Josh Peck, geproduceerd door Ramble, waar hij beroemdheden interviewt over hun persoonlijke leven en actuele zaken.

Peck begon zijn eigen YouTube-komische lifestyle-kanaal, Shua Vlogs, nadat hij verschillende keren op de vlog van David Dobrik was verschenen en een regelmatige bijdrage aan The Vlog Squad was geworden. Zijn vlog bevatte zijn vrouw Paige O'Brien, David Dobrik en andere vlog-ploegleden. Zijn memoires Happy People Are Annoying werd uitgebracht in maart 2022.

Hoe werd Josh Peck gecast in 'Oppenheimer'?

Oppenheimer heeft een sterrencast die varieert van Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy tot Florence Pugh, die bekend staat om haar fenomenale optredens in Little Women en Marvel's Black Widow. De uitgestrekte cast bestaat ook uit Matt Damon, Robert Downey Jr., Rami Malek, Emily Blunt en last but not least, Josh Peck.

Cillian Murphy zal te zien zijn als J. Robert Oppenheimer in Oppenheimer van Nolan. In een recent interview met The Guardian sprak hij zijn gevoelens uit over het einde van zijn vorige show, Peaky Blinders, en zijn voorbereidingsstrategieën voor Oppenheimer.

"Ik ben geïnteresseerd in de man, en wat [het uitvinden van de atoombom] met het individu doet. De mechanica ervan, dat is niet echt voor mij - ik heb niet het intellectuele vermogen om ze te begrijpen, ' zei Murphy. Dit is zijn zesde film met Nolan, aangezien hij eerder in vijf van de films van de regisseur verscheen als een ondersteunend personage.

Emily Blunt speelt de vrouw van Robert Oppenheimer, Katherine Oppenheimer. Florence Pugh speelt psychiater Jean Tatlock. Robert Downey Jr. zal de filantroop en marineofficier Lewis Strauss belichamen. Matt Damon zal worden gezien als de directeur van het Manhattan Project, Leslie Groves. Veel andere herkenbare gezichten zullen in deze film verschijnen.

Josh Peck zal worden gezien als een echte wetenschapper, Kenneth Bainbridge, die betrokken was bij het Manhattan Project, de codenaam voor het Amerikaanse project om tijdens de Tweede Wereldoorlog kernwapens te ontwikkelen.

Duinkerken van 2017 is de eerste biopic van Christopher Nolan en Oppenheimer zal de tweede biopic zijn die hij gaat schrijven en regisseren. Deze film was ook gebaseerd op een gebeurtenis uit de Tweede Wereldoorlog en is nu beschikbaar op Netflix om te streamen.

Josh Peck zal de volgende hoofdrol spelen in een revival van de show iCarly, waarvan het tweede seizoen zal worden gestreamd op Paramount Plus. Tijdens de show zal hij zich herenigen met zijn Josh en Drake co-ster Miranda Cosgrove, wat goed nieuws is voor millennials. Hij zal ook de hoofdrol spelen tegenover Debra Messing in Netflix' 13: The Musical, die later dit jaar in première gaat.

Aanbevolen: