Kende 'Cobra Kai'-ster Jacob Bertrand karate voordat hij in de show werd gecast?

Inhoudsopgave:

Kende 'Cobra Kai'-ster Jacob Bertrand karate voordat hij in de show werd gecast?
Kende 'Cobra Kai'-ster Jacob Bertrand karate voordat hij in de show werd gecast?
Anonim

De originele Karate Kid-film kwam uit in 1984 en de film zou een aantal sequels en een remake voortbrengen. Nu, meer dan drie decennia later, heeft The Karate Kid nog een vervolg gekregen in de vorm van een tv-show - Cobra Kai. Ralph Macchio en William Zabka uit de originele Karate Kid, hernemen hun rol in Cobra Kai en worden vergezeld door nieuwkomers zoals Jacob Bertrand. Ondanks dat hij in verschillende films en tv-shows verscheen, was het Cobra Kai die de aandacht op Bertrand vestigde.

Hoewel het geen geheim is dat stuntdubbels soms worden gebruikt bij het maken van gevaarlijke of veeleisende scènes, zijn er enkele beroemdheden die hun eigen stunts uitvoeren. Voordat hij in Cobra Kai speelde, trainde Jacob Bertrand vier jaar karate en deed hij ook twee jaar aan worstelen. Hij had echter nog steeds een intensieve training nodig om in vorm te komen om de slechterik Eli Moskowitz, ook bekend als "Hawk", te spelen.

Jacob deed vier jaar karate voordat hij de hoofdrol speelde in Cobra Kai

Jacob heeft succes gevonden in de Netflix-hitshow Cobra Kai en verbaast het publiek met zijn vertolking van "Hawk" in de show. De 20-jarige acteur begon op Nickelodeon en ging door naar DisneyXD nadat hij de titelrol op Kirby Buckets had gekregen. Bertrand speelde in verschillende tv-shows en films, de voormalige kindster heeft het behoorlijk goed voor zichzelf gedaan.

Hij kreeg later een rol in het populaire karate-drama Cobra Kai, waarin hij een gepeste tiener speelt die karate leert om zichzelf te verdedigen, maar de slechterik wordt.

Het v alt niet te ontkennen dat Bertrand er op het scherm uitziet als een natuurlijke vechter, zijn karatevaardigheden zijn in de loop van de show aanzienlijk verbeterd. Voordat hij in Cobra Kai speelde, trainde Jacob vier jaar in karate en deed hij twee jaar aan worstelen. Dit gaf hem misschien een extra voordeel ten opzichte van zijn medesterren, maar de 20-jarige moest nog steeds rigoureus trainen om Eli Moskowitz in de show te spelen.

Hij vertelde Crooked Llama: "Ik heb 4 jaar karate gedaan van 8-12, ik heb een paar jaar worstelen gedaan. Ik wist een beetje wat dingen, maar de training vooraf, voor de show, was gewoon heel veel en veel strekken omdat er zoveel trappen zijn en ik was helemaal vergeten hoe flexibel je moet zijn om iemand in het gezicht te trappen."

Jacob onthulde vervolgens hoe cool het was om met de stuntcoördinator van de show te werken en beschreef hem als behulpzaam en goed in vechten.

"Onze stuntcoördinator Tito was geweldig, hij is waanzinnig goed in vechten in het algemeen. Het was echt gaaf om met hem samen te werken, hij wist gewoon alles en hielp ons met alles wat we nodig hadden."

Zijn passie voor vechtsporten werd opnieuw aangewakkerd door de stuntacteurs op de set van Cobra Kai. Als gevolg hiervan begon Jacob tijdens het laagseizoen meer Braziliaanse jiu-jitsu en Muay Thai te doen.

In een interview met Pop Culture, onthulde de ster: "Ik begon weer Muay Thai te doen en meer Braziliaanse jiu-jitsu. Ik raakte echt in UFC en MMA tijdens het laagseizoen omdat we in veel van de stunt jongens de hele tijd en ze zijn er super in."

"Alleen al door met hen om te gaan, kwam ik er een beetje in. Ik hou ervan om actief te zijn en vechtsporten is iets dat je alleen kunt doen."

Aanbevolen: