Liam Payne wordt bespot voor "wandelen" in "raar" Amerikaans accent

Inhoudsopgave:

Liam Payne wordt bespot voor "wandelen" in "raar" Amerikaans accent
Liam Payne wordt bespot voor "wandelen" in "raar" Amerikaans accent
Anonim

Liam Payne is door fans uitgescholden omdat hij een 'bizar' Amerikaans accent 'opzette' nadat hij was geïnterviewd voor Good Morning Britain.

De voormalige One Direction-zanger, sprak live vanaf de rode loper op het jaarlijkse Academy Awards-kijkfeest van de Elton John AIDS Foundation in West Hollywood Park, waar hij Will Smith verdedigde voor het slaan van Chris Rock tijdens de Oscar-ceremonie.

Het interview liet kijkers in de war toen hij begon te praten in een Californische twang - voordat hij toegaf dat hij pas twee jaar in de VS had gewoond.

Fans verward over de verandering van accent van Payne

In een video die slechts zes dagen voor het interview op Twitter werd geplaatst, sprak de 28-jarige zanger met een opmerkelijk Brits accent om Unicef's Soccer Aid te promoten. De zangeres werd geïnterviewd voor de Britse nieuwsshow, slechts enkele uren nadat de jaarlijkse filmprijzen waren uitgereikt.

Tijdens de Oscars-ceremonie verontschuldigde Will Smith zich in tranen toen hij Beste Acteur won nadat een fysieke ruzie had plaatsgevonden met komiek Chris Rock over een grap waarin hij Jada Pinkett Smith "GI Jane II" noemde.

Gewogen op de controverse, beweerde de voormalige X-Factor-deelnemer dat er "drie verliezers in één gevecht" waren geweest, en voegde eraan toe: "Hij had het recht om te doen wat hij deed."

Liam Payne heeft een persoonlijke band met zowel Chris Rock als Will Smith. De King Richard-acteur, Smith, was een buurman en hij had Rock ontmoet toen hij een tiener was.

"Will Smith woonde vroeger achter mijn huis, ik had het genoegen zijn zoon en dochter heel goed te kennen en we deden Men In Black 3 met hem," voegde hij eraan toe, commentaar gevend op de cameo die One Direction had in de film.

"Ik geloof dat wat hij ook voelde dat hij deed, hij het recht had om te doen. Ik vond ook dat er drie verliezers waren in één gevecht."

Fans afgeleid door bizar nieuw Amerikaans accent

Ondanks Payne's vriendelijke gevoelens over de situatie, gingen fans naar sociale media om grappen te maken over zijn nieuwe accent, dat zeker een vleugje Californische vallei-twang had. Sommige gebruikers zeiden dat hij door zijn vreemde mix van Amerikaans en Engels Nederlands klonk!

"Het was een krachtig moment voor mij om te zitten en te kijken hoe een van 's werelds beste emoters die we ooit hebben gezien, sprak vanuit het hart en ik zou liever de schoonheid uit de situatie halen dan de pijn te nemen," hij gezegd. Payne ging toen door met "dwalen" en beweerde dat zijn manager hielp "vanaf de grond af met Will Smith samen te werken".

"Wat is er met het accent en wat zei hij eigenlijk? Rammelende woordsalade", een gebruiker op sociale media terwijl Payne over zijn voormalige buurman sprak.

"Ik heb hem in elke situatie gezien in elke film die hij ooit heeft gedaan. En als hij huilt, huil ik en als ik lach, lach ik en het is een mooi moment en hij sprak vanuit het hart. Dus laten we gewoon haal er het positieve uit", zei de vader van een van hen.

Aanbevolen: