Hoe verdiende pro-danser Artem Chigvintsev zo'n enorm vermogen?

Inhoudsopgave:

Hoe verdiende pro-danser Artem Chigvintsev zo'n enorm vermogen?
Hoe verdiende pro-danser Artem Chigvintsev zo'n enorm vermogen?
Anonim

Artem Chigvintsev is een Russische professionele danser die werd geboren in juni 1982 in Izhevsk, Oedmoertse Republiek, RSFSR, Sovjet-Unie. Chigvintsev verhuisde in 2003 naar de Verenigde Staten om zijn danscarrière een kickstart te geven. Kampioen ballroomdanseres Giselle Peacock werd zijn partner en specialiseerde zich in Latin dansen. Artem Chigvintsev heeft behoorlijk naam gemaakt sinds hij in 2014 bij Dancing With The Stars kwam.

Artem voegde zich bij de cast van DWTS voor seizoen 19 en is sindsdien bij de show gebleven. De danser nam vorig jaar niet alleen de Mirrorball Trophy mee naar huis, maar ontmoette ook zijn vrouw tijdens de show. WWE-worstelaar Nikki Bella deed mee aan seizoen 25 van de populaire danswedstrijd en werkte samen met haar nu verloofde. De ster van Total Bellas is op 31 juli 2020 bevallen van hun eerste kind, een jongetje genaamd Matteo Artemovich Chigvintsev. Artem is te zien op zowel DWTS als op Total Bellas, en door dit alles heeft hij een totale nettowaarde van $ 6 miljoen verdiend.

6 Artem Chigvintsev's vroege danscarrière

In 2004 trouwde Artem Chigvintsev met zijn danspartner Giselle Peacock, maar dat duurde maar een jaar. Artem deed auditie voor het eerste seizoen van So You Think You Can Dance, maar werd helaas uitgeschakeld. Voor seizoen twee werd hij een choreograaf van de show en creëerde hij vele gedenkwaardige dansen. In 2009 trad hij op in Broadway- en West End-producties van Burn the Floor. In 2010 trad Chigvintsev toe tot Strictly Come Dancing-serie 8, waar hij samenwerkte met actrice Kara Tointon. Het paar won uiteindelijk de show en ging zelfs een romantische relatie aan. Artem was nog drie seizoenen in de show totdat hij verder ging met grotere en betere dingen.

5 Artem Chigvintsev's 'DWTS'-reis begint

Na zijn optreden als onderdeel van de Dance Troupe in het 18e seizoen van Dancing with the Stars, nam Artem als vaste serie deel aan de show. Seizoen 19 was het begin van een lange en bevredigende DWTS-carrière. Hoewel hij niet in seizoen 21 of seizoen 28 van de serie verscheen, heeft Artem de afgelopen acht jaar tien seizoenen gespeeld. Laten we hopen op nog tien!

4 Artem Chigvintsev's 'Dancing With The Stars' Partners

Tien partners, één Mirrorball Trophy en de liefde van zijn leven.

Chigvintsev werd gekoppeld aan actrice Lea Thompson, bekroonde zangeres Patti LaBelle, The O. C.'s Mischa Barton, The Brady Bunch's Maureen McCormick, voormalig kunstschaatsster Nancy Kerrigan en dan eindelijk… Nikki Bella! Daarna was hij partners met Olympisch snowboarder Jamie Anderson, Paralympische skiër Danelle Umstead en The Bachelorette-ster Kaitlyn Bristowe. Artem won uiteindelijk met Bristowe, waardoor hij de enige professionele danser was die zowel DWTS als de originele (VK) versie Strictly Come Dancing won. Het volgende seizoen werd Artem gekoppeld aan actrice Melora Hardin, en ze haalden de halve finale!

3 Artem Chigvintsev en Nikki Bella's liefdesverhaal

Artem vond de liefde op de dansvloer nadat ze samenwerkte met WWE-ster Nikki Bella. Volgens een profiel van Us Magazine, "was de romance van Chigvintsev en Bella voor het eerst te zien op Total Bellas, en in maart 2019 bevestigde ze eindelijk hun relatie. Minder dan een jaar nadat ze voor het eerst een romantische relatie hadden, stelde de Russische inwoner Bella voor terwijl ze in Frankrijk in november 2019. Het paar kondigde hun verloving aan in januari 2020 en later die maand onthulden ze dat ze hun eerste kind samen verwachtten. In juli 2020 verwelkomden de tortelduifjes een jongetje."

2 Artem Chigvintsev had een tegenslag toen hij de live-tour van 'Dancing With The Stars' moest stoppen

Artem stopte onverwachts met de Dancing With The Stars 2022 live tour. Blijkbaar zal hij vanwege gezondheidsproblemen niet langer naast de cast optreden. Artem plaatste een verklaring op zijn Instagram met de tekst: Hallo DWTS-familie - Mijn tijd op tournee tot nu toe was geweldig - helaas moet ik een tijdje stoppen met de tour vanwege een aantal onverwachte gezondheidsproblemen. Mijn doel is om zo snel mogelijk te herstellen, zodat ik me weer bij mijn cast en crew kan voegen tijdens deze ongelooflijke tour. Bedankt voor uw geduld en begrip. Tot snel, Artem.”

1 Maar de zorgzame opmerkingen van 'DWTS' Castmates zijn een goed teken dat hij snel terug zal zijn

Verscheidene castgenoten en vrienden van Chigvintsev gingen onmiddellijk naar de commentaarsectie. Pasha Pashkov merkte op, “Rust maar op en word snel beter man”, terwijl zijn vrouw Daniella Karagach eraan toevoegde: “Ik wens je een snel herstel.” "Voel je alsjeblieft beter, we missen je allemaal heel erg en wensen je een spoedig herstel", schreef Gleb Savchenko. Sharna Burgess herhaalde: "Ik hou van je Artem, voel je snel beter", en Keo Motsepe merkte op: "Beterschap broer." Zijn partner Kaitlyn Bristowe schreef: "Ik hoop dat je rust en herstelt ❤️." Nikki Bella, Brie Bella, Amanda Kloots, Carrie Ann Inaba, Lindsay Arnold en Alan Bersten wensten hem ook het beste.

Het is duidelijk dat hij geliefd is bij degenen die met hem samenwerken, wat een goed teken is dat hij zal blijven optreden op DWTS. Met dat in gedachten is het veilig om te zeggen dat zijn vermogen zal blijven groeien.

Aanbevolen: