15 Weinig bekende feiten Steve Harvey wil op de DL blijven

Inhoudsopgave:

15 Weinig bekende feiten Steve Harvey wil op de DL blijven
15 Weinig bekende feiten Steve Harvey wil op de DL blijven
Anonim

Het is duidelijk dat Steve Harvey, een man die graag bezig is, op het moment van schrijven verschillende grote shows organiseert en onlangs heeft hij er nog een geannuleerd. Naast dat hij de meeste dagen voor de camera op tv verschijnt, is hij ook uitvoerend producent bij alle shows die hij momenteel host en is hij in het verleden ook een televisiemaker geweest.

Gezien alle ongelooflijke prestaties van Steve Harvey en de hoeveelheid tijd die hij heeft besteed aan het spreken voor zijn tv-publiek, zou je kunnen denken dat zijn fans zo ongeveer alles over hem weten. Er zijn echter verschillende aspecten van zijn leven waar de meeste mensen geen idee van hebben. Met dat in gedachten is het tijd om deze lijst met 15 weinig bekende feiten over Steve Harvey eens te bekijken.

15 Hij is een rommelige kerel

Afbeelding
Afbeelding

Vanwege het feit dat Steve Harvey duidelijk veel moeite doet om ervoor te zorgen dat zijn uiterlijk er goed uitziet, zou je kunnen denken dat hij gewoon een nauwgezette persoon is als het om zijn huis gaat. Tijdens een optreden bij Dr. Phil zei zijn vrouw echter: "Als je ooit op zoek bent naar Steve, hoef je je nooit af te vragen waar hij is, want er is een spoor" verwijzend naar de rotzooi die hij maakt.

14 Hij heeft een naamgenoot uit Cleveland

Afbeelding
Afbeelding

Gedurende de carrière van Steve Harvey leek het heel duidelijk dat hij echt een positieve impact op zijn fans wil hebben. Gelukkig voor hem kan hij er zeker van zijn dat hij zijn stempel heeft gedrukt op Cleveland, de stad waar zijn familie jarenlang heeft gewoond, zoals burgemeester Frank Johnson een straat noemde ter ere van Steve.

13 Hij werd aangeklaagd om een belachelijke reden

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk dat Steve Harvey, een man met een voorliefde voor de fijnere dingen, ermee instemde een privéjet te leasen zodra de eigenaar de stoelopstelling veranderde en nieuwe vloerbedekking legde die de komiek had gewenst. Vreemd genoeg, toen de eigenaar van de jet $ 400.000 had uitgegeven om de jet aan de eisen van Steve te laten voldoen, trok hij zich terug uit de deal, wat leidde tot een rechtszaak die buiten de rechtbank om werd geregeld.

12 Hij ging naar school met een andere beroemde grappige man

Afbeelding
Afbeelding

Toen Steve Harvey in zijn jeugd zijn plaats verdiende bij de studenten van Kent State, dacht hij waarschijnlijk dat het hem de kans zou geven om met veel mensen om te gaan die succes zouden boeken. Wat hij zich nooit had kunnen realiseren, is dat hij een andere komische legende zou ontmoeten die daar ook student is, Arsenio Hall.

11 Hij koos ervoor om zijn populaire sitcom te beëindigen

Afbeelding
Afbeelding

In deze tijd zijn de meeste acteurs dolblij om jarenlang deel uit te maken van een succesvolle tv-show. Aan de andere kant van het spectrum bleef The Steve Harvey Show populair toen de ster besloot dat de serie moest eindigen. In feite bestond het laatste seizoen van de show slechts uit 13 afleveringen, omdat het netwerk Steve er niet van kon overtuigen om nog langer deel uit te maken van de serie.

10 Steve miste bijna de kans van zijn leven

Afbeelding
Afbeelding

Als mensen terugkijken op de carrière van Steve Harvey, zijn er een paar keerpuntmomenten, waaronder de eerste keer dat hij optrad in de Showtime op het Apollo-podium. Verbazingwekkend genoeg miste hij die show bijna omdat hij het zich niet kon veroorloven om naar New York City te reizen. Gelukkig kon hij een paar last-minute optredens in Florida regelen en gebruikte hij het geld dat hij verdiende om door Amerika te reizen.

9 Teruggeven

Afbeelding
Afbeelding

In staat om de kost te verdienen als acteur, komiek en tv-presentator, heeft Steve Harvey veel geluk gehad in zijn leven en daarom geeft hij graag wat van zijn geld en tijd door aan mensen in nood. Samen met zijn vrouw heeft hij zelfs de Steve and Marjorie Harvey Foundation opgericht, die helpt bij het bieden van mentorschap en onderwijs aan vaderloze kinderen.

8 Hij bracht als kind veel tijd door op een boerderij

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om de zeer succesvolle carrière van Steve Harvey, zijn er veel factoren die meespelen in alles wat hij heeft bereikt. Waarschijnlijk de belangrijkste onder hen is het feit dat de arbeidsethos van de man uit de hitlijsten is. Het bleek dat Steve leerde altijd zijn best te doen toen hij gedurende de zomermaanden gedurende het grootste deel van zijn jeugd naar een boerderij werd gestuurd om te werken.

7 Steve's vader werkte ook hard voor zijn levensonderhoud

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we tijdens de vorige inzending hebben opgemerkt, staat Steve Harvey bekend om zijn bereidheid om zichzelf tot op het bot te werken met een glimlach op zijn gezicht. Dat gezegd hebbende, het maakt niet uit hoeveel tijd Steve aan het werk besteedt, het moet hem gemakkelijk lijken als hij zijn carrière vergelijkt met die van zijn vader. Dit is het geval omdat Steve's vader de kost verdiende als mijnwerker.

We vragen ons af of Steve's dochter net zo hard zal werken als haar vader.

6 Jarenlang was zijn leefruimte minder dan ideaal

Afbeelding
Afbeelding

Voor degenen onder jullie die het niet beseffen, de waarheid is dat Steve Harvey echt een vodden naar het rijke leven heeft geleid. Voor het bewijs hiervan hoeft u niet verder te zoeken dan het feit dat hij 3 jaar in zijn Ford Tempo heeft gewoond. In die tijd gebruikte hij zelfs een koelbox als koelkast en maakte hij zichzelf schoon in benzinestations en hotelbadkamers.

5 Hij is pas laat in zijn leven begonnen met comedy

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Steve Harvey op het moment van schrijven 62 jaar oud is, zijn er echt geen tekenen dat hij het binnenkort rustiger aan gaat doen. Misschien heeft dat iets te maken met het feit dat Steve relatief laat met zijn comedycarrière begon. Hij was zelfs 27 jaar oud toen hij voor het eerst voor een publiek optrad.

4 Hij had een aantal interessante pre-Fame banen

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien je nu weet dat Steve Harvey's comedycarrière begon toen hij 27 jaar oud was, vraag je je misschien af wat hij daarvoor deed om geld te verdienen? Het was duidelijk dat hij in die jaren rusteloos was en veel banen op zich nam, waaronder het bezorgen van post, het verkopen van verzekeringen en werken bij een Ford-autofabriek.

3 Hij is vrienden gebleven met een in ongenade gevallen man

Afbeelding
Afbeelding

Als je het ons vraagt, is respect voor je ouderen een van de beste persoonlijkheidskenmerken die iemand kan hebben. Dat kan echter te ver gaan en waardering voor de mensen die u voorgingen kan misplaatst zijn. Een perfect voorbeeld daarvan, in 2015 vertelde Steve Harvey aan The Hollywood Reporter dat hij nog steeds bevriend was met Bill Cosby omdat "wanneer ik je vriend ben, ik je vriend ben".

2 Hij had een ongelukkige bijnaam als kind

Afbeelding
Afbeelding

Als professionele komiek, acteur en tv-presentator heeft Steve Harvey's vermogen om te boeien met zijn stem hem in staat gesteld naam te maken. Om die reden is het verrassend dat zijn bijnaam uit zijn jeugd Va-Va-Vroom was, omdat hij een uitgesproken stotter had. Uiteindelijk in staat om dat probleem te overwinnen, leerde een lokale deli-medewerker Steve om drie keer moeilijke woorden in zijn hoofd te zeggen voordat hij ze probeerde te zeggen.

1 Zijn echte voornaam is heel anders dan Steve

Afbeelding
Afbeelding

In de wereld bekend als Steve Harvey, zal het veel toegewijde fans van deze komiek misschien verbazen dat zijn ouders zichzelf bij de geboorte anders noemden. Naar verluidt vernoemd naar een acteur uit het tv-programma Highway Patrol, is zijn geboortenaam eigenlijk Broderick Stephen Harvey. We moeten zeggen dat het echt moeilijk is om je voor te stellen dat de wereld deze grappige man Broderick noemt.

Aanbevolen: