The Walking Dead-franchise: 5 verbijsterende castingbeslissingen (en 10 briljante)

Inhoudsopgave:

The Walking Dead-franchise: 5 verbijsterende castingbeslissingen (en 10 briljante)
The Walking Dead-franchise: 5 verbijsterende castingbeslissingen (en 10 briljante)
Anonim

Een van die shows die altijd een gepassioneerde reactie van televisiekijkers heeft geïnspireerd, het lijdt geen twijfel dat The Walking Dead in de loop der jaren een fortuin heeft verdiend. De show zal de komende maanden terugkeren voor een tiende seizoen en inspireerde ook een succesvolle spin-off genaamd Fear the Walking Dead en er is ook sprake van een derde serie.

Hoewel de zombie-actie een van de redenen is waarom deze franchise zoveel succes heeft geboekt, lijdt het geen twijfel dat veel geweldige uitvoeringen daar ook een grote rol in hebben gespeeld. Aan de andere kant heeft de franchise in de loop der jaren ook behoorlijk wat sombere acteerprestaties gezien. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 10 briljante castingbeslissingen voor Walking Dead-franchises en 5 verbijsterende beslissingen te gaan.

15 Verbijsterend: Liz E. Morgan

Afbeelding
Afbeelding

Bijna altijd opgenomen in lijsten met de slechtste aspecten van The Walking Dead, speelde Liz E. Morgan het personage Tina slechts in één aflevering van de show, maar haar acteerwerk was echt zo slecht. Extreem houterig in de meeste van haar scènes, nam ze het personage precies in de tegenovergestelde richting tijdens haar verbazingwekkend melodramatische laatste momenten.

14 Briljant: Chandler Riggs

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de vroege seizoenen van The Walking Dead, zou het zeker veilig zijn om te zeggen dat Carl verre van het populairste personage van de serie was. Dat had echter veel meer te maken met het schrijven van de show dan met iets anders. Gelukkig, naarmate de serie volwassener werd, had het vermogen van Carl en Chandler Riggs om een jonge man te portretteren die zijn plaats in een harde wereld probeert te vinden, daar veel mee te maken.

13 Briljant: Alycia Debnam Carey

Afbeelding
Afbeelding

Toen Fear the Walking Dead begon, leek Alicia Clark, het personage van Alycia Debnam Carey, een van de meest onbelangrijke leden van de hoofdcast van de show. Het duurde echter niet lang voordat Carey bewees dat ze een van de hoogtepunten van de show is. Ze heeft tenslotte geweldig werk geleverd toen haar personage relatief onschuldig was en nu ze de harde kenmerken van haar wereld heeft aangenomen, is Carey op de een of andere manier nog beter.

12 Verbijsterend: majoor Dodson

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel een groot deel van ons de problemen met het personage Sam de schuld geeft van slordig schrijven, vooral omdat de acteur die hem speelde een kind is, is er eerlijk gezegd meer aan de hand dan dat. Immers, als majoor Dodson het personage beter had neergezet, hadden mensen zich beter kunnen inleven in zijn angst in plaats van alleen geïrriteerd te zijn door zijn constante gezeur.

11 Briljant: Jeffrey Dean Morgan

Afbeelding
Afbeelding

Voor veel fans van The Walking Dead was de introductie van Negan tot de show een keerpunt voor de serie en helemaal niet op een goede manier. Hij vond het tenslotte zo leuk om de meest geliefde personages uit de serie mentaal te vernietigen dat hij de show een stuk smeriger maakte. Maar dat alles gezegd hebbende, Jeffrey Dean Morgan's weergave van het personage zoals geschreven was onmiskenbaar pitch-perfect.

10 Briljant: Melissa McBride

Afbeelding
Afbeelding

Waarschijnlijk was het personage uit deze franchise die het meest is veranderd, toen The Walking Dead begon, tot onderwerping geslagen. Uiteindelijk vond ze echter haar weg in de wereld en nam ze een harde houding aan. Onlangs hebben haar zachtere kant en de vechter in haar gecombineerd om Carol de beste te maken die ze ooit is geweest en McBride heeft geweldig werk geleverd door elke fase van de groei van het personage uit te beelden.

9 Verbijsterend: Frank Dillane

Afbeelding
Afbeelding

Tegen de tijd dat Frank Dillane's tijd op Fear the Walking Dead ten einde liep, lijdt het geen twijfel dat hij goed was geworden door Nick Clark te spelen. Toen de show begon, kwam hij echter over als een model dat wist hoe hij eruit moest zien, maar als het erop aankwam iemand met een verslavingsprobleem te belichamen, was zijn begrip slechts oppervlakkig.

8 Briljant: Jon Bernthal

Afbeelding
Afbeelding

In de handen van een andere acteur had Shane Walsh van The Walking Dead gemakkelijk een andere kunnen zijn door de boekschurk die kijkers irriteerde met zijn onnodig slechte manieren. Jon Bernthal deed het echter zo goed in de rol dat fans zijn motivaties begrepen. Bovendien heeft Bernthal geweldig werk geleverd door duidelijk te maken dat Shane echt geloofde dat hij vaker wel dan niet gelijk had, zelfs als kijkers het daar fel mee oneens waren.

7 Briljant: Steven Yeun

Afbeelding
Afbeelding

Ongetwijfeld het meest sympathieke personage uit de geschiedenis van The Walking Dead, Steven Yeun heeft ontzettend veel voor elkaar gekregen met zijn vertolking van Glenn Rhee. We gaven tenslotte veel om zijn karakter en geloofden absoluut dat hij zo vaak in en uit gevaar kon sluipen. Van alle personages die zijn gekomen en gegaan uit The Walking Dead, is Glenn misschien wel degene die we het meest missen.

6 Verbijsterend: Christine Woods

Afbeelding
Afbeelding

Hier is het punt, wanneer een show als The Walking Dead een nieuwe schurk toevoegt aan de doorlopende verhaallijnen, is het absoluut noodzakelijk voor het algehele succes van de serie dat ze geloofwaardig zijn. Helaas veranderde Christine Woods-uitbeelding van TWD's officier Dawn Lerner het personage in een cartoonachtige over de toppersoon waar we alleen maar met onze ogen naar rolden.

5 Briljant: Colman Domingo

Afbeelding
Afbeelding

Ongetwijfeld de meest charismatische acteur in de geschiedenis van The Walking Dead-televisiefranchise, Colman Domingo slaagde erin zijn personage Victor Strand sympathiek te maken. Dat was zeker geen gemakkelijke prestatie, gezien het feit dat Strand al vroeg ongelooflijk egoïstische dingen deed. We durven zelfs te raden dat Strand als personage gefaald zou hebben als hij door de overgrote meerderheid van de acteurs zou worden gespeeld.

4 Briljant: Norman Reedus

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om The Walking Dead, is er maar één personage dat zo populair is dat fans hebben beloofd in opstand te komen als hij sterft, Daryl Dixon. Deskundig gespeeld door Norman Reedus, als het niet voor zijn duidelijke acteervaardigheden was geweest, had Daryl een personage met één noot kunnen zijn in plaats van de fel loyale en emotioneel kwetsbare persoon die hij is.

3 Verbijsterend: Emily Kinney

Afbeelding
Afbeelding

Een van die personages die bijna te gemakkelijk te verslaan is, Beth Greene werd gedurende verschillende seizoenen gecrediteerd als een van de hoofdpersonages van The Walking Dead, ondanks dat ze zelden iets deed. Toen ze eenmaal een prominentere rol kreeg, begrepen we waarom ze zoveel tijd op de achtergrond doorbracht, aangezien Emily Kinney's acteerwerk in de rol de Beth buitengewoon irritant maakte.

2 Briljant: Danai Gurira

Afbeelding
Afbeelding

Michonne, een van de meest populaire personages uit de The Walking Dead-franchise, is een enorme aanwinst in elk gevecht en heeft bewezen dat ze ook een volledig capabele leider is. Hoofdverantwoordelijk voor het tv-succes van het personage, heeft Danai Gurira Michonne doordrenkt met een innerlijke kracht die van haar uitstra alt, terwijl ze ook af en toe haar zwakke kant laat zien.

1 Briljant: Andrew Lincoln

Afbeelding
Afbeelding

Gecast als het hoofdpersonage van The Walking Dead, zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat het succes van de show in de eerste plaats op de schouders van Andrew Lincoln rustte tijdens zijn tijd in de serie. In staat om Rick in allerlei emotionele toestanden te spelen, geloofden kijkers echt dat hij een groep overlevenden kon leiden, erg gevaarlijk kon zijn in de strijd en hem ook van tijd tot tijd kon verliezen.

Aanbevolen: