15 Geheimen over het huwelijk van Jill Duggar (TLC-wensen die we zouden negeren)

Inhoudsopgave:

15 Geheimen over het huwelijk van Jill Duggar (TLC-wensen die we zouden negeren)
15 Geheimen over het huwelijk van Jill Duggar (TLC-wensen die we zouden negeren)
Anonim

Fans ontmoetten Jill Duggar voor het eerst als een van de kinderen op 19 Kids and Counting. Haar ouders Jim Bob en Michelle Duggar waren jarenlang op reality-tv voordat de show in 2015 eindigde, maar niet voordat veel van hun kinderen in het huwelijksbootje stapten en zelf kinderen kregen, inclusief Jill. Hoewel ze momenteel niet op een tv-show is, waren Jill en haar man Derek Dillard te zien in de spin-offshow van hun familie Counting On van 2015 tot 2017. Maar nu leiden ze een rustiger leven met hun twee jongens. Het stel trouwde in 2014 na een korte verkering. Hun eerste zoon, Israel David, werd geboren in 2015. Hun tweede zoon, Samuel Scott, werd twee jaar later geboren. Jill en Derek hebben in 2015 kort in Zuid-Amerika gewoond met hun pasgeboren baby die tien maanden zendingswerk deed, maar sindsdien zijn ze definitief teruggekeerd naar de Verenigde Staten. Ook al zijn ze niet meer op tv, fans kunnen geen genoeg krijgen van dit beroemde stel. Dit zijn vijftien details waarvan het paar absoluut zou willen dat het publiek niets wist over hun huwelijk.

15 Hun huwelijk is misschien gearrangeerd

Afbeelding
Afbeelding

Het is heel belangrijk in de familie Duggar dat mama en papa goedkeuren met wie je aan het daten bent, laat staan trouwen. Maar sommige fans denken echt dat Michelle en Jim Bob het huwelijk van Jill regelen, bevestigt Cheat Sheet. Fans merkten dat Derick minder dan opgewonden leek om met de Duggar-dochter te trouwen in de aanloop naar hun huwelijk. Sommige geruchten hebben zelfs gesuggereerd dat hij oorspronkelijk van Jana was, maar dat Jim Bob erop stond dat hij in plaats daarvan met Jill uitging. Hoera!

14 Derick loste hun vruchtbaarheidsproblemen online op

Afbeelding
Afbeelding

Derick en Jill zijn misschien al ouders van twee kleine schatjes, maar het klinkt alsof ze moeite hebben om hun gezin verder uit te breiden. In een recente livevideo op sociale media was Derick onvermurwbaar dat zijn vrouw in de nabije toekomst niet zwanger zou zijn. "Jill is niet zwanger", vertelde hij de kijkers. "We gaan dit jaar niet zwanger zijn." Hij voegde eraan toe: "We krijgen dit jaar zeker geen baby. Dat is biologisch gezien vrijwel onmogelijk.”

13 Jill vindt dat vrouwen er altijd goed uit moeten zien voor hun man

Afbeelding
Afbeelding

De Duggars hebben altijd controversiële ideeën gehad, maar Jill wreef sommige kijkers de verkeerde kant op toen ze zei dat het de plicht van een vrouw is om er altijd goed uit te zien voor hun echtgenoten. "Zie er leuk uit voor hem", zei ze, legt USA Today uit. "Het is gemakkelijk om naar huis te gaan en de sjofele pyjama's aan te trekken en je make-up eraf te wassen, maar zorg ervoor dat je een paar keer per week geniet van de tijd samen en eruitziet zoals je zou doen uitgaan toen je aan het daten was!

12 Ze beoefenen controversieel dekentraining

Afbeelding
Afbeelding

Zowel Jill als Derick hebben in het verleden dekentraining onderschreven, waardoor veel fans tot de conclusie kwamen dat ze de methode op hun eigen kinderen moeten toepassen. De disciplinaire praktijk houdt in dat een kind op een deken wordt geplaatst en steeds agressiever wordt als het kind het probeert te verlaten. Hoewel het paar nooit hun standpunt over de methode heeft verduidelijkt, nemen velen hun stilzwijgen op om te betekenen dat ze er niet per se tegen zijn.

11 Jill wordt een ongeschikte moeder genoemd

Afbeelding
Afbeelding

Fans mikken altijd op wat de Duggars online hebben gepost, maar Jill krijgt mogelijk de meeste kritiek van haar volgers. In 2017 deelde de jonge moeder bijvoorbeeld een selfie waarop haar oudste zoon op de grond speelde. Maar veel fans vroegen zich meteen af of dat een geschikte plek was voor een peuter. "Jill geniet van voortplanting, maar als de baby eenmaal is geboren, is ze niet in het minst geïnteresseerd in het feitelijke ouderschap", schreef een fan, terwijl een andere zei: "Wat dacht je van een draagzak of een schommel - iets anders dan de vuile vloer? Ik zou nooit heb dat bij een van mijn kinderen gedaan."

10 Derick heeft ruzie met zwager Jeremy Vuolo

Afbeelding
Afbeelding

Derick heeft ruzie gekregen met verschillende familieleden van Jill, maar de laatste tijd heeft hij een moeilijke relatie met zijn zwager Jeremy Vuolo. Jeremy is getrouwd met Jills zus Jinger. Volgens Nicki Swift heeft Jeremy echter een probleem met het buitenlandse zendingswerk van het paar, omdat hij ze als ongekwalificeerd beschouwt. Jeremy heeft dit onderwerp eerder in zijn preken genoemd, waardoor hij begrijpelijkerwijs op slechte voet staat met Derick.

9 Ze krijgen TMI over hun slaapkamerleven

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de Duggars vaak conservatief zijn als het gaat om taboe-onderwerpen, zijn Jill en Derick nooit bang geweest om over hun, ahem, slaapkamerleven te vertellen. En fans hebben zeker het gevoel dat het TMI is. Afgelopen augustus had Jill het bijvoorbeeld over hoe je dingen met je partner kunt opfleuren, inclusief details over het soort games dat ze leuk vindt. Eerder instrueerde Jill ook hoe vaak stellen samen moeten zijn.

8 Ze willen niet dat hun kind homo is

Afbeelding
Afbeelding

Helaas, gezien de controversiële tweets van Derick, zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat het paar niet in orde zou zijn als een van hun kinderen LGBTQ+ zou zijn. Jill suggereerde dit ook op haar Instagram-account. “Het oneens zijn is niet=haat of oordeel. Liefde is niet altijd=goedkeuring.”, schreef ze. ‘Alleen omdat ik het ergens niet mee eens ben met mijn kind, wil dat nog niet zeggen dat ik hem haat, en alleen omdat ik van hem hou en hem vergeef, wil nog niet zeggen dat ik alles goedkeur wat hij doet. Je kunt vrienden zijn met, houden van en zorgen voor mensen met wie je het niet 100% eens bent.”

7 Derick onthulde Jills pijnlijke jeugdgeheim

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn meerdere keren geweest dat Derick een filter leek te missen. Een daarvan was toen hij een van de verwoestende geheimen van zijn vrouw uit zijn kindertijd op de nationale televisie verklapte. Tijdens een interviewsegment met stand Jill en Derick, gaf de man toe dat zijn vrouw eten at in de badkamer en dat haar ouders het financieel moeilijk hadden om ervoor te zorgen dat al hun kinderen te eten kregen.

6 Ze laten hun kinderen geen tv kijken

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien ze (voormalige?) reality-tv-sterren zijn, zou je verwachten dat de familie Duggar-Dillard een televisie in huis heeft. Maar Jill heeft onthuld dat ze hun kinderen geen tv laten kijken. Periode. Ze zei dat ze in haar jeugd geen tv had omdat haar familie het oorspronkelijk niet kon betalen. Jill denkt dat het haar goed heeft gedaan, dus moedigt ze haar kinderen ook aan om geen elektronica meer te gebruiken.

5 Derick werd ontslagen vanwege zijn posts op sociale media

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen groot geheim waarom TLC hun relatie met Derick Dillard en als gevolg daarvan Jill Duggar heeft beëindigd. Derick is verschillende keren in heet water gekomen omdat hij zijn controversiële overtuigingen predikte via sociale media, waaronder anti-LBTGQ+ en pro-life retoriek. Hij werd specifiek ontslagen vanwege zijn opmerkingen aan de tienerrealityster Jazz Jennings, die hij bekritiseerde omdat hij trans was. Het feit dat Jill is blijven opkomen voor de opmerkingen van haar man, maakt het alleen maar erger.

4 Ze hebben hun fans opgelicht voor geld

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meest controversiële momenten die het stel heeft gehad, is toen ze werden beschuldigd van het oplichten van hun fans. Een paar jaar geleden vroegen ze fans om via hun website te doneren aan hun zendingswerk, meldt The Ashley. Maar kort daarna gingen de organisatie en haar website ter ziele. Tot op de dag van vandaag is het onduidelijk waar het gedoneerde geld is gebleven. Derick maakte vervolgens meer controverse toen hij een GoFundMe-pagina maakte waarin hij $ 10.000 vroeg. Uiteindelijk haalde hij niet veel op zoals het was in de nasleep van zijn tweetschandaal.

3 Jill weet niet hoe ze veilig een autostoeltje moet gebruiken

Afbeelding
Afbeelding

Je zou denken dat Jill zichzelf zou informeren over het juiste gebruik van een autostoeltje. Maar het ontbrak de moeder ernstig op de kennisafdeling toen ze op camera onveilig werd betrapt terwijl ze een autostoeltje gebruikte door het op een kinderwagen te plaatsen. Veel kijkers wezen erop dat dit een gevaar is, omdat het autostoeltje gemakkelijk kan vallen als het nergens aan vastzit. Gelukkig heeft de fout van Jill geen verwondingen tot gevolg gehad.

2 Ze reisden naar Nepal om elkaar voor het eerst te ontmoeten

Afbeelding
Afbeelding

Veel fans herinneren zich misschien niet dat Jill helemaal naar Nepal moest vliegen om Derek voor het eerst te ontmoeten. De twee hadden online gecommuniceerd en waren ervan overtuigd dat ze verliefd waren, maar Derek deed zendingswerk in het buitenland. Dus Jills vader Jim Bob (en een cameraploeg) nam haar de halve wereld over om dat mogelijk te maken. Ze begonnen officieel te verkering aan het einde van haar reis.

1 Jill geeft toe dat ze te vaak tegen haar kinderen schreeuwt

Afbeelding
Afbeelding

Jill is open geweest over haar disciplinemethoden, van praktisch tot controversieel. Een ding waar ze afgelopen juni openhartig over was, was dat ze het gevoel heeft dat ze te vaak tegen haar kinderen schreeuwt, vooral gezien hoe jong ze zijn, oké! Tijdschrift rapporten. Ze nam contact op via sociale media om te zien of andere moeders met hetzelfde worstelden. Ze deelde ook een citaat over opvoeden met geduld.

Aanbevolen: