Big Bang Theory: 10 fantheorieën die de show verpesten (10 die het beter maken)

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory: 10 fantheorieën die de show verpesten (10 die het beter maken)
Big Bang Theory: 10 fantheorieën die de show verpesten (10 die het beter maken)
Anonim

Weinig shows bereikten ooit de hoogten die The Big Bang Theory deed. De show werd een grote hit en geldmaker. Inderdaad, de castleden werden allemaal wereldberoemde celebs. De show had onlangs zijn laatste aflevering. Dat heeft natuurlijk niet alle wilde samenzweringstheorieën van fans tegengehouden.

Fans blijven discussiëren over de show en deze wilde beweringen. Sommige van deze theorieën zijn logisch. Ze zijn er nog steeds, maar werken met het uitgangspunt van de show. Aan de andere kant zijn sommige theorieën gewoon te gek. Ze verpesten inderdaad de show. Hier is een blik op The Big Bang Theory: 10 fantheorieën die de show verpesten (10 die het beter maken).

20 Bernadette Clones - Ruïne

Afbeelding
Afbeelding

In eerste instantie lijkt Bernadette een lief en verlegen persoon. Natuurlijk wordt ze later gemeen en heel bot. Met andere woorden, ze kwetste veel gevoelens. Een fantheorie suggereert dat Bernadette een reeks klonen is die door haar werk zijn ontworpen. De theorie verklaart haar verandering in houding door de jaren heen.

Ze heeft de herinneringen aan de andere Bernadettes, maar heeft ook een hekel aan Howard. De theorie is niet al te gek, maar het zou betekenen dat alles wat er tussen hen is gebeurd er niet toe doet.

19 De jongens liggen in coma - maakt het beter

Afbeelding
Afbeelding

In eerste instantie lijkt deze theorie misschien een beetje vreemd. Het heeft echter veel zin en zou mogelijk kunnen zijn. De theorie stelt dat Leonard, Sheldon, Raj en Howard allemaal stierven toen ze een raket afvuurden die de lift brak. Ze zijn in coma of in het ongewisse, en de show speelt zich af in hun hoofd.

Dat verklaart waarom de lift niet de hele show werkt. Het begint pas te werken als ze specifieke doelen in het leven bereiken.

18 Sheldon is Barney in een alternatief universum -Ruïne

Afbeelding
Afbeelding

Het is veilig om te zeggen dat de show niet hetzelfde zou zijn zonder Sheldon Cooper. Hij is controlerend, koppig en asociaal. Hij is de vreemde eend in de bijt. Een fantheorie suggereert dat Sheldon Barney Stinson is van How I Met Your Mother in de andere wereld.

Het bewijs is vrij zwak. Het beweert dat, omdat ze tegengestelden zijn, ze dezelfde persoon moeten zijn.

17 Howard Is Howard The Duck - Maakt het beter

Afbeelding
Afbeelding

Howard Wolowitz is nerdy en onaantrekkelijk, maar dat weerhoudt hem er niet van om op vrouwen te jagen. Hij heeft inderdaad vertrouwen dat maar weinig mannen hebben. Natuurlijk zou hij zich waarschijnlijk niet zo zelfverzekerd moeten voelen. Eén theorie suggereert dat Howard het alter ego is van Howard The Duck. Ze geloven allebei dat ze elke vrouw kunnen krijgen die ze willen.

Op het eerste gezicht heeft de theorie weinig zin. Vanwege de connectie met stripboeken kan er echter een alternatief Big Bang Theory-universum zijn.

16 De show toont een marxistische ideologie - Ruïne

Afbeelding
Afbeelding

Eén theorie stelt het idee voor dat de show een marxistische ideologie pusht. Het suggereert dat de show een zich ontvouwende tragedie is. De show heeft een veel diepere betekenis dan over een stel nerds te gaan. Natuurlijk vertoont de show geen ideologie. Het is maar een komedie over de nerds die de meisjes pakken en stripboeken lezen.

15 The Guys Cause The Apocalypse - Make It Better

Afbeelding
Afbeelding

Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn allemaal briljante wetenschappers. Ze kunnen de wereld veranderen, de planeet redden of ziekten genezen. In plaats daarvan proberen ze vrouwen op te pikken, videogames te spelen en rond te hangen in de stripwinkel.

Deze theorie stelt voor dat, omdat ze hun intelligentie niet voorgoed gebruiken, ze uiteindelijk het einde van de wereld zullen veroorzaken.

14 Sheldon is een robot gemaakt door professor Proton - Ruin

Afbeelding
Afbeelding

Sheldon is altijd een beetje vreemd geweest. Zijn vrienden maken zelfs grapjes dat hij een robot is. Hij vertoont wel veel roboteigenschappen. Deze theorie stelt voor dat Sheldon's held Professor Proton Sheldon in een laboratorium heeft gemaakt. De professor worstelde om geld te verdienen op verjaardagsfeestjes voor kinderen en was op zoek naar een weg terug naar de wetenschappelijke gemeenschap. Het bouwen van een Sheldon-robot kan dat mogelijk maken.

Dat betekent natuurlijk dat Sheldon niet echt is en dat is teleurstellend.

13 Cooper From Interstellar Is Sheldon's Son - Make It Better

Afbeelding
Afbeelding

Fans geloven dat ze altijd connecties vinden met andere shows. Een interessante theorie suggereert dat Joseph Cooper van Interstellar de zoon van Sheldon Cooper is. Het zijn allebei briljante en hoogopgeleide wetenschappers. Ook komt Josephs vader niet voor in de film. In plaats daarvan vertrouwt hij zijn schoonvader toe.

Veel fans zijn er zeker van dat de twee personages familie zijn. Afgaande op het tijdsbestek, zou dat de zoon van Joseph Sheldon zijn.

12 Sheldon Is Spock - Ruïne

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen geheim dat Sheldon een grote fan is van Spock. Dat komt omdat hij altijd een band heeft gehad met Spock. Ze zijn allebei emotieloos en worstelen om menselijke connecties te maken. De theorie suggereert dat Sheldon Spock is. Spock uit een andere dimensie gaat per ongeluk over naar het Big Bang Theory-universum. Vervolgens doet hij zijn best om bij de mensen op aarde te passen. Het is niet heel logisch, maar fans van de theorie geloven dat het waar is. Er is een grotere kans dat de schrijvers Spock als inspiratie hebben gebruikt bij het maken van Sheldon.

11 Sheldon Cooper In ICarly - Make It Better

Afbeelding
Afbeelding

Veel theorieën suggereren dat Sheldon in een psychiatrische inrichting zit. Hij creëert de gebeurtenissen van de show in zijn hoofd. Fans wijzen erop dat Jim Parsons in een aflevering van ICarly verschijnt. De hoofdpersonen bezoeken een psychiatrisch ziekenhuis en Parsons verschijnt. De theorie suggereert dat dit in feite Sheldon is. Sheldon is lang geleden gek geworden en creëert de gebeurtenissen van de show in zijn hoofd. Zijn verschijning in ICarly werkt, maar het feit dat de show niet echt is, verpest het een beetje.

10 Mary Cooper is Jackie van Roseanne in getuigenbescherming - Ruin

Afbeelding
Afbeelding

Big Bang Theory heeft veel connecties met andere shows. De meest voor de hand liggende is Roseanne. In beide shows verschijnen inderdaad meerdere acteurs. Deze theorie suggereert natuurlijk dat het verband veel diepgaander is.

Deze theorie stelt voor dat Mary Cooper formeel Jackie Harris uit Roseanne was. Ze wordt gedwongen tot getuigenbescherming en duikt onder. Ze verandert haar naam in Mary Cooper en haar zoon Andy wordt Sheldon. De theorie slaat nergens op en voegt niets toe aan de show.

9 Bernadette is een cyborg - maak het beter

Afbeelding
Afbeelding

Howard was misschien een damesman, maar hij was niet erg goed met de dames. Inderdaad, jarenlang sprak hij over het bouwen van een robotvriendin. Dat was natuurlijk niet nodig sinds hij Bernadette ontmoet. Deze theorie suggereert dat Howard een cyborg-vriendin heeft gebouwd, en het is Bernadette.

De theorie lijkt misschien gek, maar het is heel logisch. Ze is totaal buiten zijn klasse.

8 Penny's A Spy - Ruïne

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt misschien vreemd dat een mooi meisje als Penny bij een man als Leonard zou willen zijn. Nou, daar heeft niemand zin in. Fans moesten met een verklaring komen. Eén theorie suggereert dat Penny een spion is die door de Amerikaanse regering is gestuurd. Ze wordt gestuurd nadat de jongens een raket lanceren die de lift vernietigt. Ze is gestuurd om ze in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat ze de wereld niet vernietigen.

7 Amy gebruikt Sheldon als proefpersoon - Maak het beter

Afbeelding
Afbeelding

Amy en Sheldon hebben een vreemde maar liefdevolle relatie. Ze houden oprecht van elkaar, ook al laten ze dat niet merken. Natuurlijk houden ze ook van hun werk. Sommige fans denken inderdaad dat ze Amy's echte plan hebben ontdekt.

De theorie stelt dat Amy experimenteert met Sheldon. Er zijn veel tests geweest, waaronder voor het eerst handen vasthouden en socialer zijn. De relatie is slechts één groot wetenschappelijk experiment.

6 Sheldon zit in het hoofd van Leonard - Ruïne

Afbeelding
Afbeelding

Leonard en Sheldon hebben een gecompliceerde relatie. Ze hebben beste vrienden, maar het zijn twee heel verschillende mensen. Ze maken vaak ruzie over de kamergenootovereenkomst en stripboeken. Natuurlijk heeft Sheldon altijd gelijk.

Sommige fans geloven dat Sheldon helemaal niet bestaat. Hij zit gewoon in Leonards hoofd en heeft nooit bestaan. De theorie suggereert dat ze zich in een situatie van het type Fight Club bevinden.

5 Penny staat onder getuigenbescherming - Maak het beter

Afbeelding
Afbeelding

Penny is een mysterieus persoon. Ze is bijvoorbeeld gek op Leonard. Het grootste mysterie is natuurlijk haar achternaam. Penny onthult nooit haar achternaam in de show totdat ze Leonard's naam neemt. Daarvoor was ze gewoon Penny. Eén theorie stelt dat ze onder getuigenbescherming staat en haar naam veranderde toen ze onderduikte.

4 Howard's moeder heeft nooit bestaan - Ruïne

Afbeelding
Afbeelding

De show bevat veel opvallende personages. Natuurlijk is er niets te vergelijken met Howards moeder. Ze is luid, maar verschijnt nooit op het scherm. Ze is gewoon een stem die van een afstand tegen Howard schreeuwt. Eén theorie suggereert echter dat Howards moeder niet bestaat. Het is Howard die zijn stem projecteert. In wezen is hij Norman Bates van Psycho. De theorie zou kunnen werken, maar het neemt een van de meest geliefde personages van de show weg.

3 Raj kan niet met vrouwen praten omdat zijn vader er nooit was - Maak het beter

Afbeelding
Afbeelding

Praten met vrouwen is voor geen enkele man gemakkelijk. Natuurlijk worstelt Raj er op een ander niveau mee. Hij kan inderdaad geen woord tegen een vrouw zeggen zonder wat vloeibare moed. Eén theorie suggereert dat Raj dit probleem heeft omdat zijn vader er niet was toen hij opgroeide. Daarom werd hij opgevoed door zijn moeder. Ze is controlerend en erg verzorgend. Hij kon niet met vrouwen praten omdat ze niet zijn zoals zijn moeder.

2 De show zit helemaal in het hoofd van Sheldon - Ruin

Afbeelding
Afbeelding

Sheldon is briljant, maar ook een beetje gek. Hij moet altijd gelijk hebben en de touwtjes in handen hebben. Zijn vreemde gedrag heeft geleid tot een aantal wilde theorieën. Eén theorie stelt dat Sheldon in een psychiatrisch ziekenhuis ligt en dat de shows zich allemaal in zijn hoofd afspelen. Dat betekent dat al zijn familie en vrienden niet echt zijn of patiënten in het ziekenhuis zijn. Dat betekent natuurlijk dat niets in de show ertoe doet of is gebeurd.

1 Ze zijn de kosmische grap - Maak het beter

Afbeelding
Afbeelding

Het themalied voor de show is net zo populair als de show zelf. Het is een themalied dat zowat iedereen wel eens heeft gezongen. Veel fans geloven dat het themalied een veel diepere betekenis heeft. Het is een lied over de kosmische verandering en geschiedenis van de wereld. De show heeft daar natuurlijk niets mee te maken. Het gaat over vier nerds die strips lezen en daten met vrouwen die buiten hun bereik zijn. Het is als één grote kosmische grap.

Aanbevolen: