20 Sons Of Anarchy Fan Theorieën die de show volledig verpesten

Inhoudsopgave:

20 Sons Of Anarchy Fan Theorieën die de show volledig verpesten
20 Sons Of Anarchy Fan Theorieën die de show volledig verpesten
Anonim

Hoewel de populaire FX-dramaserie Sons of Anarchy al een paar jaar voorbij is, stellen sommige fans nog steeds verbijsterende vragen en hebben ze gekke theorieën bedacht over welke verzen waarom als het gaat om hun favoriete personages.

De show, die in 2008 in première ging en na zeven seizoenen eindigde in 2014, vertelde het verhaal van de SAMCRO-motorbende in het fictieve stadje Charming, Californië. De verhaallijnen waren voornamelijk gericht op het hoofdpersonage Jackson "Jax" Teller (Charlie Hunnam) en zijn familie en vrienden die een crimineel leven leidden en regeerden over de stad Charming. Jax en zijn stiefvader, Clay Morrow, runnen de SAMCRO-club en botsen vaak op verschillende manieren gedurende de hele serie.

Fans hebben de afgelopen jaren vaak op verschillende (en verwrongen) theorieën gezeten omdat ze de cult-favoriete show gewoon niet los kunnen laten. Hier zijn enkele van de gekste theorieën die we kunnen bedenken.

20 Natuurlijk kennen we allemaal de Hamlet-theorie

Afbeelding
Afbeelding

De "Hamlet"-theorie was een grote toen de show voor het eerst in première ging. Het was dat de show zelf een losse en moderne bewerking was van het drama van William Shakespeare. Jax is natuurlijk het titelpersonage Hamlet: geboren heersers, beide hebben vaders die in de grond zitten en worden gedwongen te leven onder de hand van een machtig familielid (in dit geval Jax' stiefvader, Clay).

19 Sopranos, SOA Crossover?

Afbeelding
Afbeelding

Weet je nog toen Drea de Matteo (die Jax's ex Wendy speelde, op SOA) de fatale Adriana La Cervna speelde in HBO's populaire maffia-drama The Sopranos? Nou, sommige fans geloven dat Adriana echt niet gek was op de HBO-show en daadwerkelijk naar het getuigenbeschermingsprogramma ging om Wendy in het SOA-universum te worden. Buiten de mogelijkheden? Misschien niet.

18 Heeft de koning zichzelf opgeofferd om zijn gezin te redden?

Afbeelding
Afbeelding

Een van de belangrijkste verhaallijnen in de serie draaide om John "JT" Teller, die de echte vader van Jax zou moeten zijn die jaren eerder was overleden. Er werd gesuggereerd dat JT mogelijk zijn eigen leven heeft genomen om zowel SAMCRO als zijn eigen familie te redden (wat toevallig in lijn is met het hele Shakespeare-gedoe).

17 Chibs is eigenlijk een rat

Afbeelding
Afbeelding

Toen Jax vertrok, was het Chibs, zijn rechterhand, die de leiding van de club overnam, maar veel fans geloven dat de loyaliteit van Chibs niet echt berustte bij SAMCRO, maar bij de Ieren. Veel Reddit-gebruikers geloven dat de Ieren Chibs vanaf het begin hadden gebruikt en dat hun eindspel was dat hij het uiteindelijk overnam van Jax.

16 Kleine Abel is eigenlijk… Jax' vader?

Afbeelding
Afbeelding

Geloof jij in reïncarnatie? Nou, veel Reddit-gebruikers doen dat en sommigen hebben zelfs beweerd dat de jonge Abel, de zoon van Jax in de show, eigenlijk de incarnatie is van JT zelf. Dit kan zijn omdat de geschiedenis zich aan het einde van de serie wist te herhalen met Jax (parallel met zijn eigen vader).

15 Jax is niet echt de zoon van JT

Afbeelding
Afbeelding

Deze was een populaire: dat Jax eigenlijk de echte zoon van Clay was (gezien het feit dat zowel Gemma als Clay zo snel na de dood van JT een relatie kregen), omdat we de geboorteakte van Jax nooit zo zagen als de zijne broer is op de show. Was het mogelijk dat het om een specifieke reden voor de ogen van de fans verborgen was?

14 Abel zal daadwerkelijk in de voetsporen van Jax treden

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks alle stappen die Jax heeft genomen om ervoor te zorgen dat dit NOOIT is gebeurd, wat moeten we eigenlijk weten? Abel is voor het laatst gezien met de beruchte "SON"-ring, die hem door zijn grootmoeder was gegeven, wat aangeeft dat er een grote kans is dat zij ervoor zou zorgen dat hij zijn rechtmatige plaats aan de tafel zou innemen als hij meerderjarig werd.

13 Leeft Jax nog?

Afbeelding
Afbeelding

Oké, dus we zagen allemaal het einde van de show en Jax reed naar zijn ondergang voor die semi-truck. Maar is het ook echt gebeurd? Of heeft Jax zijn eigen dood in scène gezet om zichzelf te redden en getuigenbescherming in te gaan? Acteur Charlie Hunnam heeft gezegd dat Jax officieel weg is, maar personages hebben een manier om tot leven te worden gewekt voor spin-off doeleinden…

12 Wie was die dakloze vrouw?

Afbeelding
Afbeelding

Als je een fan bent van de show, weet je waar we het over hebben als we verwijzen naar de persoon die bekend staat als 'de dakloze vrouw'. Ze was een personage dat in de hele serie te zien was, maar niemand wist echt wie ze was of wat ze daar deed. Veel mensen geloven dat ze eigenlijk de oogster is, aangezien ze in de buurt is voordat personages hun einde ontmoeten.

11 Meerdere shows, hetzelfde universum

Afbeelding
Afbeelding

Veel Reddit-gebruikers lijken te geloven dat SOA, Breaking Bad, Scandal en House of Cards (naast andere shows) zich allemaal in hetzelfde universum afspelen, omdat veel van de gebeurtenissen die in elk van deze series plaatsvonden show lijken over te steken. Dit v alt buiten de logica, vooral omdat elke show op een ander netwerk verschijnt.

10 Lincoln Potter is eigenlijk JT

Afbeelding
Afbeelding

Lincoln Potter was eigenlijk een assistent-Amerikaanse advocaat in de serie, maar is het mogelijk dat het personage eigenlijk JT is? Hij heeft het charisma en de charme en heeft zeker het intellect genoeg om zijn identiteit te veranderen en van clubleider, die zijn eigen dood in scène zet, naar advocaat te gaan. Gewoon een theorie, maar niet een vergezochte.

9 Gemma controleerde alles

Afbeelding
Afbeelding

Vanaf de pilot-aflevering wisten we allemaal dat Gemma slecht nieuws was. Maar sommige Reddit-gebruikers geloven zelfs dat ze de levende belichaming is van Anarchy zelf. “Gemma is anarchie en de Sons zijn haar zonen. Ze gebruikt ze toen Clay [president] was, ze bedreigt mensen ermee. Ze ziet ze als familie en omdat ze een felle moeder is, lijden ze allemaal', zegt een gebruiker.

8 Tara was echt een verklikker

Afbeelding
Afbeelding

Uiteindelijk was het Gemma die echt geloofde dat Tara, de liefde van Jax' leven, eigenlijk een informant was, waar ze helemaal naast zat. Gemma belandde uiteindelijk op een dramatische manier met Tara voordat ze haar fout besefte. Maar had ze het echt mis? Sommige fans geloven dat Tara in feite een verklikker was en dat Gemma het de hele tijd bij het rechte eind had.

7 Nee, het kon niet allemaal een droom zijn

Afbeelding
Afbeelding

Zou het hele einde gewoon een droom van Jax kunnen zijn? Welnu, volgens Sutter kan dit (of misschien niet) waar zijn. Sutter had ooit verklaard dat voordat de show daadwerkelijk eindigde, dat ZIJN droomeinde was dat het universum alleen maar een droom van Jax was. Nee… dit is er een die zelfs ik weiger te willen geloven.

6 JT en Felipe waren oude oorlogsvrienden

Afbeelding
Afbeelding

Dit heeft meer te maken met de SOA-spin-off The Mayans, die te maken had met een andere MC die in dezelfde stad bestond en rivalen waren van SAMCRO. Deze was dat JT en Felipe Reyes daadwerkelijk samen in Vietnam dienden, en daarom was de rivaliserende leider grotendeels zachtaardig tegen Jax.

5 Vliegtuigcrash + Ethan Zobelle=Samenzwering

Afbeelding
Afbeelding

Aan het begin van seizoen drie werd gezegd dat Ethan Zobelle was omgekomen bij een vliegtuigcrash, maar sommige kijkers met arendsogen geloven echt dat de opname waarop Gemma te zien is die naar het nieuwsbericht van de crash kijkt, in een op een bepaalde manier, eigenlijk zeggend dat ZIJ, of de club, eigenlijk verantwoordelijk was voor de ondergang van het personage.

4 Maak plaats voor The Shield Talk

Afbeelding
Afbeelding

Acteur Michael Chiklis speelde eigenlijk het hoofdpersonage Vic Mackey in The Shield, een serie die ook werd gemaakt door SOA-showrunner Kurt Sutter. Chiklis was eigenlijk de vrachtwagenchauffeur die het lot van Jax bezegelde in de laatste aflevering van SOA, wat sommige mensen doet geloven dat het personage dat achter het stuur zat, eigenlijk detective Mackey WAS.

3 Jarry gaat voor de MC werken

Afbeelding
Afbeelding

Dus de agent Jarry en MC-favoriet Chibs hadden een klein liefdesdingetje in de show. Hoewel fans nooit hebben kunnen zien wat er van het paar is geworden, suggereren sommigen dat het paar eigenlijk meer was dan alleen liefde. Sommigen suggereren dat Jarry eigenlijk op de loonlijst van de MC stond, wat eerlijk gezegd niemand zou verbazen.

2 Jax deed zijn uiterste best voor zijn kinderen in zijn definitieve beslissing

Afbeelding
Afbeelding

Fans van de show weten hoe ver Jax zou reiken om zijn eigen kinderen te redden. In feite draaide alles in de aanloop naar het laatste moment van Jax in de serie om zijn beslissing om zijn kinderen niet in zijn voetsporen te laten treden. Hij ging ver om ervoor te zorgen dat degenen met wie hij dicht stond, zijn zonen GEEN deel van de club zouden laten worden.

1 Clay was niet zo slecht

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk, Clay leek het ruigste lid van SAMCRO en regeerde met harde hand over de club als president (vooral als het om Jax ging). Het punt is dat, terwijl iedereen om hem heen leek elkaar te verraden, Clay dat NOOIT deed. Alles draaide om respect als het om Clay ging – de club was alles voor hem en hij bewees het.

Referenties: Bustle.com, screenrant.com, reddit.com, ranker.com

Aanbevolen: