20 Ongepaste dingen die alleen volwassenen opmerkten in Cartoon Network-shows

Inhoudsopgave:

20 Ongepaste dingen die alleen volwassenen opmerkten in Cartoon Network-shows
20 Ongepaste dingen die alleen volwassenen opmerkten in Cartoon Network-shows
Anonim

Cartoon Network heeft ons veel klassiekers uit onze kindertijd gebracht, zoals Dexter's Laboratory, Powerpuff Girls en Ed, Edd n Eddy. Terugkijkend op deze shows, waren er enkele momenten die we misten toen we jong waren. Net als bij Nickelodeon-shows, heeft Cartoon Network enkele grappen ingeslikt die volwassenen meteen zullen begrijpen.

Zelfs moderne programma's zoals Tijd voor Avontuur en De Wonderlijke Wereld van Gumball bevatten suggestieve grappen, die volwassenen laten gniffelen en kinderen in verwarring brengen. Wees voorbereid om terug te kijken op deze shows en onthoud de grappen die je als kind hebt gemist. Een van de shows kreeg zelfs een aflevering verbannen vanwege de gebruikte grappen.

Hier zijn twintig ongepaste dingen die alleen volwassenen opmerkten in Cartoon Network-shows!

20 Kosten Extra

Afbeelding
Afbeelding

Voor een genie als onze vriend Dexter hier, zijn er momenten waarop hij echt ongepaste grappen krijgt. In deze huurt Dexter een assistent in die wordt geïmpliceerd als een volwassen entertainer. Omdat vijftig dollar vragen iets is waar een entertainer als zij om zou vragen.

19 Gewoon een potlood slijpen

Afbeelding
Afbeelding

Het schokkende aan deze scène in The Powerpuff Girls is dat deze plaatsvond toen Sedusa vermomd was als mevrouw Bellum. Dat laatste is misschien aantrekkelijk, maar de burgemeester zou niet zo opgewonden zijn geweest als de slechterik er niet was. Het weerspiegelt echter nog steeds volwassen situaties.

18 Blinddoekgeheugen

Afbeelding
Afbeelding

Johnny Bravo probeert altijd te winnen met de vrouwen die hij aantrekkelijk vindt. De humor is vermakelijk, maar we kunnen niet anders dan medelijden met hem hebben. De show liet zelfs een geblinddoekte grap achter die verwijst naar een soort intieme activiteit. We laten de afbeelding de dingen voor je uitleggen.

17 niveaus van daten

Afbeelding
Afbeelding

Adventure Time is nooit bang om het gebied voor volwassenen te betreden en slimme grappen te maken. Een grap is dat Jake en Finn praten over de verschillende niveaus van daten. Het vijftiende niveau van daten is blijkbaar ongepast en we kunnen impliceren dat het leidt tot de vogels en de bijen.

16 Raunchy Zingen

Afbeelding
Afbeelding

Batman: The Brave and the Bold is een gekke maar leuke tekenfilm die een eerbetoon brengt aan de show uit de jaren 60 met zijn goedkope humor, maar verbeterde actie. The Birds of Prey maken hun opwachting en jongen, ze hebben een nummer uitgebracht. Zorg ervoor dat je het bekijkt om te zien hoe ordinair het is!

15 TMI, Flash

Afbeelding
Afbeelding

The Flash heeft het recht om op te scheppen dat hij de snelste man ter wereld is, maar dat kan ook behoorlijk ongepast worden opgevat. Hawkgirl legt uit dat hij vanwege zijn snelheid nooit een date kon krijgen. Als dat niet de beste gebraden Flash is die je kunt krijgen, dan weten we het ook niet meer!

14 Arme Muriel

Afbeelding
Afbeelding

Muriel van Courage the Cowardly Dog is een van de aardigste personages in de show. Dat ze door gevaar gaat, doet ons hopen dat Courage haar op de een of andere manier zal kunnen redden. In deze scène uit "Ball of Revenge" vraagt Muriel aan Eustace dat als de kelder was waar zijn mannenclub is, en deze afbeelding het naar een ander niveau tilt.

13 Eddy's andere voorraad

Afbeelding
Afbeelding

Ed, Edd n Eddy is een tijdloze show uit de line-up van Cartoon Network. Ook al is Eddy een goudzoeker en wil hij kaakbrekers eten, ook hij heeft zijn andere interesses. Op de afbeelding is te zien dat hij tijdschriften en een tissuedoos bezit om te laten zien wat hij in zijn verleden deed.

12 Teleurgesteld door ontwerp

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn een aantal shows die het publiek serieus nemen, ongeacht de leeftijd en Teen Titans is een perfect voorbeeld. Er zijn echter enkele stiekeme toespelingen voor volwassenen, zoals in de aflevering met de naam 'Switched'. Beast Boy is teleurgesteld dat zijn lagere regionen niet "nauwkeurig" zijn voor zijn marionet die aan hem en de andere Titans is geschonken.

11 Ander fruit kijken

Afbeelding
Afbeelding

Weet je nog hoe Nickelodeon's SpongeBob bijna betrapt werd op het kijken naar iets "ongepast"? The Amazing World of Gumball bevat zo'n scène, maar met Banana Joe die naar een nogal interessante video kijkt over fruit dat open is. Gumball betrapt hem en is in shock van wat de banaan ziet.

10 Waarop kauwen?

Afbeelding
Afbeelding

Cow and Chicken is een tekenfilm vol grappen voor volwassenen. Een daarvan bevat de aflevering "Buffalo Gals", waarin wordt verwezen naar het eten van tapijten. Een Google-zoekopdracht zal uitleggen wat dat betekent. Vanwege de opname van de grap resulteerde dit in een verbanning van de aflevering.

9 Waar kijken ze naar?

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat er veel scènes zijn waarin een personage naar iets kijkt en bijna verstrikt raakt in tekenfilms. Maar bij Courage de laffe hond schrok Muriel eerst even dat Courage naar keek, maar wordt er dan nieuwsgierig naar.

8 Zijn hand gebruiken

Afbeelding
Afbeelding

Arme Irwin lijdt aan een onbeantwoorde liefde met Mandy. In de aflevering "Billy and Mandy vs. The Martians", zegt Irwin tegen Mandy dat hij zijn hand moet pakken zodat ze niet v alt. Echter, Mandy zegt: "Ew, echt niet, ik weet waar die hand is geweest!" Gebruik hiervoor gewoon je fantasie.

7 Even een opmerking

Afbeelding
Afbeelding

Double D's ouders zijn altijd nooit thuis, dus laten ze plakbriefjes voor hem achter. Ze plaatsen ze zelfs in gebieden waarvoor algemene kennis nodig is om erachter te komen. Als je goed kijkt, staat er een briefje met de tekst 'Raak jezelf niet aan'. Het lijkt erop dat de ouders van Double D te veel vragen.

6 Suggestieve woordspeling

Afbeelding
Afbeelding

Regular Show is ook geen onbekende voor volwassen humor in een kinderprogramma. De grap is simpel, omdat Benson en Rigby ballen bespreken. Dat is het, gewoon ballen. Ze praten zelfs over hoe groot de ballen zijn, dus dat is interessant om te weten.

5 Perfect geposeerd

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Pokémon altijd op kinderen is gericht, zijn er slechts enkele momenten uit de Japanse serie waarvoor afleveringen vanwege de inhoud moesten worden verbannen. Waar Jessie Lickitung krijgt, is niet geknipt, maar de afbeelding hierboven laat zien dat het uit de context kan worden gehaald.

4 Oud om wat te doen?

Afbeelding
Afbeelding

Deze aanpassing van Scooby-Doo handhaaft zijn onschuldige uitgangspunt, maar kan zelfs enkele toespelingen en verwijzingen naar volwassen situaties bevatten. Toen Marcy aan Freddie uitlegt dat ze oud genoeg is om te "stemmen", wist Daphne wat er aan de hand was en ze zag er helemaal niet blij uit.

3 Als je ouder bent, zul je het begrijpen

Afbeelding
Afbeelding

De afbeelding zelf verklaart het allemaal. Het is zelfs gek hoe Dee Dee dat heeft kunnen schrijven zonder dat de Buurvrouw het merkt. Kinderen kunnen hierom lachen, maar als ze ouder worden, zal deze scène hilarisch verbijsterend worden.

2 Heel het ongeluk

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn verbazingwekkende ongelukken, en dan zijn er onverwachte. Dit iconische moment uit The Powerpuff Girls is misschien een beetje te echt geworden toen Bubbles aan haar vriend uitlegt dat zij en de andere zussen ongelukjes waren. Professor Utonium's gezichtsuitdrukking zegt alles na de reactie van het meisje.

1 Hij doet het graag

Afbeelding
Afbeelding

Young Justice gebruikt misschien niet vaak grappen voor volwassenen omdat de show het publiek serieus behandelt, maar soms is het leuk om woorden uit hun context te halen. In de aflevering waarin het team hun herinneringen verliest tijdens een missie, is er een scène waarin Robin, Artemis, Miss Martian en Kid Flash hun nachtversies van hun outfits ontdekken. Kid Flash lijkt zichzelf een beetje te graag te porren.

Aanbevolen: