15 Interessante feiten uit de set van Amerika's volgende topmodel

Inhoudsopgave:

15 Interessante feiten uit de set van Amerika's volgende topmodel
15 Interessante feiten uit de set van Amerika's volgende topmodel
Anonim

Je hoeft geen fan van mode te zijn om verliefd te worden op America's Next Top Model. De ruige reality-tv-serie die nu al meer dan 17 jaar in de lucht is, zit vol met deelnemers waar je graag voor vecht, degenen die je graag haat, en drama dat je op het puntje van je stoel houdt. Maar het beste van het kijken naar deze show is om onbekende hoopvolle mensen uit de vergetelheid te zien komen en transformeren in professionele modellen met een stralende toekomst voor de boeg.

Zoals elke reality-tv-show, ziet America's Next Top Model er achter de schermen heel anders uit dan voor kijkers. Hoewel de show niet gescript is, zijn er nog steeds veel geheimen op de set die de meeste fans van de show niet weten. Lees verder om meer te weten te komen over 15 geheimen achter de schermen van de set van America's Next Top Model.

15 De juryleden mogen de show niet altijd verlaten wanneer ze dat willen

Tyra Banks heeft onthuld dat ze eigenlijk van plan was de show in cyclus 8 te verlaten. Maar helaas is het niet gemakkelijk voor de juryleden om te vertrekken wanneer ze maar willen. Vanwege contractuele verplichtingen en verwachtingen van het publiek hebben de juryleden veel meer druk om aan te blijven dan de deelnemers (die vervangbaar zijn).

14 Soms duurt het filmen tot 22 uur per dag

Hoewel afleveringen van de show niet in de buurt van 22 uur duren, is dit hoeveel tijd het kan kosten om een dag te filmen. Eerdere deelnemers hebben onthuld dat ze in wezen voor het grootste deel van de tijd werden gefilmd en dat waren ' ik mocht zelfs het hok niet verlaten, tenzij het was om te filmen.

13 De modellen zien de jury niet zo vaak

Voor kijkers van America's Next Top Model lijkt het alsof de deelnemers vrij constant contact hebben met de juryleden. Maar in werkelijkheid is de tijd die de modellen daadwerkelijk bij de jury krijgen beperkt tot één keer per week. Dit is met opzet zo ontworpen dat de juryleden geen hechte relaties en daaropvolgende vooroordelen met de deelnemers vormen.

12 Het bewerkingsproces manipuleert hoe de deelnemers worden afgebeeld

America's Next Top Model is een reality-tv-show, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat de inhoud zwaar is bewerkt om elke deelnemer op een bepaalde manier te portretteren en een bepaald resultaat te bereiken. Deelnemers hebben weinig controle over of ze worden afgeschilderd als de slechterik of zelfs het lachertje.

11 De show is echt niet gescript

Veel reality-tv is stiekem gescript, maar America's Next Top Model is een show die niet draait met behulp van een script. In plaats daarvan vertrouwen producenten op de hulp van montage om bepaalde verhaallijnen over te brengen of drama te creëren waar er geen is. Het is aan de deelnemers om de show interessant te maken door zich natuurlijk te gedragen.

10 De deelnemers zijn verborgen voor de rest van de wereld

Tijdens het filmen van America's Next Top Model zijn de deelnemers volledig afgesloten van de rest van de wereld. Ze krijgen geen toegang tot internet, telefoons en zelfs televisie om te voorkomen dat ze spoilers lekken. Dit wordt ook gedaan om de hele ervaring surrealistischer te maken en met hun emoties te spelen, waardoor de deelnemers sneller ruzie maken.

9 De modellen worden geëvalueerd door psychiaters

Het is vrij duidelijk dat een optreden in een show als America's Next Top Model een grote schok voor het systeem kan zijn en gevolgen kan hebben voor de geestelijke gezondheid van een persoon. Om deze reden worden deelnemers beoordeeld door psychologen en counselors voordat ze naar het hok gaan, om de producenten te helpen zien of ze het daadwerkelijk aankunnen om op de show te zijn.

8 De deelnemers mogen de show verlaten, zelfs nadat ze zich hebben aangemeld

Hoewel het voor de juryleden moeilijk kan zijn om te vertrekken voordat hun contract afloopt, is het een stuk gemakkelijker voor deelnemers, die hun posities mogen verlaten als het te moeilijk wordt. Deelnemers kiezen er echter zelden voor om de show de rug toe te keren, hoe moeilijk het ook wordt, want dat zou ook betekenen dat ze hun hoop en dromen de rug toekeren.

7 De modellen hebben naar verluidt slaaptekort

De deelnemers zijn niet alleen afgesneden van de wereld om hun emotionele gevoeligheid te vergroten, maar naar verluidt hebben ze ook slaapgebrek. Victoria Marshman, een voormalige deelnemer, gaf aan CinemaBlend toe dat de modellen met opzet slaapgebrek hebben om ze vatbaarder te maken voor vechten en huilen voor de camera.

6 Modellen worden alleen voor de show gekozen als ze weinig ervaring hebben

Er zijn veel criteria voor de modellen die de show halen, maar een ding dat de producenten zeker weten, is dat deelnemers heel weinig ervaring moeten hebben. Ze zijn niet geïnteresseerd in iemand die vijf jaar voorafgaand aan het verschijnen in de show model heeft gestaan voor een nationale campagne.

5 De rechters wordt niet verteld wat er in het huis gebeurt

De juryleden zien de deelnemers maar één keer per week tijdens het filmen en ze worden ook in het ongewisse gehouden over wat er in huis gebeurt als ze er niet zijn. Hoewel de deelnemers tijdens uitdagingen of fotoshoots met de jury mogen praten, worden ze ontmoedigd om te vriendelijk met hen te worden en de geheimen van het huis te onthullen.

4 Sommige deelnemers doen auditie, anderen worden gescout

De meerderheid van de deelnemers belandt op America's Next Top Model door auditie te doen op een vergelijkbare manier als American Idol-deelnemers. Ze ontmoeten de producenten voordat ze de jury ontmoeten en worden verschillende keren geëvalueerd voordat ze worden uitgenodigd om de juryleden te ontmoeten. Sommige modellen worden van de straat gescout in plaats van gevonden via het auditieproces.

3 Alle modellen moeten deelnemen aan biechtstoelen

Modellen mogen de show verlaten wanneer ze willen, maar ze mogen niet kiezen of ze al dan niet deelnemen aan biechtstoelen. Dit is verplicht. Alle deelnemers moeten elke avond tussen de 20 en 30 minuten besteden aan het praten met de camera en delen hoe ze zich voelen. Het beeldmateriaal wordt vervolgens gekamd om materiaal te vinden dat kan worden gebruikt om in het perspectief van de producenten te passen.

2 De deelnemers moeten voor hun eigen eten zorgen

Hoewel deelnemers aan de show in droomhuizen kunnen verblijven en geweldige kleding kunnen dragen, krijgen ze niet precies alles wat ze nodig hebben op een presenteerblaadje. In feite is de show niet verzorgd, dus modellen zijn verantwoordelijk voor het kopen en koken van hun eigen eten. Lopers pakken hun boodschappenlijstje en halen boodschappen voor ze, maar de modellen betalen de kosten.

1 Uitgeschakelde modellen krijgen een therapeut

Of je nu wint of niet, het is een stressvolle ervaring om in een show als America's Next Top Model te verschijnen. Nadat ze voor de wereld zijn verborgen, beroofd van slaap en constant worden gefilmd, krijgen modellen toegang tot een therapeut nadat ze zijn geëlimineerd. De therapeut, die na elke eliminatie stand-by staat, helpt het pas geknipte model om te ontstressen en zich weer zichzelf te voelen.

Aanbevolen: