Tyra Banks denkt dat Chris Evans Smizing is in 'Defending Jacob' en fans konden het er niet mee eens zijn

Inhoudsopgave:

Tyra Banks denkt dat Chris Evans Smizing is in 'Defending Jacob' en fans konden het er niet mee eens zijn
Tyra Banks denkt dat Chris Evans Smizing is in 'Defending Jacob' en fans konden het er niet mee eens zijn
Anonim

Als het gaat om het hebben van de 'look' is supermodel Tyra Banks een pro in het zoeken naar het volgende topmodel. De 46-jarige werkt al jaren in de modebranche en kent een goed model als ze er een ziet. Het is duidelijk dat Banks denkt dat Avengers-acteur Chris Evans een toekomst heeft in het modelleren. Haar bewondering voor de acteur gaat echter iets verder dan alleen zijn modellenpotentieel.

Chris Evans Smizing

We kunnen veel leren van Tyra Banks, en een van haar grootste lessen in modellenwerk is leren smeren. Zelfs acteur Chris Evans beheerst de iconische truc van Bank om 'met je ogen te glimlachen' en hij is niet eens een catwalkmodel.

Tyra Banks tweette onlangs dat ze Defending Jacob begon te kijken op AppleTv + en kon het niet helpen, maar gutste over de voormalige Knives Out-ster. Banks gaf toe dat één scène in het bijzonder 'haar afleidde' toen ze de 'sexy kracht' van Chris Evan besefte. Serieus, het voormalige model merkte op dat Evans smizing zo perfect was dat het er niet eens geforceerd uitzag. 'Oké, ik ga proberen me nu op het verhaal te concentreren. Omdat het goed is. Maar verdomme, Chris!” Banks probeerde haar aandacht weer te richten op de eigenlijke film, maar het supermodel was duidelijk nog steeds gevloerd door Evan's smize. Ze leek zeker aangetrokken tot zijn prachtige uiterlijk en flirt misschien zelfs een beetje met de acteur via sociale media. Nog geen reactie van Chris Evans, maar we zijn er vrij zeker van dat hij gevleid is om zo'n groot compliment te krijgen van een van de beroemdste modellen in Hollywood.

Niemand kan de 'Smize'-kracht van Chris Evans ontkennen

Tyra Banks was niet de enige die werd afgeleid door de Chris Evans-smize in Defending Jacob. Vrouwelijke fans waren het er overal over eens dat Chris Evans echt weet hoe hij de camera moet smeulen. Een Twitter-gebruiker schreef: Yass! Smizing met die oceaanblauwe ogen van hem.” Een andere fan schreef dat ze zo verslaafd waren aan de film vanwege de dromerige ogen van Chris Evan. Het aantrekkelijke uiterlijk van de acteur lijkt de belangrijkste reden te zijn waarom zoveel fans naar de film kijken. Wie kan het hen kwalijk nemen? De man weet echt hoe hij de aandacht moet trekken en kan een filmrol spelen. Als Chris Evans zijn rol als Captain America in de MCU niet herneemt, heeft hij in ieder geval een mooie toekomst in het modelleren.

Aanbevolen: