20 Cringe Duggar Moments TLC nooit hersteld van

Inhoudsopgave:

20 Cringe Duggar Moments TLC nooit hersteld van
20 Cringe Duggar Moments TLC nooit hersteld van
Anonim

Er was een tijd dat de wereld verbaasd was over de familie Duggar. Alleen al de gedachte dat iemand zo'n groot gezin kon hebben en het zou laten werken, was niets minder dan een wonder. Daarna keken ze toe hoe het gezin bleef groeien, terwijl Jim Bob en Michelle Duggar steeds meer kinderen kregen.

Dit duurde een tijdje en de familie had veel succes. Aan alles komt een einde, en hetzelfde geldt voor deze familie uit Arkansas. De naam Duggar is nu synoniem met het woord schandaal, en mensen stemmen af om te zien in welke problemen deze familie terecht zal komen.

Het schandaal rond hun oudste zoon, Josh, was de druppel die de emmer deed overlopen en waardoor de show uiteindelijk werd geannuleerd. Er is nu een spin-offshow, die enkele van de oudere zussen van de familie volgt, maar de familienaam is aangetast.

TLC was het kanaal dat deze familie uitzond, en ze proberen nog steeds te herstellen van een aantal absoluut huiveringwekkende momenten die de wereld niet is vergeten, en ook niet is gestopt met praten. We hebben er hier 20.

20 Geboorte in de badkamer

Het is gemakkelijk genoeg om te zeggen dat deze show veel bevallingsbeelden bevat. Michelle en Jim Bob hadden hun deel, maar nu zijn hun kinderen volwassen en hebben ze zelf kinderen.

Zijn eerste schoondochter, Anna, was de eerste die een kind in de show kreeg. Volgens Screenrant.com voelde ze zich niet op haar gemak bij de bevalling voor de camera's toen ze beviel van hun eerste kind en ging ze naar de badkamer (of all places) om wat rust te hebben en haar baby te krijgen.

19 “Er bestaat niet zoiets als overbevolking”

Deze familie heeft zeker een behoorlijk aantal meningen en meningen over dingen, en ze volgen normaal gesproken niet het algemene idee.

Michelle Duggar, de matriarch van de familie, werd in een interview vastgelegd waarin ze verklaarde dat ze van mening was dat overbevolking niet juist was, zoals gerapporteerd op Screenrant.com. Ze verklaarde ook dat de hele wereldbevolking allemaal in Jacksonville, Florida zou kunnen passen.

18 Ongepaste grappen

Hoewel het toen nog als ongepast werd beschouwd, heeft de grap die Josh eerder in het seizoen maakte een geheel nieuwe en angstaanjagende betekenis nu.

Alle koppels moeten een begeleider hebben op hun date, en terwijl hij werd begeleid door twee van zijn broers en zussen, maakte hij een zeer ongepaste grap dat hij uit Arkansas kwam. Dit moment werd vastgelegd in een aflevering van 17 Kids & Counting, zoals gemeld door Screenrant.com. Hij verwees natuurlijk naar het incest-stereotype dat de zuidelijke staat omringt.

17 Alle counselingsessies

Mensen die de show volgen, hebben veel verkering en bruiloften gezien, en ze hebben allemaal iets huiveringwekkends. Dat zijn de pre-huwelijkse counselingsessies die de bruid en bruidegom van hun ouders krijgen, zoals gerapporteerd door Screenrant.com

Jim Bob en Michelle hebben geen training gehad in het geven van therapielessen, maar elk Duggar-kind moet de lastige counselingsessies doorlopen voordat ze in het huwelijksbootje stappen.

16 Wordt verteld door FIL-to-be

Niemand wordt graag uitgescholden door hun vader of schoonvader, vooral niet als het op de nationale televisie is. Volgens Screenrant.com is dit precies wat er gebeurde met Jill Duggar en haar toenmalige verloofde, Derick.

Koppels hebben strikte regels als het gaat om wat een stel mag doen voordat ze getrouwd zijn. Toen de twee verloofd waren, probeerde Derick zijn arm om zijn aanstaande bruid te slaan en Jim Bob stapte onhandig tussen de twee in om dit te voorkomen.

15 Onwetende ouders zijn zo gênant

Ouders zijn berucht omdat ze hun kinderen in verlegenheid brengen, het gebeurt. Het gebeurt meestal met opzet en niet omdat ze zich totaal niet bewust zijn van de wereld om hen heen.

Screenrant.com meldde een incident dat plaatsvond in het tweede seizoen van de show. De wereld kromp ineen toen Jim Bob en Michelle in San Francisco waren en ze een hippiewinkel binnenliepen. Jim Bob zag wat parafernalia en vond het erg grappig uitziend glaswerk.

14 Kernsmelting van wijsheidstanden

Als je je hele leven op tv brengt, is de kans groot dat we een moment of twee vangen waarvan je misschien niet wilt dat we het zien. Inclusief het trekken van je verstandskiezen.

In een aflevering met de titel "Duggars Under The Knife" moesten Jana en Jill, twee van de oudere zussen, hun verstandskiezen eruit halen en het geheel was ongemakkelijk, volgens Screenrant.com. Een fobie voor naalden zorgde ervoor dat Jill volledig instortte en fans schaamden zich dat ze toestonden dat dit in zijn geheel werd gefilmd.

13 Pro-Veiligheidsfamilie

Er zijn mensen die de veiligheid van hun gezin waarderen, en ze zullen alles doen en bezitten om hun gezin veilig te houden. Er zijn ook mensen die het niet eens zijn met die ideologie en denken dat items meer kwaad dan goed doen. Screenrant verwees naar een Instagram-bericht uit 2014 dat de liefde van de familie voor hun veiligheid liet zien.

Degenen die tegen dergelijke veiligheidsmaatregelen zijn, krimpen ineen als ze zien hoe pro-veiligheid de familie Duggar is. Vaak met items die heel dicht bij jonge kinderen staan.

12 Antidiscriminatiewet werd verworpen … hardvochtig

Michelle Duggar zit vaak in de problemen als het gaat om wat ze zegt in interviews en op de show, en dit moment was te ineenkrimpend waardig voor veel mensen om mee om te gaan.

Volgens Screenrant.co sprak Michelle zich publiekelijk uit tegen een antidiscriminatiewet waarin stond dat ze de transgendergemeenschap niet goedkeurde en van mening was dat de gemeenschap zich niet veilig zou voelen bij dit soort mensen in de buurt van jonge kinderen.

11 The Big One

Josh Duggar, het oudste kind, is degene die het grootste deel van het drama voor het gezin heeft veroorzaakt. Toen Josh met Anna trouwde, zong hij voor zijn nieuwe vrouw een lied genaamd "The Loy alty Song", dat ineenkrimpend genoeg was voor iedereen die het zag. Dit werd opgemerkt in een aflevering in 2008 door Screenrant.com

Wat volgde was een onthulling dat hij getrouwd was en dat hij ook een populair online platform gebruikte om deel te nemen aan andere activiteiten.

10 Vorig leven heeft haar ingehaald

Er waren momenten waarop het publiek een glimp kon opvangen van de vorige levens van Jim Bob en Michelle en nogal verbaasd waren over wat ze ontdekten.

Michelle was vroeger nogal een rebel, volgens Radar Online, ze droeg bikini's in huis en haar familie had klachten van buren ontvangen over haar kleding.

9 Onhandige verkering (slechts één van hen)

Zoals we hebben gezegd, hebben we veel verkering gezien terwijl we de Duggar's hebben gevolgd, en ze zijn allemaal een beetje veel, maar deze wint de prijs.

Jessa en Ben wilden een verkering beginnen en toen Ben de goedkeuring kreeg van Jim Bob, had hij de taak om Jessa officieel te vragen. Het hele gesprek waarin Ben Jessa officieel voor de rechtbank vraagt, is ongemakkelijk en ongemakkelijk. Dit werd allemaal opgemerkt door Screenrant.com met betrekking tot een aflevering van de show.

8 Bed delen is heel snel heel lastig geworden

Dankzij geld van de show woont het gezin nu in een enorm huis en heeft het meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Meer nog, aangezien veel van de kinderen beginnen te verhuizen.

Dit was niet altijd het geval; het hele gezin zat op een gegeven moment krap in zeer kleine ruimtes en het was een ineenkrimpend feest. Er was niet genoeg ruimte voor elk kind om een eigen bed te hebben, en velen van hen moesten het bed delen om 's nachts in te slapen. Dit werd allemaal opgemerkt in een speciale aflevering met de titel, 16 kinderen en verhuizen.

7 Ouders die hun zoon verdedigen is meestal een goede zaak

Dit moment kwam later in de serie, eigenlijk tegen het einde, en het heeft een blijvende indruk achtergelaten. Nadat werd ontdekt dat Josh ongepast was met vier van zijn zussen en een affaire had met zijn vrouw, veel steun gehad.

Mensen kromp vooral ineen omdat de meeste steun van zijn eigen ouders, Jim Bob en Michelle, kwam. Het stel meldde hun gevoelens in een interview met Fox News en werd gemeld door Screenrant.com. Mensen waren geschokt dat ze achter hun zoon konden staan die hun andere (onschuldige) kinderen had gekwetst.

6 Achterwaartse overtuigingen

De familie heeft zeer sterke overtuigingen als het om veel dingen gaat, en hun meisjes zijn vaak meer dan wie dan ook het slachtoffer van deze overtuigingen. Dit wordt allemaal gerapporteerd op Screenrant.com.

Ze wordt geleerd dat ze zich altijd bescheiden moeten kleden en verantwoordelijk moeten worden gehouden voor hoe ze in de wereld worden gezien. Ze mogen alleen rokken dragen die lang en bescheiden zijn. Ze zijn ook verantwoordelijk voor al het huishoudelijk werk in huis.

5 Zus of moeder?

Er zijn veel mensen die de familie Duggar nog steeds volgen en ze zijn bedroefd om één dochter. Jana Duggar is een van de oudste dochters in het gezin en ze is nog steeds thuis. Jana's status wordt gerapporteerd door entertainmentdaily.co.uk.

Ze is niet getrouwd, dus ze woont nog bij haar ouders. Wat fans niet kunnen helpen, is dat ze zich meer als een moeder gedraagt dan Michelle doet en veel van de moederrollen lijkt op zich te nemen die mensen vinden dat Michelle zou moeten doen.

4 Michelle zegt 'Zeg nooit nee'

Dit moment kwam als een schok voor mensen over de hele wereld, omdat het niet een mening is die door velen wordt gedeeld. Volgens entertainmentdaily.co.uk leert Michelle haar kinderen, meisjes in het bijzonder, dat ze moeten opgroeien, een man moeten ontmoeten en voor het huis moeten zorgen.

Ze leert hen ook dat ze onderdanig moeten zijn aan hun echtgenoten. Ze mogen nooit nee zeggen tegen zijn verzoeken en zo houd je een man gelukkig in een huwelijk.

3 Een beetje te vergevingsgezind

We hadden het er al over hoe de wereld geschokt was dat Jim Bob en Michelle hun zoon leken te steunen nadat aan het licht kwam wat hij zijn zussen had aangedaan.

De mensen waren echter ook een beetje vermoeid toen ze hoorden dat de zussen hem hadden vergeven. Ze wuifden het weg als een jongen midden in de puberteit die nieuwsgierig was. De zussen hadden een interview gegeven, dat werd gedeeld door therichest.com.

2 Werd er een verlies geënsceneerd?

Er zou nog een Duggar komen, maar helaas duurde de zwangerschap niet. Hoewel de wereld begrijpt dat dat triest is, vonden ze het ook een beetje in scène gezet.

Volgens therichest.com kromp sommigen ineen bij de gedachte dat ze dit zouden laten uitzenden zodat iedereen het kon zien. Dat dit een privétijd had moeten zijn en niet iets dat werd gezien als een middel om geld te verdienen.

1 Een medisch noodgeval

Er was een eng moment in de Duggar-wereld toen het jongste kind, Jodie, een gewelddadige aanval kreeg. Het werd natuurlijk op film vastgelegd en uitgezonden zodat de wereld het kon zien.

Volgens therichest.com kromp velen ineen bij het feit dat ze ervoor kozen om dit hele ding op de nationale televisie uit te zenden. Vooral omdat Jodie veel minderjarig was en er niet mee in kon stemmen dat dat voor geldelijk gewin werd gebruikt.

Referenties: screenrant.com, entertainmentdaily.co.uk, therichest.com

Aanbevolen: