Diners, drive-ins en duiken: 15 feiten achter de schermen die alles veranderen

Inhoudsopgave:

Diners, drive-ins en duiken: 15 feiten achter de schermen die alles veranderen
Diners, drive-ins en duiken: 15 feiten achter de schermen die alles veranderen
Anonim

Diners Drive-Ins And Dives is een van de meest succesvolle reality-tv-programma's van Food Network. Oorspronkelijk gepland als een eenmalige special die in 2006 werd uitgezonden, behaalde het supersucces en er werd een reguliere serie gemaakt. Bijna 15 jaar later gaat de show nog steeds goed, met tot nu toe bijna 400 afleveringen uitgezonden.

Frontman Guy Fieri leidt de culinaire roadtrip, cruised van stad naar stad in zijn iconische rode Camaro en stopt op de meest onwaarschijnlijke plekken voor unieke geneugten. Superfans hebben zelfs websites gemaakt om de restaurants te volgen die de show bezoekt, om zo een kijkje te kunnen nemen in Guy Fieri.

Zonder tekenen van vertraging brengt DDD fans nog steeds een flinke dosis plezier, gelach en snacks. Guy Fieri is een opmerkelijk personage en we hebben enkele insiderdetails die je zullen choqueren over de show!

15 Guy Fieri neemt een kind mee naar bijna elke opname

Guy Fieri Doe een wens
Guy Fieri Doe een wens

Guy Fieri ziet er misschien uit als een stoere vent, maar van binnen is hij een echte softie. Hij werkt al meer dan tien jaar samen met de Make A Wish Foundation en nodigt regelmatig kinderen uit, geholpen door de organisatie, om rond te hangen op de set tijdens het filmen van afleveringen van DDD.

14 Uitgelichte restaurants hebben een omzetgroei van tot wel 200% ervaren nadat ze in de lucht zijn verschenen

Druk restaurant
Druk restaurant

De nawerkingen van het verschijnen in een aflevering van Diners, Drive-Ins en Dives zijn langdurig voor veel gelukkige restauranteigenaren. Sommigen hebben omzetstijgingen tot 200% gemeld, hoewel helaas in veel gevallen de kleine familierestaurants niet zijn uitgerust voor de exponentiële groei.

13 Elk restaurant heeft ongeveer twee dagen nodig om te filmen

DDD filmen
DDD filmen

Ondanks dat elke aflevering gemiddeld maar 22 minuten duurt, vinden de opnames in elk restaurant twee volle dagen plaats. Verschillende ma altijden worden bereid en gefilmd, en de beste keuzes worden gekozen voor de uiteindelijke uitzending. Dit is typisch voor alle Food Network-shows, dus het is redelijk dat DDD dit voorbeeld zou volgen.

12 Er zijn meerdere fansites ingesteld om DDD te volgen

DDD-routekaart
DDD-routekaart

DDD heeft een cultstatus bereikt in de foodiewereld, met meerdere websites gewijd aan het volgen van de toekomstige filmlocaties van de show. Zelfs doorgewinterde fans maken hun eigen roadtrip-kaarten om Guy Fieri en zijn bemanning te volgen terwijl ze het land doorkruisen om epische eetgelegenheden te ontdekken.

11 Hij kan zijn haar niet veranderen vanwege zijn iconische status

Guy Fieri Haar
Guy Fieri Haar

Guy Fieri's stekelige gebleekte blonde haar onderscheidt hem van de massa. Vanaf het eerste seizoen is zijn haar consequent gestyled in zijn kenmerkende spikes. Het icoon heeft gezegd dat hij zijn kapsel hetzelfde houdt omdat het representatief is voor de 'echte hij'. En hij is een icoon geworden vanwege zijn unieke uiterlijk en persoonlijkheid!

10 Het is een van de langstlopende shows op het voedselnetwerk, momenteel in zijn 31e seizoen

Afbeelding
Afbeelding

Diners, Drive-Ins en Dives zijn misschien begonnen als een eenmalige speciale uitzending, maar het werd al snel een van de langstlopende programma's van het Food Network ooit uitgezonden. Momenteel in zijn 31e seizoen, wordt de show al bijna 15 jaar uitgezonden, met bijna 400 afleveringen uitgebracht.

9 Guy's Camaro verschijnt in bijna elke aflevering

Guy Fieri Camaro
Guy Fieri Camaro

Guy Fieri's vurige rode Camaro is een belangrijk accessoire op de set. Hoewel het niet echt wordt gebruikt om hem door het land te rijden, maakt het in bijna elke aflevering een cameo. Fans zijn de sprankelende rode auto gaan associëren met de show, en hij staat vaak geparkeerd buiten het restaurant waar hij aan het filmen is.

8 Hij is de koning van de slogans

Guy Fieri
Guy Fieri

Guy Fieri heeft absoluut iets met woorden. Wanneer hij in iets lekkers bijt, staat hij erom bekend een hele reeks beschrijvende bijvoeglijke naamwoorden te gebruiken die zijn enthousiasme uitdrukken, 'zet het op een teenslipper!' is een van onze favorieten. Er is een hele website gewijd aan zijn foodie-jargon.

7 Hij geeft de chef-koks vaak off-screen tips

Guy Fieri Delco
Guy Fieri Delco

Hoewel de uiteindelijke bewerkte afleveringen slechts 22 minuten duren, gebeuren er tijdens het filmen veel dingen die we niet zien. Guy geeft de chef-koks bijvoorbeeld vaak tips en trucs en stelt graag verschillende menu-items voor die passen bij de thema's van hun restaurants.

6 Een rijke fan betaalde $ 100.000 om een dag met een man om te gaan

Steve Cohen Guy Fieri
Steve Cohen Guy Fieri

Guy Fieri heeft geen tekort aan fans, en ze variëren van jonge tieners tot succesvolle miljardairs. Hedgefondsmanager en miljardair Steve Cohen betaalde zelfs een indrukwekkende 100.000 dollar om een dag rond te hangen met de beroemde fijnproever. Naar verluidt werden de fondsen gedoneerd aan liefdadigheidsorganisaties.

5 Fieri reist met een vurige groep

Guy Fieri en vrienden
Guy Fieri en vrienden

Guy Fieri lijkt misschien een vrolijke kerel, maar zijn posse staat erom bekend een beetje wild te worden. Hij bezoekt regelmatig bars en pubs in de steden waar hij filmt, en zijn entourage heeft in het verleden wat problemen ondervonden. Niets ernstigers dan luidruchtig bargedrag, maar ze hebben een beetje een reputatie opgebouwd!

4 Hij heeft tot nu toe meer dan 1.000 restaurants bezocht

Guy Fieri in restaurant
Guy Fieri in restaurant

De zoektocht naar de beste eetgelegenheden in de Verenigde Staten gaat door tot ver in het 31e seizoen van de show, en Guy Fieri breidt zijn repertoire van bezochte locaties uit. In totaal heeft hij al meer dan 1.000 unieke diners, drive-ins en duiken bezocht! Het ziet er niet naar uit dat Guy snel zal vertragen.

3 Hij maakt sap op de set om de zware ma altijden in evenwicht te brengen

Guy Fieri aan het eten
Guy Fieri aan het eten

Het lijkt alsof elke aflevering, Guy meer dan één vette ma altijd proeft, dus hoe slaagt hij erin om zijn voedselinname in evenwicht te brengen? Het drinken van puur groentesap tussen de opnames door helpt hem een broodnodige vitamineboost te krijgen, terwijl hij een deel van de hoge vetinname vervangt door iets lichts.

2 Fieri heeft een bijnaam voor iedereen op de set

DDD instellen
DDD instellen

We weten al dat Guy Fieri een uniek jargon heeft. Hij is een fan van alles wat met slang te maken heeft en heeft een beetje een hybride taal gecreëerd met al zijn beschrijvende slogans! Zijn communicatie met fans en crew is niet anders. Iedereen krijgt een andere schattige koosnaam.

1 Hij wordt nog steeds angstig na 31 seizoenen filmen

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks dat hij overkomt als een echte Type-A-persoonlijkheid, geeft Guy toe dat hij nog steeds nerveus wordt tijdens het filmen van tijd tot tijd. Zijn grootste bron van stress? Wanneer hij niet van een gerecht houdt dat hij moet proeven, maar toch wat enthousiasme wil tonen voor het restaurant.

Aanbevolen: