Fuller House: 15 geheimen achter de schermen die alles veranderen

Inhoudsopgave:

Fuller House: 15 geheimen achter de schermen die alles veranderen
Fuller House: 15 geheimen achter de schermen die alles veranderen
Anonim

Toen het nieuws brak dat Netflix een vervolgreeks op de altijd populaire sitcom Full House groen licht had gegeven, is het heel veilig om te zeggen dat miljoenen mensen over de hele wereld erg enthousiast waren. Gelukkig voor veel van die fans voldeed de resulterende serie aan hun verwachtingen. Nu het laatste seizoen van Fuller House de komende maanden op de streamingdienst zal verschijnen, lijkt het erop dat er geen betere tijd is dan het heden om meer te weten te komen over de populaire serie.

Hoewel Fuller House-fans waarschijnlijk op de hoogte zijn van alles wat er te weten v alt over elke aflevering van de geliefde serie, gebeurde er veel achter de schermen waar ze misschien niet van op de hoogte waren. Met dat in gedachten is het tijd om een kijkje te nemen in deze lijst van 15 achter de schermen Fuller House-geheimen die alles veranderen.

15 Jimmy Fallon's connectie met de show

Toen Dave Coulier ermee instemde Joey Gladstone weer tot leven te brengen als onderdeel van Fuller House, waren veel fans van de originele serie enthousiast om de kenmerkende humor van dat personage weer te zien. Het blijkt dat meneer Woodchuck bijna niet op de show verscheen omdat de originele pop was opgegeten door de hond van Coulier. Gelukkig gaf Jimmy Fallon de acteur een vervangende Mr. Woodchuck-pop.

14 Dave Coulier was echt ontroerd om terug te zijn in zijn klassieke rol

Als iemand zich afvroeg of Dave Coulier er alleen mee instemde om voor het geld deel uit te maken van Fuller House, kunnen ze er zeker van zijn dat hij er echt om geeft om weer met zijn oude vrienden te werken. Het bleek zelfs dat de eerste keer dat hij het podium van de show opliep, hem zo overweldigd had door emotie dat hij begon te huilen. In een wereld waar veel acteurs afgemat lijken, zegt dat veel.

13 Andrea Barber's ongelukkige allergie

Zoals Andrea Barber aan Redbook onthulde, had ze tijdens de vroege Fuller House-opnames last van de bank van de familie Tanner. "Ik was er allergisch voor toen we voor het eerst begonnen met filmen. Elke keer dat we een scène in de woonkamer hadden, kreeg ik een astma-aanval totdat Jodie er uiteindelijk achter kwam dat het de bank was." Gelukkig voor Barber brachten de producers van de show een nieuwe bank binnen die haar niet stoorde.

12 De cast werkt onder gunstbewijzen van naties

Vanwege het feit dat Fuller House een enorme cast en terugkerende cast heeft, van wie sommigen beroemdheden zijn, had het onderhandelen over ieders salaris kunnen zijn alsof je door een mijnenveld loopt. Volgens een van de producenten van de show, John Stamos, was dat geen probleem. "Ik heb ervoor gezorgd dat het een favoriet-natie-ding werd, dus we verdienen allemaal hetzelfde bedrag."

11 De echte reden waarom Tommy's personage omhoog bleef kijken

Tijdens een van de meest grillige momenten van Fuller House, kon je baby Tommy zien opkijken tijdens een scène aan de ontbijttafel, dus Jodie Sweetin (als Stephanie) volgde zijn voorbeeld op een hilarische manier. Gek genoeg was dat moment niet gepland omdat het geïmproviseerd was nadat de babyacteur die Tommy speelde, bleef staren naar de boommicrofoon die in de lucht boven hem werd gehouden.

10 Jodie, Candace en Andrea hebben veel invloed

Als drie vrouwen die veel hebben meegemaakt in hun leven en veel succes hebben behaald in hun vakgebied, hebben Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure en Andrea Barber Fuller House veel te bieden. Sweetin vertelde bijvoorbeeld aan Redbook: "Omdat we allemaal moeders waren, hadden we echt veel input met wat er gaande is met de verhaallijnen over het evenwicht tussen werk en kinderen".

9 De buitenkant van het Tanner House is nu een set

Zoals Full House-fans weten, stonden beelden van een echt huis in San Francisco in voor de buitenkant van de woning van de Tanner. In feite hebben zoveel fans van de serie hun foto buiten het echte huis laten maken dat het de mensen die daar wonen enorm ergert. Om die reden mocht Fuller House geen nieuwe opnames maken op die locatie, dus bouwden ze in plaats daarvan een set van de buitenkant.

8 John Stamos was niet zo blij met de Olsen Twins

Tijdens een interview met Women's Wear Daily dat werd uitgebracht voordat Fuller House debuteerde, beweerde Mary-Kate Olsen dat zij en haar zus nooit persoonlijk waren gevraagd om deel uit te maken van de serie. John Stamos was erg boos over die bewering en maakte in een grof geformuleerde tweet duidelijk dat hij het hartstochtelijk oneens was met haar bewering. Gelukkig voor alle betrokkenen hebben Mary-Kate en John het goedgemaakt.

7 Naar verluidt waren veel castleden erg verrast door één grap

In sommige opzichten is Fuller House heel anders dan de serie die eraan voorafging. Het bevat bijvoorbeeld enkele grappen waar Full House voor terugdeinst, waaronder de keer dat Stephanie een barst maakte dat ze een vriendin had die langer was dan een dierenartsenkliniek open was gebleven. Sterker nog, zelfs Marla Sokoloff en Candace Cameron Bure waren verrast door dat moment omdat het niet in het script stond.

6 Er zijn in het verleden verschillende Full House-reünies geprobeerd

In de afgelopen jaren zijn verschillende klassieke sitcoms erin geslaagd om een nieuw leven te vinden met opwekkingen van allerlei aard. Met dat in gedachten zou je kunnen denken dat pogingen om Full House terug te brengen onderdeel waren van een trend. In werkelijkheid is dat niet het geval, want John Stamos probeerde in 2008 een vervolgserie van de grond te krijgen en een filmreünie in 2009 maar kon geen van beide projecten van de grond krijgen.

5 De zogenaamd onverdraagzame opmerkingen van de maker

Als de man die Fuller House creëerde en de serie die het inspireerde, had Jeff Franklin veel macht over de franchise totdat hij in 2018 werd ontslagen. Laat het gaan vanwege een reeks aanstootgevende dingen die hij naar verluidt zei, een voorbeeld is dat hij zijn schrijverskamer vertelde dat hij nooit met een Joodse vrouw zou uitgaan.

4 De cast heeft elkaar gesteund door de exit van Lori Loughlin

In tegenstelling tot sommige shows heeft Fuller House een cast die echt om elkaar geeft. Helaas heeft dat de huidige juridische problemen van Lori Loughlin en het schieten van de show voor hen allemaal moeilijk gemaakt. Volgens een rapport hebben de volwassen acteurs zelfs een groepschat waarin ze elkaar helpen het drama het hoofd te bieden en alle betrokkenen proberen de jonge castleden van de situatie af te schermen.

3 De show probeerde Elizabeth Olsen ertoe te brengen Michelle Tanner te spelen

Voor veel Fuller House-fans is het nog steeds teleurstellend dat de Olsen-tweeling er geen deel van uitmaakt. Zoals John Stamos onthulde tijdens een optreden op Radio Andy, probeerden de producers van de show een onorthodoxe oplossing voor die situatie te vinden. Ze vroegen Elizabeth Olsen om Michelle Tanner te spelen. "We spraken met haar agent en haar agent zei: 'Kom op, dat gaat ze niet doen'. Maar we hebben haar agent gebeld."

2 De vermeende behandeling van vrouwelijke werknemers door de maker

Nog een bericht over het ontslag van de maker van Fuller House, Jeff Franklin, deze keer gaan we kijken naar zijn vermeende behandeling van zijn vrouwelijke werknemers. Hij zou zijn vrouwelijke schrijvers hebben opgedragen hun bikini's mee te nemen tijdens een schrijversretraite bij hem thuis, maar hij zou ook hebben gezegd dat vrouwelijke regisseurs "allemaal hetzelfde" zijn. Daarnaast zou hij naar verluidt andere dingen over zijn vrouwelijke werknemers hebben gezegd die te vulgair zijn om hier op te nemen.

1 Het originele concept voor de show was heel anders

Als je je ooit hebt voorgesteld dat de Tanner-zussen en Kimmy Gibbler het leven zoals Carrie Bradshaw en haar vier beste vrienden, dan zou je dat bijna zien gebeuren volgens John Stamos. Zoals hij USA Today vertelde, toen het werk aan Fuller House begon, zou de show zich concentreren op de hoofdpersonen die met het leven daten, net als een klassieke HBO-show met Sarah Jessica Parker in de hoofdrol.

Aanbevolen: