6 personages die pijn doen bij Marvel-tv-shows (+ 9 die ze hebben gered)

Inhoudsopgave:

6 personages die pijn doen bij Marvel-tv-shows (+ 9 die ze hebben gered)
6 personages die pijn doen bij Marvel-tv-shows (+ 9 die ze hebben gered)
Anonim

Vanwege het feit dat Marvel-films de afgelopen decennia een absoluut fortuin hebben verdiend aan de kassa, is het logisch dat ze het leeuwendeel van de aandacht krijgen. Het is echter nog steeds een schande dat veel van de fantastische shows die zijn gebaseerd op Marvel-personages in vergelijking onder de radar vliegen.

In tegenstelling tot de films, die zich vaak richten op geweldige superkrachten en geweldige actiescènes, richten de Marvel-tv-shows zich vaak in de eerste plaats op hun personages. In veel gevallen is dat een groot goed. Helaas zijn er echter zeker gevallen van Marvel TV-personages die we wilden laten verdwijnen. Met dat alles in gedachten, is het tijd om naar deze lijst te gaan van 6 karakters die Marvel TV-shows hebben gekwetst en 9 die hen hebben gered.

15 Opgeslagen: Esme, Sophie en Phoebe Frost – The Gifted

Afbeelding
Afbeelding

Triplets wiens telepathische krachten elk van hen een kracht maken om rekening mee te houden, laat staan wanneer ze samenwerken, leek het eerst alsof de Frost-zussen diep aan de oppervlakte zouden komen. Gelukkig werd na verloop van tijd duidelijk dat niet alleen de zussen felle krijgers zijn, maar dat Esme een buitengewoon sympathiek persoon was en misschien wel het meest interessante personage van de show.

14 Opgeslagen: Mariah Dillard – Luke Cage

Afbeelding
Afbeelding

Begrijp ons niet verkeerd, we vonden het titulaire personage van Luke Cage net zo leuk als iedereen, maar aan het eind van de dag voelden we dat de show het meest tot leven kwam wanneer Mariah Dillard op het scherm was. Hoewel de show meer dan één schurk met superkrachten bevatte, was Dillard veel angstaanjagender door de kracht van alleen zijn persoonlijkheid, iets wat we zeker toejuichen.

13 Hurt: Alexandra Reid - The Defenders

Afbeelding
Afbeelding

Zoals de meeste Marvel-fans, waren we enorm opgewonden toen we hoorden dat de legendarische acteur Sigourney Weaver zich had aangemeld om deel uit te maken van The Defenders. Als gevolg hiervan verwachtten we dat haar personage de artiest waardig zou zijn. Helaas was het tegenovergestelde waar, want afgezien van een paar toespraken kreeg haar personage nooit veel te doen, wat een enorm probleem was omdat kijkers zoveel van haar verwachtten.

12 Opgeslagen: Daisy "Skye" Johnson / Quake - Agents of S. H. I. E. L. D

Afbeelding
Afbeelding

Terug toen agenten van S. H. I. E. L. D. voor het eerst debuteerde, was er geen twijfel dat de show grotendeels was opgebouwd rond Phil Coulson. Hoewel we dol zijn op zijn personage in de show, evenals van anderen zoals Melinda May en Mack, is het Daisy wiens personage de show nu naar onze mening domineert. Ze heeft tenslotte de grootste verandering ondergaan in de loop van de serie en ze blijft groeien.

11 Pijn: Alisa Jones – Jessica Jones

Afbeelding
Afbeelding

Vanwege het feit dat het eerste seizoen van Jessica Jones een buitengewoon vermakelijke slechterik in Kilgrave bevatte, had de show het volgende jaar veel waar te maken. Helaas was Alisa Jones het dichtst bij een schurk (inclusief het tweede seizoen) en tot op de dag van vandaag hebben we geen idee wat de show ons wilde laten voelen over haar. Ofwel brutaal gewelddadig of overdreven emotioneel in elke scène, het was vermoeiend om haar bij te houden.

10 Opgeslagen: Frank “The Punisher” Castle – The Punisher

Afbeelding
Afbeelding

Gezien het feit dat drie andere acteurs The Punisher op het grote scherm hebben gespeeld, is het gewoon geweldig om te zien hoe perfect Jon Bernthal bij het personage past. Schijnbaar geboren om Frank Castle te portretteren, was het gemakkelijk om te zien hoe zijn versie van het personage zo meedogenloos werd en we steunden hem, ook al wisten we hoe gewelddadig hij kon zijn.

9 Opgeslagen: Tyrone "Cloak" Johnson - Cloak & Dagger

Afbeelding
Afbeelding

Absoluut, een show die het verdient om nog veel meer over te praten, Cloak & Dagger is een meeslepende serie die de meeste mensen lijken te missen. Hoewel beide hoofdpersonages perfect zijn uitgevoerd, is Cloak nog steeds het hoogtepunt van de show omdat acteur Aubrey Joseph geweldig is in de rol en zijn verhaal blijft fascineren.

8 Opgeslagen: Gertrude Yorkes – Weglopers

Afbeelding
Afbeelding

Net als Cloak & Dagger is Runaways een andere show die meer bijval verdient, omdat het alle hoofdpersonages nagelt en in dit geval zijn het er veel. Toch, als je het ons vraagt, is het Gertrude Yorkes die het meest opv alt, omdat ze zo gemakkelijk in de omgang is, op zo'n geloofwaardige manier geportretteerd, en we steunen haar bij elke beurt.

7 Pijn: Clarice "Blink" Fong – de begaafde

Afbeelding
Afbeelding

Blink was jarenlang in de strips een ongelooflijk populair personage. Bovendien was de manier waarop X-Men: Days of Future Past haar krachten visualiseerde gewoon geweldig. Als gevolg daarvan waren we verheugd om te zien dat het personage de hoofdrol zou spelen in de X-Men tv-show The Gifted. Helaas bleek ze, als onderdeel van die serie, een zeurderig personage te zijn wiens duellerende loyaliteit behoorlijk vervelend was.

6 Opgeslagen: David “Legion” Haller – Legion

Afbeelding
Afbeelding

Veruit de vreemdste Marvel-show in de geschiedenis van de televisie, Legion zal niet elke kijker aanspreken. Iedereen die van niet-lineaire verhalen en verbluffende beelden houdt, moet het echter eens proberen. Als het personage dat centraal staat in deze geestverruimende serie, was het absoluut noodzakelijk dat mensen konden investeren in David "Legion" Haller's, ondanks alles wat er om hem heen gebeurde.

5 Opgeslagen: Leo Fitz en Jemma Simmons - Agenten van S. H. I. E. L. D

Afbeelding
Afbeelding

Als de enige show die meer dan eens aan de positieve kant van deze lijst voorkomt, lijkt het misschien zwak dat deze inzending twee Agents of S. H. I. E. L. D. karakters. Fitz en Simmons zijn echter zo onverbiddelijk met elkaar verbonden dat hun namen vroeger werden gecombineerd tot één en hun liefdesverhaal is het hart en de ziel van de serie geworden.

4 Hurt: Black Bolt – Inhumans

Afbeelding
Afbeelding

Toen we gingen zitten om deze lijst samen te stellen, hebben we serieus nagedacht over het opnemen van een inzending met elk personage uit Inhumans, omdat ze allemaal slecht waren. We hadden echter het gevoel dat dat te veel vals was, dus in plaats daarvan concentreren we ons op de koning van de show, Black Bolt. Een stil personage met een wereldschokkende kracht, we hadden het personage nodig om zijn dominantie fysiek te communiceren, maar hij leek meestal verward en ronduit kreupel.

3 Opgeslagen: Wilson “Kingpin” Fisk - Daredevil

Afbeelding
Afbeelding

Ongetwijfeld de beste live-action Marvel-show aller tijden, Daredevil had ontzettend veel te bieden. In feite bevatte de serie zoveel geweldige karakters dat het te veel ruimte zou innemen om ze hier op te sommen. Toch voegde Vincent D'Onofrio's genuanceerde optreden als Wilson Fisk zoveel diepte toe aan de serie dat we geen genoeg van hem konden krijgen. Hopelijk keert hij binnenkort in een of andere vorm terug naar het personage.

2 Pijn: Willis “Diamondback” Stryker – Luke Cage

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de eerste paar afleveringen van Luke Cage maakt het publiek kennis met Cornell "Cottonmouth" Stokes, een schurk die wordt gespeeld door een van de beste acteurs die er is, Mahershala Ali. Helaas verschuift de show dan om zich te concentreren op Willis "Diamondback" Stryker, een personage dat zo kreupel is dat hij zich nooit in de verste verte gevaarlijk voelt, vooral in vergelijking met Cottonmouth.

1 Hurt: Danny “Iron Fist” Rand – Iron Fist

Afbeelding
Afbeelding

Gezien hoe ongelooflijk rijk Danny "Iron Fist" Rand is, was het absoluut noodzakelijk dat degene die hem in deze show portretteerde, hem herkenbaar kon maken. Gelukkig had zijn tragische achtergrondverhaal dat een redelijk gemakkelijke taak moeten maken. Desondanks was de versie van Finn Jones van het personage titelloos, saai en pijnlijk streng. Als de show maar over Coleen Wing ging, omdat we zoveel meer van haar karakter genoten.

Aanbevolen: