7 personages die de oerkn altheorie pijn deden (+8 wie het heeft gered)

Inhoudsopgave:

7 personages die de oerkn altheorie pijn deden (+8 wie het heeft gered)
7 personages die de oerkn altheorie pijn deden (+8 wie het heeft gered)
Anonim

Als een van de meest succesvolle shows op televisie gedurende bijna de hele serie, lijdt het geen twijfel dat The Big Bang Theory een toegewijd publiek kon vinden. Dat wil echter niet zeggen dat elk aspect van TBBT voor zijn fans werkte, aangezien sommige elementen van de show minder populair waren onder de kijkers.

Absoluut een show die in de loop van de tijd steeds meer castleden introduceerde, The Big Bang Theory slaagde grotendeels omdat kijkers om de personages gaven. Helaas kan het tegenovergestelde soms ook waar zijn, omdat bepaalde TBBT-personages de aantrekkingskracht van de show daadwerkelijk hebben weggenomen. Met dat in gedachten is het tijd om deze lijst van 7 personages te bekijken die The Big Bang Theory pijn hebben gedaan en 8 die het hebben gered.

15 Gekwetst: Claire

Afbeelding
Afbeelding

Om de zoveel tijd introduceren de schrijvers van een show een personage en het is moeilijk te ontcijferen wat ze dachten. Toen Claire bijvoorbeeld haar The Big Bang Theory-debuut maakte en ze kort betrokken raakte bij Raj, was het behoorlijk verbijsterend. Ze leek tenslotte zo ver buiten hem, zowel in termen van volwassenheid als vertrouwen, dat hun scènes duidelijk een verspilling waren.

14 Opgeslagen: Wil Wheaton

Afbeelding
Afbeelding

Tegen de tijd dat The Big Bang Theory ten einde liep, was Wil Wheaton bevriend met de hoofdpersonen en het was geweldig dat hij ze duidelijk allemaal leuk vond, ook al irriteerde hij hem vaak aan hun capriolen. Hoeveel we uiteindelijk ook van hem hielden, voor ons was Wheaton nog vermakelijker toen hij voor het eerst in de show verscheen als de dodelijke vijand van Sheldon die ervan genoot om hem van streek te maken.

13 Pijn: Ramona Nowitzki

Afbeelding
Afbeelding

Toen Ramona Nowitzki voor het eerst verscheen in The Big Bang Theory, was ze irritant, maar het was in ieder geval grappig dat Sheldon geen idee had dat ze romantisch in hem geïnteresseerd was. Maar toen ze Sheldon kuste, terwijl ze heel goed wist dat hij iets met Amy te maken had, was het onvergeeflijk, zelfs als het leidde tot een magisch moment waarbij zij niet betrokken was.

12 Opgeslagen: Leonard Hofstadter

Afbeelding
Afbeelding

Als je er echt over nadenkt, is Leonard Hofstadter een behoorlijk ongelooflijk personage. Hij is er tenslotte in geslaagd om herkenbaar te lijken, ook al heeft hij heel veel problemen, zowel mentaal als fysiek, en hij is een briljante kerel. Vanwege de kracht van Johnny Galecki's optreden was Leonard het personage uit deze show waar we het meest naar uitkeken.

11 Pijn: Kenneth Fitzgerald

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om de acteur Michael Rapaport, is hij het soort artiest dat geweldig is geweest in een aantal dingen, maar het is ook waar dat als hij in de verkeerde rol wordt gecast, het snel mis gaat voor hem. Een perfect voorbeeld van het laatste, toen hij in TBBT verscheen als Kenneth Fitzgerald, was zijn kijk op het personage erg breed, wat zijn scènes moeilijk maakte om naar te kijken.

10 Opgeslagen: Zack Johnson

Afbeelding
Afbeelding

Als het tegenovergestelde van de mannelijke hoofdpersonen van TBBT, was het een slecht teken voor fans die haar wilden zien eindigen met Leonard, toen Zack Johnson met Penny begon te daten. Hij was echter zo'n oprecht lief personage dat de jongens echt leuk vond dat het onmogelijk was om een hekel aan hem te hebben. Als zodanig was het elke keer dat hij in de latere seizoenen opdook een genot om hem weer te zien.

9 Gekwetst: Emily Sweeney

Afbeelding
Afbeelding

Vanaf het begin was het duidelijk dat Emily Sweeney geen goede match was voor Raj. Emily, die erg geïnteresseerd was in horrorfilms en de meer macabere dingen in het leven, had kunnen daten met een hopeloze romanticus als Raj, maar geen van beiden begreep elkaar. Als zodanig betekende alle Emily's tijd op de show dat Raj werd gestoken in dingen waar hij zich niet prettig bij voelde en die kijkers niet leuk vonden.

8 Opgeslagen: Penny

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien ze de enige vrouwelijke hoofdrol van TBBT was toen de show begon, zette dat alleen al veel druk op Penny's karakter. Bovendien moest het geloofwaardig overkomen dat een populaire en mooie jonge vrouw omging met een groep sociaal onhandige wetenschappers. Gelukkig heeft Penny niet alleen die prestatie geleverd, maar haar karakter maakte haar nieuwe vrienden beter, vooral Sheldon die een last voor haar werd.

7 Pijn: Lucy

Afbeelding
Afbeelding

Ongelooflijk genoeg, toen Lucy voor het eerst debuteerde op deze show, was het spannend. Ze leek tenslotte een goede match voor Raj en haar sociale angst was tot op zekere hoogte herkenbaar. Toen echter eenmaal duidelijk werd dat Raj nooit genoeg begrip voor haar zou hebben en ze hem niet kon geven wat hij nodig had, had haar voortdurende aanwezigheid in de show gedurende verschillende afleveringen geen zin.

6 Opgeslagen: Arthur Jeffries

Afbeelding
Afbeelding

Gespeeld door komische legende Bob Newhart, is Arthur Jeffries misschien wel het grappigste personage van The Big Bang Theory. Gezegend met een ongelooflijke komische timing, was Newhart nooit bang om een moment adem te halen om een grotere lach van zijn publiek op te wekken. Bovendien deed zijn sarcastische humor niets af aan het vermogen van zijn personage om Sheldon wijsheid te geven wanneer dat nodig was.

5 Gekwetst: Oliver Lorvis

Afbeelding
Afbeelding

Vanaf het begin was het duidelijk dat de schrijvers van TBBT het grappig vonden om een enge man in de show op te nemen. Howard Wolowitz is immers een van de hoofdpersonen. Helaas speelden ze jaren later weer in die trope toen Oliver Lorvis, een nerdy dokter die Penny stalkte, werd geïntroduceerd. Gespeeld door Billy Bob Thornton die niet in de grap leek te zijn, was de eenmalige verschijning van Lorvis onaangenaam.

4 Opgeslagen: Sheldon Cooper

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk dat de doorbraakster van The Big Bang Theory meteen van de baan af is, het lijdt geen twijfel dat de show een groot deel van zijn populariteit te danken heeft aan Sheldon Cooper die aansloeg bij de kijkers. Als dat voor hem niet genoeg reden was om aan de opgeslagen kant van deze lijst te verschijnen, is er ook het feit dat veel van de beste momenten van TBBT erop gericht waren dat hij als mens groeide.

3 Gekwetst: Priya Koothrappali

Afbeelding
Afbeelding

De eerste van verschillende The Big Bang Theory-personages die werden geïntroduceerd om Leonard en Penny uit elkaar te houden, het was al erg genoeg dat Priya fans ervan weerhield om het koppel te krijgen dat ze wilden. Bovendien stond ze erop om Leonard op een aantal manieren te veranderen die vervelend waren voor fans van zijn personage.

2 Opgeslagen: Amy Farrah Fowler

Afbeelding
Afbeelding

Toen Dr. Amy Farrah Fowler haar debuut maakte, was ze een extreem cartoonachtig personage dat zelfs in een show als TBBT niet op haar plaats leek. Tegen de tijd dat de serie eindigde, kon echter worden beweerd dat ze het hart en de ziel van de show was. Ze bleef tenslotte een totale lieverd in een show vol personages die in de loop van de tijd steeds bitterder werd.

1 Pijn: Dr. Pemberton en Dr. Campbell

Afbeelding
Afbeelding

Een paar "wetenschappers" die per ongeluk de theorie van Sheldon en Amy bewezen, Dr. Pemberton en Dr. Campbell waren idioten die volhielden dat ze een nobele vredesprijs verdienden. Aangezien het duidelijk was dat de inspanningen van Pemberton en Campbell uiteindelijk zouden mislukken, dienden ze alleen maar als afleiding tijdens het laatste seizoen van TBBT. Erger nog, deze karakters zorgden ervoor dat we een hekel hadden aan Sean Astin en Kal Penn op onze schermen, wat onvergeeflijk is.

Aanbevolen: