15 Simpsons-personages die slecht ouder zijn geworden

Inhoudsopgave:

15 Simpsons-personages die slecht ouder zijn geworden
15 Simpsons-personages die slecht ouder zijn geworden
Anonim

Toen The Simpsons op zijn best was, was het heel gemakkelijk om te beweren dat de serie tot de beste series op tv behoorde, zo niet beter dan de rest. Helaas, hoewel de serie de afgelopen jaren tot op zekere hoogte is hersteld, lijdt het geen twijfel dat de show een aantal moeilijke jaren heeft doorgemaakt in termen van kwaliteit.

Ondanks het feit dat het gouden tijdperk van The Simpsons tegenwoordig door bijna iedereen met veel plezier wordt herinnerd, zijn er enkele aspecten van de show uit die tijd die niet meer zo goed werken. Sommige personages uit het verleden van The Simpsons zouden bijvoorbeeld niet vliegen in onze huidige wereld. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 15 Simpsons-personages te gaan die slecht zijn verouderd.

15 Jeffrey "Comic Book Guy" Albertson

Afbeelding
Afbeelding

Toen The Simpsons nog in de kinderschoenen stond, was het idee van een volwassen man die openlijk over dingen als stripboeken praatte het soort ding dat spot waardig was. Tegenwoordig voelt het spottend noemen van een personage Comic Book Guy echter nogal regressief. Bovendien voelt de cartoonachtige weergave van dit personage, zelfs in vergelijking met andere inwoners van Springfield, belachelijk aan.

14 Barney Gumble

Afbeelding
Afbeelding

Zoals iedereen weet, zijn problemen met middelenmisbruik een zeer ernstig probleem voor iedereen om mee om te gaan. Om die reden was het soms moeilijk om de drankproblemen van Barney Gumble op te lossen. Vervolgens lieten ze het personage opruimen om uit het niets terug te keren naar zijn oude manieren, wat hem tot een tragisch personage maakt. Gezien dit alles is het tegenwoordig moeilijk om Barney serieus te nemen, vooral tijdens zijn verdrietige momenten.

13 Miss Springfield

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om een geweldig Simpsons-personage als Nelson Muntz, hebben ze het archetypische pestkoppersonage genomen en hem veel meer diepgang gegeven om hem begrijpelijk en grappig te maken. Helaas, als het op Miss Springfield aankomt, hebben de schrijvers van de show nooit besloten haar af te schilderen als iets meer dan een gemakkelijk te manipuleren airhead die helemaal om haar uiterlijk gaat.

12 Herman Hermann

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks zijn eerste verschijning in het eerste seizoen van The Simpsons, is er heel weinig onthuld over Herman Hermann, afgezien van zijn militaire verleden. Dat gezegd hebbende, heeft de show het laten lijken alsof zijn tijd om zijn land te dienen Herman in een gestoord persoon heeft veranderd. Erger nog, de serie bespotte mensen met een handicap door te onthullen dat zijn ontbrekende arm was afgescheurd door een hondenvanger, niet in dienst zoals iedereen veronderstelde.

11 Mel Gibson

Afbeelding
Afbeelding

Sinds de begindagen van The Simpsons heeft de show veel grote sterren laten komen en stemmen inspreken. Het is niet verwonderlijk dat toen Mel Gibson een versie van zichzelf uitte in de show, hij werd afgeschilderd als een lieve grappenmaker. Sindsdien is er echter veel over Gibson naar buiten gekomen, wat de genereuze weergave van de man in de show moeilijk maakt.

10 The Yes Guy

Afbeelding
Afbeelding

Gelukkig alleen te zien in een paar afleveringen, is The Yes Guy de absolute belichaming van een personage met één grap. Alleen bekend om de manier waarop hij "ja" zegt, blijkbaar zou het om de een of andere reden grappig moeten zijn. Of deze "grap" terzijde amusant is of niet, de show dacht op de een of andere manier dat het een goed idee was om te onthullen dat zijn kenmerkende spreekstijl te wijten is aan een beroerte, wat niet om te lachen is.

9 Moe Szyslak

Afbeelding
Afbeelding

Nooit een personage dat aan de top van de wereld stond, in de loop van de tijd is Moe Szyslak steeds zieliger geworden. Hoewel veel daarvan te maken heeft met zijn werk en dat soort dingen, was de mate waarin ze zijn fysieke onaantrekkelijkheid hebben uitgespeeld, moeilijk te verdragen. Per slot van rekening is het van slechte smaak om de boodschap uit te zenden dat hij voor een groot deel geen liefde verdient vanwege zijn uiterlijk.

8 Otto Mann

Afbeelding
Afbeelding

In sommige opzichten komt Otto Mann er tegenwoordig een beetje beter uit dan in het verleden, omdat de samenleving over het algemeen veel meer accepteert van een groene substantie die hij regelmatig gebruikt. In deze tijd zit het idee om iemand schoolkinderen rond te laten rijden echter vaak zwaar te impliceren dat hij geen heldere geest heeft.

7 Ashley Grant

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de aflevering "Homer Badman" uit 1994 gelooft Ashley Grant ten onrechte dat Homer haar lastigv alt, wat ertoe leidt dat hij een slechterik in de media wordt. Terwijl kijkers weten dat Homer onschuldig is, is er alle reden voor haar om te denken dat ze gelijk heeft over zijn potentieel slordige gedrag. Desondanks wordt ze grotendeels afgeschilderd als de schurk van het verhaal, wat niet het geval had moeten zijn.

6 Luigi Risotto

Afbeelding
Afbeelding

Nog een voorbeeld van de ongevoelige weergave van verschillende culturen door The Simpsons, Luigi Risotto is zo'n raciaal stereotype dat hij alleen Italiaans eten serveert en met een overdreven accent spreekt. Ja, we weten het, mensen beweren dat The Simpsons mensen uit elke cultuur bespot, maar kom op, Luigi heeft niet genoeg diepgang om te doen alsof er hier zelfs maar een grap is.

5 Homer Simpson

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot de andere vermeldingen op deze lijst, bedoelen we als we zeggen dat Homer Simpson slecht oud is geworden, niet dat het concept van het personage tegenwoordig niet voor de lol zou worden gespeeld. In plaats daarvan wijzen we op het feit dat Homer's vertolking wild bergafwaarts is gegaan. Homer is niet langer de gewone man waar velen zich mee kunnen identificeren, hij is een luidruchtige hansworst geworden die soms moeilijk te verdragen is.

4 Leon “Michael Jackson” Kompowsky

Afbeelding
Afbeelding

Toen de "Stark Raving Dad" voor het eerst werd uitgezonden, was Michael Jackson een van de grootste sterren ter wereld en was hij bijna universeel geliefd. Om die reden bevat de aflevering een personage dat zichzelf gedurende het grootste deel van de aflevering Michael Jackson noemt, alleen om zijn echte naam Leon Kompowsky te onthullen in de laatste momenten. Natuurlijk zijn er sindsdien veel geloofwaardige en serieuze beschuldigingen geuit tegen de zanger. Daarom is dit personage zo slecht verouderd dat zijn aflevering uit herhalingen is gehaald.

3 Pedro “Bumblebee Man” Chespirito

Afbeelding
Afbeelding

In de afgelopen jaren is er veel gemaakt over hoe racistisch ongevoelig een Simpsons-personage is, en niet zonder reden. Desondanks lijkt het alsof niemand verrassend genoeg een piep heeft gezegd over de afbeelding van Bumblebee Man. Slechts één keer meer diepgang gegeven, is dat alles dat Bumblebee Man een personage uit één noot is dat de Mexicaanse popcultuur bespot.

2 Artie Ziff

Afbeelding
Afbeelding

Artie Ziff, een van Homer en Marge's klasgenoten op de middelbare school, is een handvol keren in de show verschenen en zijn kenmerkende kenmerk is zijn lust voor de Simpson-matriarch. Zoals we allemaal weten, is verliefdheid meestal ongevaarlijk, maar het ziet er echt niet goed uit dat The Simpsons heeft geprobeerd humor te ontginnen uit Ziff die zichzelf aan Marge dwong.

1 Apu Nahasapeemapetilon

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Apu Nahasapeemapetilon een onderdeel is geweest van veel klassieke Simpsons-momenten, v alt niet te ontkennen hoe problematisch het personage tegenwoordig is. Het is duidelijk dat het in alle opzichten een Indiaas stereotype is, dat veel mensen wier afkomst afkomstig is uit dat deel van de wereld, hebben onthuld dat ze Apu zijn genoemd als een racistische smet. Als dat niet alles zegt, doet niets dat.

Aanbevolen: