Deze vergeten 41-jarige 'Malcolm In The Middle'-ster is misschien beter ouder geworden dan de hele cast

Inhoudsopgave:

Deze vergeten 41-jarige 'Malcolm In The Middle'-ster is misschien beter ouder geworden dan de hele cast
Deze vergeten 41-jarige 'Malcolm In The Middle'-ster is misschien beter ouder geworden dan de hele cast
Anonim

In het begin van de jaren 2000 maakte Chris Masterson naam door als Francis te verschijnen in ' Malcolm in the Middle '. Gedurende zijn carrière was zijn naam nooit omgeven door controverse, in tegenstelling tot zijn broer Danny Masterson. Sommigen beweren echter dat Chris van de kaart is gevallen.

In het hele artikel zullen we kijken naar de dramatische verschuiving die zijn carrière heeft ondergaan, het blijkt dat Dewey niet de enige was die na de show van versnelling veranderde.

We zullen de tijd van Chris Masterson bespreken op ' Malcolm in the Middle ', en hoe hij in de eerste plaats in de show terechtkwam. Daarnaast zullen we kijken hoe zijn carrière een andere richting uitsloeg, buiten Hollywood en wat de ster tegenwoordig doet.

Ondanks zijn verschillende levensstijl zijn we het er allemaal over eens dat hij behoorlijk gracieus ouder werd.

De doorbraakrol van Chris Masterson was op 'Malcolm In The Middle'

' Malcolm in the Middle ' duurde zes jaar en eigenlijk hadden fans het geweldig gevonden als het wat langer had geduurd. Francis, ook bekend als Christopher Masterson, was de vierde en oudere broer in de show, die sporadisch in de serie verscheen.

Hij groeide uit tot populariteit in de show en in werkelijkheid was het krijgen van het optreden gemakkelijker dan andere rollen. De acteur onthulde samen met BBC dat er maar één auditie voor nodig was, zonder meerdere tussentijdse callbacks.

Bovendien zei de ster dat er altijd een geweldige sfeer was in de show, waarbij de meeste scènes vlak voordat het tijd was om te filmen gepland werden. Volgens de acteur waren de schrijvers ook heel gemakkelijk in de omgang, zoals hij samen met de BBC onthulde.

"We hebben ongeveer 10 schrijvers en ze doen het zo goed dat tegen de tijd dat de acteurs de scripts krijgen, ze bijna 100% zijn. Het is zeer zeldzaam dat we scriptwijzigingen hebben. bij de meeste andere shows heb ik eraan gewerkt dat je normaal gesproken scriptwijzigingen krijgt tot de dag dat je gaat filmen."

"Het is goed om aan deze show te werken omdat de scripts perfect zijn als we ze krijgen. We kunnen suggesties voor input geven en soms nemen ze die ook aan, maar meestal is er niet veel ruimte voor verbetering."

Na zijn succes op de show, had Masterson andere optredens, zowel in film als op het kleine scherm. Zijn carrière nam echter een wending die niemand zag aankomen.

Chris Masterson veranderde carrièrerichtingen volledig

Masterson was de enige die op de hoogte was van dit specifieke plan. De acteur had een voorliefde voor het mixen van liedjes en ontwikkelde door de jaren heen een passie voor DJ-en. Naast A Drink With onthulde de ster dat hij twee jaar in zijn kamer begon te spelen, voordat hij in het openbaar uitging.

"Mijn broer was al tien jaar dj voordat ik begon, dus ik werd er veel mee geconfronteerd en ik heb er als tiener hier en daar mee geknoeid. Vijf of zes jaar geleden begon ik ermee en realiseerde me heel snel hoeveel werk het kost om naar buiten te gaan en te spelen en niet te zuigen."

"Ik heb twee jaar in mijn slaapkamer gedraaid, letterlijk twee jaar dat ik gewoon in mijn slaapkamer zou rondhangen. Je kunt zien dat ik heel veel vrienden heb! Ik zou mijn sets opnemen en het gevoel hebben dat ik Michael was Jackson terwijl ik aan het spelen was, maar dan luisterde ik en ze waren verschrikkelijk. Dus ik bleef gewoon oefenen en toen ik voelde dat ik oké was, begon ik te spelen in restaurants, huisfeesten en willekeurige kleine plaatsen. Dat deed ik lange tijd totdat ik hier of daar in een bar begon te spelen en ik heel nerveus zou worden."

Het is allemaal gelukt voor de ster uit het begin van de jaren 2000 en tegenwoordig geniet hij nog steeds van het leven en heeft hij onlangs een gezin gesticht.

De 41-jarige Masterson wordt gracieus ouder als een trotse vader

Eerder dit jaar kondigden Chris en Yolanda Masterson de geboorte aan van hun kind, Chiara Darby Masterson.

Hij houdt het tegenwoordig druk met het gezinsleven en bovendien heeft het verouderingsproces hem niet al te erg beïnvloed, want hij ziet er nog steeds geweldig uit.

Wat zijn werk op het scherm betreft, was de laatste acteerrol van Masterson in 2019, volgens IMDB als George Middleton in 'Beneath the Leaves'.

Nu het leven langzaam weer normaal begint te worden, wie weet, zal hij misschien eerder of later terugkeren naar de tv.

Fans hopen zeker dat als er een terugkeer plaatsvindt, het zal zijn op een reboot van 'Malcolm in the Middle', naast zijn voormalige co-sterren.

Aanbevolen: