Forever Young: deze beroemdheden zijn gewoon niet ouder geworden

Inhoudsopgave:

Forever Young: deze beroemdheden zijn gewoon niet ouder geworden
Forever Young: deze beroemdheden zijn gewoon niet ouder geworden
Anonim

Veel sterren in Hollywood beginnen hun carrière jong. Door jong te beginnen hebben ze meer tijd om hun vaardigheden te ontwikkelen en naam te maken. Het lijdt geen twijfel dat jong beginnen ook kan leiden tot een vroege burn-out, en de sterren lopen het risico hun dromen de rug toe te keren. Het kan ook moeilijk zijn om een baan in Hollywood te vinden als je oud wordt.

Wat doen de sterren eraan? Sommige stoppen gewoon met ouder worden. Het klinkt gek, maar blijf scrollen om de beroemdheden te zien die in decennia geen dag ouder zijn geworden.

14 Jared Leto

Jared Leto heeft zijn passies voor acteren en voor muziek. Hij staat bekend om zijn gebruik van method acting in veel van zijn meest iconische rollen. Hij acteert al bijna drie decennia en heeft een Academy Award en een Golden Globe gewonnen. Door dat alles is Jared Leto helemaal niet ouder geworden. Hij ziet er hetzelfde uit als toen hij 25 was, en hij is eigenlijk ouder dan 50.

13 J-Lo

Recente films met Jennifer Lopez, zoals Marry Me, laten echt zien hoe ze sinds het begin van de jaren 2000 geen dag ouder is geworden. Het is zo moeilijk te geloven dat ze tweeënvijftig jaar geleden werd, want als je naar haar kijkt, zou je het nooit raden.

12 Paul Rudd

Paul Rudd is momenteel een van de meest bekende acteurs in de industrie. Veel van zijn fans beweren dat hij ook een van de knapste is. Hij maakte begin jaren negentig zijn acteerdebuut en is sindsdien niet meer gestopt. Zo lang in de branche zitten is gek. Het is nog gekker dat hij sinds zijn debuut geen dag ouder is geworden.

11 Gabrielle Union

Gabrielle Union-Wade is een fantastische en geliefde Amerikaanse actrice. Haar carrière begon begin jaren negentig in sitcoms. Haar doorbraak gebeurde in de film Bring It On en sindsdien is ze een superster. Sindsdien is ze ook niet ouder geworden. Als je een foto van haar uit 2000 vergelijkt met vandaag, ziet ze er identiek uit.

10 Sandra Bullock

Sandra Bullock is een van de meest bekende en succesvolle actrices van haar generatie. Ze speelde in veel iconische films zoals Oceans 8, Bird Box, en verschijnt opnieuw samen met Channing Tatum in de nieuwe film The Lost City. In al haar tijd in Hollywood is Sandra Bullock geen dag ouder geworden. Op 57-jarige leeftijd is haar gezicht net zo jeugdig als in 2000.

9 Bianca Lawson

Bianca Lawson is over de hele wereld bekend vanwege haar rol in de iconische tv-shows Pretty Little Liars en Buffy the Vampire Slayer. Interessant is dat ze er nu bijna jonger uitziet dan tijdens het filmen van die shows. Ze is nu 43 en ziet er geen dag ouder uit dan 25.

8 Beyoncé

Beyonce staat bekend als een van de meest opvallend mooie vrouwen in Hollywood. En ze is ongetwijfeld een van de meest succesvolle. Iedereen kent al haar liedjes (waarvan ze de meeste Grammy's heeft gewonnen). Maar weinig mensen weten dat ze eigenlijk 40 is, omdat ze er hetzelfde uitziet als tijdens haar TLC-dagen.

7 Gwen Stefani

Gwen Stefani heeft van zichzelf een onvervangbaar popcultuuricoon gemaakt. Haar carrière begon toen ze begin twintig was en ze treedt nog steeds op op 57-jarige leeftijd. Interessant is dat haar uiterlijk niet is veranderd sinds het begin van haar carrière. Ze heeft een onmogelijke tijdloosheid behouden gedurende de decennia van haar tijd in Hollywood.

6 Gong Li

Gong Li wordt geroemd om haar rollen in films als Mulan en Memoirs of a Geisha. Deze Chinese actrice heeft haar stempel gedrukt op de industrie gedurende haar hele carrière, zonder ook maar een dag ouder te worden. Ze ziet er nu hetzelfde uit als twee decennia geleden.

5 Jennifer Aniston

Jennifer Aniston staat bekend om haar tijdloosheid. Onlangs werd ze genomineerd voor een Golden Globe, en haar zien is hetzelfde als haar op het scherm zien terwijl je naar Friends kijkt. Niemand kon raden dat deze legendarische actrice eigenlijk 53 is. Ze ziet er amper dertig uit!

4 John Legend

Deze legendarische (vergeef me de woordspeling) zanger staat bekend om meer dan zijn krachtige stem. Laten we zeggen dat Chrissy Teigan een zeer gelukkige dame is. Hij is al zeker vijftien jaar niet ouder geworden. Zijn gezicht toont zijn volwassenheid, maar je zou nooit raden dat hij ouder dan veertig is.

3 Keira Knightly

Kiera Knightly begon haar acteercarrière heel jong. Ze was pas drie jaar oud toen ze haar eerste rol op televisie kreeg. Ze speelde ook haar meest iconische rollen in haar jeugd. Ze was pas 18 voor haar rol als Elizabeth Swan in de Pirates of the Caribbean-serie. Het gekke is dat ze er vandaag hetzelfde uitziet als toen ze in die films speelde. Niemand zou ooit raden dat ze bijna 40 is!

2 Halle Berry

Halle Berry is een Amerikaanse actrice wiens carrière eigenlijk begon in de schoonheidsindustrie. Ze begon als model voordat ze overstapte naar haar acteercarrière in Hollywood. Tegenwoordig is ze nog steeds bezig met acteren en modellenwerk. Ze is onlangs 55 geworden en niemand kan zien hoe jong ze eruitziet. Ze geeft prioriteit aan het in vorm blijven, en dat werpt zijn vruchten af.

1 Pharrell Williams

Pharrell Williams weigert ouder te worden. Hij ziet er vanaf het begin van zijn carrière precies hetzelfde uit. Sommige van zijn fans denken dat hij misschien onsterfelijk is, of op zijn minst immuun voor de effecten van de tijd. Eerder bracht hij een huidverzorgingsroutine uit waar mensen massaal naar toe kwamen in de hoop dezelfde tijdloosheid te bereiken die hij heeft.

Aanbevolen: