De echte reden waarom Tom Cruise niet ouder is geworden

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Tom Cruise niet ouder is geworden
De echte reden waarom Tom Cruise niet ouder is geworden
Anonim

Tom Cruise wordt 60 in juli 2022, maar hij lijkt nog steeds op zijn 24-jarige zelf in zijn populaire film uit 1986, Top Gun, waarvan een vervolg in première gaat Mei 2022. Sommigen zeggen dat het allemaal plastische chirurgie is, terwijl anderen geloven dat het de gezonde levensstijl en toewijding van de acteur is om zijn eigen stunts te doen. In maart 2021 onthulde Men's He alth de echte reden waarom de acteur al die jaren in topvorm is gebleven.

Heeft Tom Cruise plastische chirurgie ondergaan?

Cruise wordt al jaren beschuldigd van plastische chirurgie. In 2016 merkten fans dat hij er "opgeblazen" en "opgeblazen" uitzag tijdens de BAFTA's van dat jaar. Velen gingen ervan uit dat hij botox of fillers had gekregen. Rond dezelfde tijd, Cuba Gooding Jr.- Cruise's co-ster in Jerry Maguire - vertelde Watch What Happens Live! dat de acteur "absoluut" werk aan zijn gezicht had laten doen. "Ik weet niet wat hij heeft gedaan, maar ik herinner me dat ik hem op een dag bij hem thuis verraste", vertelde Gooding Jr. "En hij had al deze stippen over zijn hele gezicht en ik had zoiets van: 'Alles goed?' en hij zegt: 'Ik wist niet dat je zou komen' en ik dacht: 'Ik kan zien waarom.'"

In 2012, toen hem werd gevraagd of hij plastische chirurgie heeft ondergaan, zei Cruise tegen Playboy: "Ik heb het niet en ik zou het ook nooit doen." Ondertussen zeiden bronnen van National Enquirer dat de ster van Risky Business loog. "Insiders zeggen dat de begaafde ster wanhopig blijft om zijn jongensachtige uiterlijk te behouden en bovenop de hoop te blijven terwijl hij de zestig nadert - met behulp van plastische chirurgie!" Een cosmetisch werk dat de acteur nooit heeft ontkend, is het laten repareren van zijn tanden.

Toen hij begin jaren '80 in de twintig was, had hij extreem scheve en verkleurde tanden. Hij had uiteindelijk tanden bleken en uitlijningsprocedures om ze te corrigeren. In 2001 had hij ook onzichtbare beugels met keramische beugels. Tegen 2010 had hij een enorme verbetering in zijn glimlach. Toch merkten fans op dat afgezien van zijn verkeerd uitgelijnde middelste tand, zijn linker snijtand ook groter leek dan de rechter. Vandaag de dag nog steeds, maar we weten zeker dat de best betaalde acteur per woord er geen last van heeft.

Hoe ziet Tom Cruise er zo jong uit voor zijn leeftijd?

In een Men's He alth-functie van 2021 heeft het tijdschrift de geheimen van Cruise eindelijk onthuld aan de trotse jeugd. Voor zijn dieet heeft hij naar verluidt een "door Beckham bedacht dieet bestaande uit slechts 1200 calorieën, gegrild voedsel en een merkbare afwezigheid van koolhydraten." Voedingswetenschapper Dr. Paul Clayton vertelde het tijdschrift dat koolhydraten insuline genereren, een verouderingshormoon. "Ze worden glucosemoleculen in het lichaam, die spier- en huidweefsel beschadigen, wat veroudering veroorzaakt", zei de auteur van He alth Defense. De mentaliteit van de acteur is blijkbaar ook een grote factor. "Ik maak het niet ongeldig als ik iets niet kan… ik zeg, 'dat is interessant' en ga ermee akkoord. Van daaruit krijg je je energie", citeerde het tijdschrift.

Klinisch psycholoog Dr. Abigael San zei dat Cruise's weerstand tegen falen hem helpt om actief te blijven. "Vermijd nooit te kijken waarom er iets mis is gegaan - noem alle redenen waarom het is gebeurd zo snel mogelijk", zei San. "Mislukking leidt tot passiviteit. Het zo snel mogelijk plannen van doelen herstelt het gevoel van macht en controle. Als je geen promotie hebt gekregen, doe dan alles wat je kunt om erachter te komen waarom." Geen wonder dat de acteur zo'n beest is die zo toegewijd is aan elk project dat hij aangaat. Het is ook wat zijn zelfvertrouwen een boost geeft, waardoor hij het sekssymbool wordt dat hij is.

"Supergeïnformeerd zijn geeft subtiel vertrouwen", legt loopbaanadviseur Sherridan Hughes uit. "Iedereen zal zich op zijn gemak voelen om met en voor jou te werken. Je bent flexibeler en aanpasbaarder dan je leeftijdsgenoten, want wat er ook gebeurt, je hebt het gedekt." Dan is er natuurlijk een hele trainingsroutine om dat actie-sterlichaam te bereiken en te behouden. "Zeekajakken, speleologie… schermen, loopband, gewichten… bergbeklimmen, wandelen… ik jog… ik doe zoveel verschillende activiteiten”, zei Cruise ooit toen hem werd gevraagd hoe hij jong blijft.

Sportwetenschapper Anne Elliott zei dat 'variëteit' het geheim is om dat lichaam te krijgen. "Hoe we bewegen stra alt energie en jeugd uit - niet hoe buff we zijn", legde ze uit. "Regelmatig afwisselen van cardio- en krachtwerk met iets als schermen of klimmen - zoals Cruise - handhaaft flexibiliteit en balans: de eerste twee dingen die je leeftijd verraden."

Ten slotte draait het allemaal om je goed kleden. "De juiste pasvorm stra alt kracht uit en laat zien dat je fysiek hebt geaccepteerd wie je bent", zei de stylist van de acteur, Alan Au. "Cruise draagt altijd een goed getailleerde jas (revers niet te groot of te klein) of het nu smart casual is en zijn 'relaxed' is maar net los genoeg (te los ziet er hand-me-down uit). Vermijd boxy snitten en stijlen en vestig de aandacht op het gezicht en de borst met een lichtere top. Zorg ervoor dat er slechts een kwart-inch mouwzoom zichtbaar is van jassen."

Aanbevolen: