15 Voormalige Big Brother-deelnemers die van de show zijn verbannen

Inhoudsopgave:

15 Voormalige Big Brother-deelnemers die van de show zijn verbannen
15 Voormalige Big Brother-deelnemers die van de show zijn verbannen
Anonim

Het was een van de meest sombere afsluitingen van een Big Brother-seizoen - nog nooit hebben we een gast nonchalant zonder emotie door zijn confetti zien lopen. Het was een ongemakkelijk einde van de show en veel daarvan kwam doordat Julie de deelnemers het hele seizoen op de proef stelde vanwege hun behandeling van anderen.

In dit artikel geven we de BB-fans een kleine herinnering aan andere gasten die in het verleden over de schreef gingen, net als Jack en Jackson dit seizoen. Ach, sommigen van hen werden zelfs van de show getrapt zonder zelfs maar te worden uitgezet; dat vond vier keer plaats in de geschiedenis van de show. We zullen ook anderen opnemen die ook ongevoelige opmerkingen hebben gemaakt en duidelijk niet zullen terugkeren voor een All-Star-seizoen.

Geniet, mensen!

15 Adam Jasinski

Afbeelding
Afbeelding

Hij is misschien wel de meest controversiële Big Brother-winnaar ooit. Hij nam de hoofdprijs mee naar huis in seizoen negen, maar daar waren kosten aan verbonden.

Kort na de show werd Adam gearresteerd voor bezit, waarbij hij zijn BB-geld gebruikte om zijn illegale activiteiten te financieren. Big Brother is hard als het gaat om arrestaties - ze zullen zijn naam nooit meer noemen, dat is zeker.

14 Willie Hantz

Afbeelding
Afbeelding

In de geschiedenis van Big Brother zijn slechts vier deelnemers uit het programma verbannen wegens slecht gedrag. Willie was een van hen. Toen het fysiek werd met een andere deelnemer, had de show genoeg gezien.

Bovendien was hij onbeleefd tegen veel van de andere huisgasten en een beetje op een powertrip tijdens de show.

13 Frankie Grande

Afbeelding
Afbeelding

Frankie ging al vroeg van de meest geliefde BB-huisgast naar de meest gehate. Frankie's ego wreef fans de verkeerde kant op, vooral op de live feeds.

Grande had een arrogantie tegen zichzelf vanwege zijn familienaam - hij zou zelfs zeggen dat niemand naar de show zou kijken als hij eruit werd gezet. Zijn Diva-houding viel duidelijk niet goed bij het publiek.

12 Jack Matthews

Afbeelding
Afbeelding

Misschien gaf het feit dat hij op Aquaman leek de fans de hoop dat Jack het afgelopen seizoen een favoriet bij de fans zou kunnen zijn. Tjonge, hadden fans ooit ongelijk… Jack werd een enorme schurk op de live feeds vanwege zijn ongevoelige opmerkingen over andere huisgasten.

Julie Chen zette Matthews op scherp na zijn uitzetting, iets wat we zelden hebben gezien in de geschiedenis van de show. Het is duidelijk dat, gezien dit alles, hij op geen enkel moment zal terugkeren, zelfs niet als een schurk.

11 Aaryn Gries

Afbeelding
Afbeelding

Voordat de recente controverse de Big Brother-wereld trof, had voormalig houseguest Aaryn Gries te maken met soortgelijke omstandigheden, toen ze door Julie werd bekritiseerd vanwege haar racistische opmerkingen terwijl ze in huis was. Ze gaf ze ook niet toe, wat de zaken nog veel erger maakte.

Met Big Brother die pestkoppen uit de show probeert te elimineren, is het duidelijk dat we deze voormalige deelnemer nooit meer zullen zien.

10 Chima Simone

Afbeelding
Afbeelding

Het was een Big Brother-uitgang zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Als je in de show bent, is het belangrijk om te volgen wat de producenten je vertellen. Chima kreeg die memo niet tijdens haar ineenstorting in huis - ze weigerde haar microfoon op te zetten en om het nog erger te maken, vernietigde ze hem door hem in de jacuzzi te lanceren.

Ze zou later verklaren dat productiemanipulatie de reden was voor haar ineenstorting.

9 Amanda Zuckerman

Afbeelding
Afbeelding

Ze was vermakelijk om naar te kijken en had echt geen filter, maar dit was haar ondergang aan het eind van de dag.

Livestreams betrapten Zuckerman op het maken van veel vreselijke opmerkingen en sommige die ook als racisme kunnen worden beschouwd. Het zag er niet goed uit voor Zuckerman - ze zal niet meer genoemd worden gezien haar eerdere opmerkingen over de show.

8 Raven W alton

Afbeelding
Afbeelding

RavenExposed trending op Twitter tijdens seizoen 19 - fans hebben eigenlijk alle leugens opgegraven die ze over haar persoonlijke leven vertelde. Om de zaken nog erger te maken, zouden sommigen zelfs beweren dat ze haar ziekte in scène had gezet om sympathie te krijgen van het publiek en de huisgasten… Yikes!

Gezien alle controverse rond haar naam, zal ze niet in de show worden genoemd. Leuk weetje, ze is nog steeds bij Matt.

7 Scott Weintraub

Afbeelding
Afbeelding

Scott was gewoon veel te wild voor Big Brother tijdens zijn periode in seizoen vier. Hij werd uiteindelijk uit de show gezet en werd slechts een op de vier die werd afgetrapt zonder zelfs maar te worden uitgezet.

Van het rondgooien van meubels tot het lanceren van schaakstukken naar andere gasten, Scott was een treinwrak.

6 Christine Brecht

Afbeelding
Afbeelding

Ze was een van de weinige huisgasten die echt werd uitgejouwd toen ze het podium betrad voor het publiek na haar uitzetting.

Niet alleen was haar gameplay slecht, maar fans kromp ineen vanwege haar nabijheid met sommige andere mannen in huis gedurende het seizoen, aangezien ze een man en familie thuis had.

5 Justin Sebik

Afbeelding
Afbeelding

We gaan helemaal terug naar seizoen 2 voor deze verboden gast. Volgens Big Brother Fandom werd hij op dag 10 eruit gegooid.

Sebik maakte iedereen ongemakkelijk en de show had genoeg gezien toen hij de andere huisgasten fysiek begon te bedreigen. Dezelfde bron merkt op dat hij niet was uitgenodigd voor de laatste aflevering.

4 Ellis Hillon

Afbeelding
Afbeelding

We hebben een gast van Big Brother 19 in het VK. Ze werd uit de show verwijderd vanwege haar persoonlijke tweets die vol stonden met haat en racisme. Ze zou proberen zichzelf te verdedigen, maar de waarheid is dat de feiten heel duidelijk waren.

Ze keerde niet terug naar de show en ze zal voor altijd worden beschouwd als een donkere wolk die het huis binnenkwam.

3 Alex Ow

Afbeelding
Afbeelding

Ze kwam volgens Top Tens niet in het beste licht over. Gezien haar opmerkingen over sommige livestreams, werd Alex als een pestkop beschouwd omdat ze harde woorden had voor sommige andere huisgasten.

Haar acties resulteerden in ernstige impopulariteit bij de Big Brother-fans - dat bleek toen ze uit de show werd opgestart met een tamme reactie van het publiek.

2 Paulie Calafiore

Afbeelding
Afbeelding

Hij speelde zeker geen game die zo succesvol was als zijn broer Cody. In plaats daarvan wreef Paulie veel anderen de verkeerde kant op, met name vanwege zijn slechte humeur als dingen niet naar zijn zin gingen (samen met de manier waarop hij vrouwen in huis zou behandelen - er zijn verschillende voorbeelden).

Verrassend genoeg riep Julie Paulie niet op over een van de capriolen op de streams, maar dat had ze waarschijnlijk wel moeten doen.

1 Jackson Michie

Afbeelding
Afbeelding

Jackson zou de geschiedenis in moeten gaan als een van de beste BB-spelers aller tijden, maar dat zal niet gebeuren gezien alle controverse rond zijn naam. We gaan ervan uit dat CBS zijn best zal doen om zijn overwinning de komende jaren te onderdrukken, ondanks zijn dominantie.

Zijn opmerkingen over andere huisgasten begroeven uiteindelijk zijn dominante seizoen.

Bronnen – Big Brother Fandom, Top Tien & Daily Mail

Aanbevolen: