20 Verrassend vleiende foto's van GOT's Shae

Inhoudsopgave:

20 Verrassend vleiende foto's van GOT's Shae
20 Verrassend vleiende foto's van GOT's Shae
Anonim

Als het op Game of Thrones aankomt, zijn de meesten van ons bekend met namen als Emilia Clarke, Kit Harington of Sophie Turner, maar de show had zoveel personages dat veel van de acteurs niet de aandacht kregen die ze hadden verdiend. Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om dat te veranderen. Vandaag gaat onze hele lijst over actrice Sibel Kekilli, die Shae speelde - Tyrion Lannister's belangrijkste liefdesbelang. Spoiler alert: Sibel speelde haar van seizoen 1 tot en met 4, waarna wij (en Tyrion) haar wanhopig hebben gemist. En terwijl de show verder ging en uiteindelijk (pijnlijk) werd afgesloten, zijn we Shae niet vergeten - dus hier maken we een lijst die volledig aan haar is gewijd! En laten we je vertellen, te oordelen naar al deze foto's - we hebben zeker niet de laatste van actrice Sibel Kekilli gezien!

Ok, hier zijn ze dan - 20 foto's van Shae in het echt die bewijzen dat ze eigenlijk een prachtige godin is!

20 Laten we beginnen met Sibel Kekilli bij de première van seizoen 8 van Game of Thrones

Hoe prachtig ziet actrice Sibel Kekilli eruit bij de première van het laatste Game of Thrones-seizoen in New York City? De Duitse actrice droeg een prachtige, enigszins doorschijnende maxi-jurk die niet iedereen kan aantrekken - maar dat deed ze zeker. Omdat Sibel absoluut een 'less is more'-type is, heeft ze haar make-up zeer minimaal gehouden.

19 De actrice weet absoluut hoe ze moet poseren als een model

Hoewel Sibel Kekilli al acteert sinds 2002, toen ze werd ontdekt door een casting director in een Duits winkelcentrum, moeten we zeker zeggen dat ze ook gemakkelijk een modellencarrière had kunnen hebben. De beeldschone actrice weet zeker hoe ze met die camerahoeken moet werken!

18 En hoe prachtig is ze terwijl ze haar hotel in NYC verlaat

Er is iets heel ouderwets en gracieus aan de actrice, en we vinden het geweldig om haar in lange jurken en met opgestoken haar te zien. Sibel was absoluut perfect als Shae in Game of Thrones, maar we zouden haar absoluut graag zien in een historisch stuk met dramatische jurken en ingewikkelde kapsels!

17 Sibel heeft duidelijk geen slechte hoeken

Op de foto hierboven zie je de actrice bij de première van The Kindness Of Strangers op het 69e Berlinale International Film Festival. Dit is misschien wel een van onze favoriete looks op de ster - de jurk is nogal edgy en het is zeker niet iets dat ze elke dag rockt!

16 en ze flirt met de camera als een pro

Beroemde Duitse fotograaf Christian Schoppe nam de twee foto's van de actrice en eerlijk gezegd is dit gewoon meer bewijs dat ze ongelooflijk is voor de camera. Sibel weet absoluut hoe ze moet poseren zonder dat het er geënsceneerd uitziet en ze lijkt zeker erg op haar gemak voor een lens.

15 Sibel is duidelijk niet bang om een fashionstatement te maken

We houden van ons, een celeb die niet bang is om een statement-stuk te rocken en niets schreeuwt meer 'kijk naar mij' dan een paar levendige, rode slofjes! De actrice besloot de rest van de look vrij eenvoudig en zwart te houden, zodat niets de funky schoenen wegneemt!

14 En hier zijn Shae en Samwell nadat ze selfies ontdekten

Samwell Tarly is absoluut een van de meest onderschatte Game of Thrones-personages en hier is het bewijs dat John Bradley - die Sam speelt in alle 8 seizoenen van de show - net zo schattig en leuk is. Kijk maar naar hem en Sibel poseren voor een schattige selfie op de rode loper!

13 De actrice ziet er altijd zo moeiteloos stijlvol uit

Om helemaal eerlijk te zijn, hadden we nooit geraden dat Sibel Kekilli 39 jaar oud is - ze heeft zeker een zeer jeugdige uitstraling. De foto hierboven bewijst eens te meer dat de actrice een zekere tijdloze schoonheid heeft en dat ze geen fancy kleding of tonnen make-up nodig heeft om er prachtig uit te zien.

12 En we kunnen niet wachten om te zien wat haar volgende grote project zal zijn

Game of Thrones was absoluut het meest bekende project waar de actrice tot nu toe in heeft gezeten, maar we twijfelen er niet aan dat we haar gezicht in de toekomst nog veel meer zullen zien. Voordat hij Shae speelde, heeft Sibel in tal van beroemde Duitse en Turkse tv-shows en films gestaard!

11 Sibel houdt duidelijk van plezier maken op het Oktoberfest

De foto hierboven is van Sibel en een vriend die zich verkleedt in traditionele Beierse jurken voor de beroemde Oktoberfest-kermis in München, Duitsland, twee jaar geleden. Terwijl de actrice werd geboren en getogen in Duitsland, verhuisden haar ouders in 1977 vanuit Turkije - drie jaar voordat de ster werd geboren.

10 En hier is ze op een evenement voor de Internationale Vrouwendag

Sibel Kekilli is een mensenrechtenactiviste en staat bekend om haar werk met geweld tegen vrouwen. De foto hierboven toont haar op een evenement voor Internationale Vrouwendag in Paleis Bellevue in Berlijn, waar ze de Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland ontving - iets wat niet veel acteurs kunnen zeggen dat ze dat deden!

9 De actrice heeft een prachtige glimlach

Een ding dat iedereen meteen opv alt aan de ster, is dat ze een mooie glimlach heeft waarmee ze heel vaak pronkt. Sibel stra alt absoluut positieve energie uit, en we durven te wedden dat de cast van Game of Thrones het geweldig vond om haar op de set te hebben! Alleen al het zien van deze foto brengt ons zeker in een beter humeur!

8 En ziet er onberispelijk uit, zelfs zonder make-up

We hebben dit al genoemd, maar Sibel heeft zeker niet veel make-up nodig om er geweldig uit te zien, en het lijkt alsof de actrice liever make-upvrij gaat. Op de foto's hierboven kun je zien hoe prachtig de ster er natuurlijk uitziet, en we zijn zo jaloers op haar mooie, stralende huid! Deel je geheimen met ons, Sibel!

7 Hier geeft ze een toespraak over vrouwelijke empowerment

Hier is Sibel die een toespraak hield met betrekking tot Internationale Vrouwendag in Kasteel Bellevue in Berlijn in 2015. Zoals we al vermeldden, is de actrice erg actief als het gaat om de strijd voor vrouwenrechten en bezoekt ze regelmatig relevante evenementen. Persoonlijk houden we van een celeb die hun roem gebruikt voor het grotere goed!

6 Sibel is absoluut een geweldig rolmodel

Sibel lijkt absoluut het type beroemdheid dat een geweldig rolmodel is voor jonge meisjes (en jongens) over de hele wereld. Ze is aardig, ze is slim, ze is geweldig in haar werk, maar het belangrijkste is dat ze een groot hart heeft en alles draait om vechten voor gelijkheid en vrede!

5 En is dit niet de schattigste facepalm ooit?

We moesten gewoon deze twee foto's opnemen van de actrice die facepalmde op een rode loper omdat het absoluut schattig is. We houden van een ster die relaxed is en niet bang is om zichzelf te zijn - en de 39-jarige lijkt zeker dat type meid! Je blijft je maar doen, Sibel!

4 Hier serveert ze ons blikken op de Berlinale 2019

Het is inmiddels duidelijk dat Sibel een kenmerkende stijl heeft, aangezien ze de voorkeur geeft aan tijdloze, stijlvolle kledingstukken. De foto hierboven is van het Berlinale International Film Festival van dit jaar, waar Sibel nu zeker een nietje is. De actrice koos ervoor om een losse, beige blouse te dragen die ze in een zwarte broek stopte voor die stijlvolle, verfijnde sfeer.

3 Lijkt ze niet altijd op een klein zonnestra altje?

Laten we dat voor je beantwoorden - ja, dat doet ze! We hebben het gevoel dat Sibel een kamer vol chagrijnige mensen binnen kan gaan en op de een of andere manier hun humeur op de een of andere manier onmiddellijk kan veranderen met een van haar oprechte glimlachen. We vragen ons af wat haar geheim is om altijd zo gelukkig en vol vreugde te zijn!

2 Blijf moorden, Sibel

Hoe prachtig ziet Sibel eruit in deze perzikkleurige chiffon MaxMara-jurk die ze combineerde met een losse, bohemien opsteekkapsel en een paar schattige statement-oorbellen? De actrice schudde deze blik naar de 2014 Screen Actor's Guild Awards, waar de Game of Thrones-cast werd genomineerd voor Outstanding Performance door een ensemble in een dramaserie.

1 Eindelijk, hier zijn Shae en Tyrion IRL die onze harten doen smelten

Om de zaken af te ronden, hier zijn Shae en Tyrion Lannister, ook bekend als Sibel en Peter Dinklage, die samen op een evenement rondhangen. Hoewel de twee niet lang en gelukkig waren in de show, verwarmt het ons zeker om ze samen plezier buiten de camera te zien hebben. Shae en Tyrion zullen voor altijd onze enige OTP zijn!

Aanbevolen: