20 Verrassend vleiende foto's van de familie van Honey Boo Boo

Inhoudsopgave:

20 Verrassend vleiende foto's van de familie van Honey Boo Boo
20 Verrassend vleiende foto's van de familie van Honey Boo Boo
Anonim

Het is een speciaal soort goddelijke interventie waardoor een gezin uit McIntyre, Georgia verandert in een reality-tv-sensatie. De show die een litanie van memes, citaten en hilarische vergelijkingen creëerde, is misschien niet het popcultuurfenomeen dat het ooit was, maar wees gerust: het familiedrama bestaat nog steeds. Misschien, meer dan ooit tevoren.

Beroemdheid kan op verschillende manieren worden aangepakt, en Mama June en Co. hebben ons zeker laten zien dat het niet altijd mooi is (hoe mooi iemand ook is). Het verandert ook mensen, al is het maar aan de buitenkant.

Hier zijn twintig foto's die bewijzen hoeveel een gezin kan veranderen, wanneer het wordt begiftigd met het gouden ticket van roem en fortuin op reality-tv-niveau. Het is misschien niet veel, maar het is zeker het bewijs dat zelfs de familie van Honey Boo Boo verrassend aantrekkelijk kan zijn met een paar kleine aanpassingen.

20 We moeten beginnen met een Mama June Glow-Up Photo

Voorbeeld…Mama juni. Ze had de grootste glow-up van alle beroemdheden (of pseudo-beroemdheden) in de afgelopen jaren. We waren geschokt toen ze haar grote onthulling deed en haar geheel nieuwe look liet zien. Blonder, brutaler en een beetje meer slank, deze vrouw heeft hard gewerkt om zich goed te voelen.

19 Maar eerlijk gezegd, het hele gezin is verbeterd

Het is niet alleen Mama June die grote veranderingen heeft ondergaan met haar uiterlijk. Het grootste deel van het gezin is op zijn minst een beetje veranderd; en we bedoelen niet alleen opgroeien. Hoewel sommige stijlveranderingen waarschijnlijk kunnen worden toegeschreven aan het opgroeien, denken we dat meer dan een paar ervan waarschijnlijk verband houden met de roembug.

18 Honey Boo Boo is altijd schattig geweest

De enige persoon die geen grote gloed heeft gehad, is het titulaire personage zelf. Honey Boo Boo is altijd schattig geweest. Hoewel dit vooral te wijten is aan het feit dat ze een optochtkind was en de helft van de tijd verkleed als een pop, is er iets aan haar dat gewoon heel lief is. Ze is zelfs meer ontspannen geworden met haar uiterlijk naarmate ze ouder werd!

17 Maar nu is ze een coole tiener

In feite zijn we tegenwoordig meer onder de indruk van haar stijl. Ze is uitgegroeid tot een behoorlijk cool persoon en haar stijl is volledig geëvolueerd om te matchen. Voorbij zijn de dagen van gezwollen jurken en haar dat eruitziet alsof het van een bruidstaart is geplukt en vervolgens op haar hoofd is geplakt. Honey Boo Boo is een coole tiener, met perfecte wenkbrauwen en een geweldige glimlach.

16 Pompoen heeft haar ook cool gevonden

De rest van de clan heeft ook een sterker gevoel van coolheid ontwikkeld. Honey Boo Boo is niet alleen veranderd in een supercoole tiener, maar Pumpkin (een van de belangrijkste zussen die we in de show hebben gezien) heeft ook een aantal grote veranderingen ondergaan. Van dikke eyeliner en emo-pony naar een zachtere, meer ingetogen stijl, Pumpkin is zeker uitgegroeid tot een mooie jonge vrouw en moeder.

15 De twee leidende dames zijn nu verbluffend

Een deel van de belachelijkheid van Here Comes Honey Boo Boo was het feit dat Honey Boo Boo en Mama June het grootste deel van de tijd tegen elkaar stootten. Niet alleen vochten de twee het regelmatig uit, ze leken het ook niet eens te zijn over de manier waarop ze hun leven moesten leiden. Ja, Honey Boo Boo was toen veel jonger, maar ze heeft al sinds haar kindertijd een goed hoofd op haar schouders.

14 En ze lijken elke dag meer op elkaar

Ondanks hun verschillen lijken ze de laatste tijd behoorlijk op elkaar. Hoewel er enkele veranderingen in de familie zijn geweest sinds deze foto plaatsvond, zien deze twee leidende dames eruit als twee erwten in een pod. Van de manier waarop ze contouren maken tot de manier waarop hun ogen glinsteren als ze lachen, Mama June en Honey Boo Boo zijn absoluut moeder en dochter.

13 Zelfs 'papa' wordt beter

Tenminste, op de afdeling looks. Het grote drama met HCHBB vond plaats na de daadwerkelijke uitzending ervan. Mama June heeft een nieuwe man in haar leven en Honey Boo Boo is geen fan. Niemand van ons is dat eigenlijk. Hoewel we niet zeker weten wie de grootste invloed op wie heeft, zijn we er zeker van dat de twee een paar mugshots hebben die daar rondzweven.

12 Meer dan Sugar Bear, tenminste

Misschien is het feit dat Sugar Bear er altijd hetzelfde uitzag, waardoor Mama June ergens anders ging kijken. Hoewel we niet weten waarom ze niet meer samen zijn, weten we wel dat ze uit elkaar zijn. Sugar Bear is helemaal niet veranderd sinds de uitzending van de show, wat bewijst dat hij een klassieke vader/kerel is.

11 De glimlach is overal groter

Het enige dat ons is opgevallen, meer dan wat dan ook, is het feit dat de glimlach op de gezichten van Honey Boo Boo en Pumpkin door de jaren heen steeds groter is geworden. Dit geldt vooral sinds Honey Boo Boo officieel lid is geworden van Pumpkin's familie. Het bewind van Mama June kon niet eeuwig duren, en het lijkt erop dat de twee gelukkiger zijn nu het voorbij is.

10 En ze ondersteunen elkaar nog steeds (meestal)

Afgezien van een paar twijfelachtige blips in allianties, lijkt het alsof de familie bij elkaar is gebleven. Op deze foto staat de familie die Honey Boo Boo ondersteunt terwijl ze meedoet aan Dancing With the Stars. De kinderversie natuurlijk, aangezien ze technisch gezien nog een tiener is. Of het nu salsa of jazz is, deze familie blijft bij elkaar, wat er ook gebeurt.

9 Rode lopers zijn rockin'

Niet alleen hun vrijetijdskleding is verbeterd. Hun uiterlijk op de rode loper was opvallend (vaker wel dan niet). Zou het kunnen zijn dat Mama June eindelijk haar sterrenkracht begon te accepteren? Of was het meer de invloed van geld, waardoor ze zich wat beter konden kleden?

8 Terwijl de moeder-dochter optochten twijfelachtig zijn

Eén ding zullen we zeggen: we zijn dankbaar dat we nooit meer een moeder-dochter-verkiezing hoeven mee te maken. Hoewel we het feit volledig steunen dat Mama June haar droom heeft verwezenlijkt en een kroon op het podium heeft mogen dragen, kunnen we het aspect kronen en toga's er gewoon niet overheen zetten. Ook dat nepbruin. Gebraden kip is helemaal de zin die in je opkomt.

7 Mama June is een beetje in beslag genomen

Het was een beetje ontmoedigend om te zien hoe Mama June achteruitgaat zoals ze heeft gedaan. Hoewel Not to Hot (de spin-off van Here Comes Honey Boo Boo), waarin Mama June zichzelf in wezen een volledige make-over gaf, zeker een paar fans had, viel Mama June binnen met een beetje een slecht publiek. Met name haar nieuwe liefde. Kijk maar eens naar dat gezicht… ze is hier veel te veel mee bezig om zich op iets anders te concentreren.

6 Chickadee is altijd geweldig geweest

De enige persoon die we nooit veel zagen in de show? Mama June's andere dochter, Chickadee. Over dit vogeltje werd gesproken, maar we hebben haar nooit echt gezien. Uiteindelijk begon ze te verschijnen, en zij en mama June maakten genoeg goed voor mam om uitgenodigd te worden voor de bruiloft van haar dochter… waar ze allebei fantastisch uitzagen!

5 Misschien is het allemaal de inspanning die ze hebben gedaan

Sporten kan een hele persoon veranderen, niet alleen hun fysieke vorm. Naast de mentale voordelen van een goede training en de fysieke voordelen van het dragen van flatterende trainingskleding, is lichaamsbeweging erg aardig geweest voor zowel Mama June als Honey Boo Boo. Hoewel we niet kunnen zeggen dat dit hun favoriete bezigheid ter wereld is, zijn de resultaten behoorlijk goed geweest.

4 De familiedynamiek is een beetje veranderd

Een van de grootste veranderingen is het feit dat Honey Boo Boo is gaan samenwonen met Pumpkin, Pumpkin's partner en hun nieuwe baby. Sinds Mama June en Sugar Bear 2.0 in een aantal twijfelachtige activiteiten terechtkwamen, is Pumpkin op sociale media openhartig over het feit dat ze de belangrijkste familie en "moeder" van Honey Boo Boo zijn.

3 Maar mama June zal altijd de koningin zijn

Alleen omdat er afstand is in de familie, wil nog niet zeggen dat Mama June haar kroon heeft losgelaten. Ze is nog steeds het onofficiële icoon van reality-tv en zal altijd de optochtmoeders vertegenwoordigen. Terwijl de meeste van de bestaande HCHBB-memes zich op hun leven concentreren, was de show (in de kern) een show over Honey Boo Boo die meedeed aan optochten.

2 Honey Boo Boo zal altijd een ster zijn

Dit is een deel van de reden waarom we geloven dat ze altijd zo ongelooflijk fantastisch zal zijn. Veel te fantastisch voor het gewone leven, zelfs als ze nu gewoon een normale tiener is (soort van). Opgroeien als een kind dat concurreert in optochten lijkt alsof het een gevoel van glamour en sterrendom wekt. Honey Boo Boo's tijd op Dancing With the Stars heeft dat zeker bewezen!

1 Het maakt niet uit hoe hard de rest van hen probeert Kardashians te zijn

We zeggen het niet graag, maar het lijkt erop dat de enige twee mensen die blijvende bekendheid hebben gekregen uit de show, Mama June en Honey Boo Boo zijn. De rest van de familie probeert misschien Kardashians te zijn, maar ze komen gewoon niet in de buurt. Ze moeten proberen fantastischer te zijn!

Aanbevolen: