Echte huisvrouw Drew Sidora's nettowaarde is verrassend laag

Inhoudsopgave:

Echte huisvrouw Drew Sidora's nettowaarde is verrassend laag
Echte huisvrouw Drew Sidora's nettowaarde is verrassend laag
Anonim

Elke keer dat 'Real Housewives' een nieuwe ster aan de line-up toevoegt, willen kijkers weten wie de dames zijn en welke entertainmentwaarde ze brengen.

En hoewel Drew Sidora op dit moment een relatief nieuwe toevoeging is (met minder dan een volledig seizoen onder haar riem), zijn mensen nieuwsgierig naar wie ze is en hoe ze in de show terecht is gekomen.

Er is veel dat fans niet weten over Drew Sidora, en een daarvan zou kunnen zijn dat haar vermogen vrij laag is. Tenminste, vergeleken met andere 'RHOA'-sterren; zelfs Kim is twee keer waard wat Drew is.

Het punt is dat Drew al een tijdje in Hollywood is, wat haar cashflow (of het gebrek daaraan?) des te interessanter maakt voor fans.

Wat is het vermogen van Drew Sidora?

Meerdere bronnen bevestigen dat het vermogen van Drew ergens rond de $ 1,5 miljoen ligt. En hoewel sommigen misschien aannemen dat ze nog geen hoog salaris heeft verdiend met 'Real Housewives of Atlanta', is het een feit dat Sidora al meer dan twee decennia op tv is.

Wat doet Drew Sidora?

Ja, ze is nu een realityster in 'RHOA', maar wat heeft Drew Sidora nog meer gedaan? Het blijkt dat haar IMDb-cv indrukwekkend lang is, te beginnen met projecten in de jaren '90.

Ze was in de Wayan-broers' 'White Chicks', was meerdere keren te zien in Disney's nu nieuw leven ingeblazen hit 'That's So Raven', acteerde in meerdere tv-series in de vroege jaren 2000 en diende zelfs als medewerker of executive producer van een handvol films (inclusief een aankomend project).

Met wie is Drew Sidora getrouwd?

In tegenstelling tot sommige van haar castmates, heeft Drew niet al te veel geruit verleden. Tenminste, niet qua relaties.

Ze heeft wel één kind uit een eerdere relatie, maar ze is sinds 2014 getrouwd met Ralph Pittman. De twee delen twee extra kinderen, in totaal twee jongens en één meisje.

Wat doet Ralph, de man van Drew, voor de kost?

Terwijl Drew sterk betrokken is bij Hollywood, is haar man wat minder zichtbaar met zijn carrière. Hij is een CEO (en oprichter) van een bedrijf, maar het is een wellnessmerk en niet iets te blits.

Zijn bedrijf maakt 'therapeutische muziek', zeggen bronnen, en de man van Drew Sidora lijkt het goed met hem te doen. Maar hoewel sommige bronnen suggereren dat Ralph ongeveer $ 2 miljoen waard is, lijkt dat niet te kloppen.

De meeste bronnen combineren het vermogen van een man en een vrouw en rapporteren dat totaal als het vermogen van elke respectieve helft van het paar.

Dus als bronnen zeggen dat Ralph $ 2 miljoen waard is, zeggen anderen dat Drew ongeveer $ 1,5 miljoen waard is en dat haar man ongeveer $ 800K heeft binnengebracht.

Hoewel ze samen misschien $ 2 miljoen waard zijn, is dat nog steeds een relatief laag cijfer voor iemand die zo goed thuis is in Hollywood als Drew Sidora.

Toch hebben het echtpaar onlangs samen een huis gekocht, dus ze staan er financieel duidelijk goed voor.

Bovendien werken ze allebei (waarbij Drew waarschijnlijk een boost krijgt in haar jaarlijkse inkomsten met 'RHOA'), dus hun vermogen zal ongetwijfeld blijven groeien.

Waarom is Drew Sidora niet meer waard?

Het is moeilijk te onderscheiden waarom Drew Sidora geen hoger vermogen heeft. Fans denken misschien dat ze meer rijkdom zou hebben opgebouwd, omdat ze in zoveel films en in zoveel tv-shows heeft gespeeld.

Omdat hoewel $1,5 miljoen voor de meeste mensen veel geld is, het niet veel is voor iemand die al meer dan 20 jaar in Hollywood werkt.

Gelukkig is het vermogen van Sidora niet relatief laag vanwege slecht geldbeheer van haar kant, of faillissement, of andere zaken zoals haar mede-huisvrouwen.

En het vermogen van Sidora fluctueerde ook niet op basis van huwelijk of echtscheiding (zoals de aan-uit 'RHOA'-ster Porsha's). Dus wat geeft? Het lijkt erop dat Sidora waarschijnlijk een wat onderbetaalde actrice en beroemdheid is.

Het goede nieuws is dat de meeste huisvrouwen honderdduizenden per seizoen verdienen; $ 800K per seizoen was niet zo lang geleden een instaploon, dus fans hopen dat Drew het deeg begint te harken voor haar reality-tv-uren.

Bovendien betekent haar hernieuwde zichtbaarheid op 'Housewives' dat er andere kansen op haar pad zijn gekomen. Net als andere beroemdheden uit het influencer-tijdperk, heeft Drew partnerschappen met merken zoals Fashion Nova, en ze is ook gepland om in nog meer films en andere projecten te verschijnen.

'Real Housewives' was misschien precies wat Drew nodig had om haar mediacarrière nieuw leven in te blazen. Het enige waar fans op hopen, is dat haar tijd in de serie minder dramatisch is dan die van haar mede-huisvrouwen, en dat er goede dingen uit de kans komen.

Aanbevolen: