8 Big Bang Theory-paren die we haatten (en 12 die werkten)

Inhoudsopgave:

8 Big Bang Theory-paren die we haatten (en 12 die werkten)
8 Big Bang Theory-paren die we haatten (en 12 die werkten)
Anonim

Toen het voor het eerst begon, keken we echt niet naar CBS's langlopende sitcom The Big Bang Theory voor de koppeling. Natuurlijk waren we geïnteresseerd in die hele Leonard/Penny (Johnny Galecki en Kaley Cuoco) en toen Amy (Mayim Bialik) langskwam en Sheldon (Jim Parsons) begon te daten, werden we ERG nieuwsgierig om te zien waar het heen zou gaan, maar het was niet wat echt het hart van de show dreef. Het hart van de show waren de vriendschappen.

Dat gezegd hebbende, WAREN er een behoorlijk interessante (en niet zo interessante) koppeling gaande in de show zelf. Sommige waren geweldig (zoals Sheldon en Amy) en sommige waren gewoon ronduit … nou ja, raar (waarom zou iemand in hemelsnaam denken dat het romantisch zou zijn om de ouders van Sheldon en Leonard samen te stellen?).

Hier zijn enkele van de beste (en slechtste) koppels in de hitshow.

Zo'n schattige stelletjes…

20 Sheldon en Amy

Afbeelding
Afbeelding

In het begin leek Amy Farrah Fowler een beetje te veel op een vrouwelijke versie van Sheldon, maar toen ze haar eigen persoonlijkheid begon te ontwikkelen, werd dit specifieke stel een favoriet bij de fans boven Penny en Leonard. Het was geweldig om iemand zo asociaal als Sheldon verliefd te zien worden op deze lieve en eigenzinnige vrouw. Ze waren een perfecte match.

19 Stuart en Denise

Afbeelding
Afbeelding

Poor Stuart (Kevin Sussman) leek altijd het ruwe uiteinde van de stok in de show te krijgen. Hij wilde dolgraag door iedereen geaccepteerd worden, dus toen Denise (Lauren Lapkus) langskwam, waren we blij dat hij iemand had gevonden. Denise kreeg een baan bij de stripwinkel, dus we wisten meteen dat ze een perfecte match zou zijn voor de wanhopige Stuart.

18 Penny en Zack

Afbeelding
Afbeelding

Tussen het jarenlang daten van Leonard door, werd Penny gekoppeld aan de heerlijk afstandelijke Zack (Brian Thomas Smith). Zoals de meeste van haar vriendjes vóór Leonard, was Zack een beetje een dummy, maar in tegenstelling tot hen had hij een enorm hart. Zozeer zelfs dat de groep hem zelfs leerde aardig te vinden en te waarderen, ook al was hij een mannelijke bimbo.

17 Raj en Emily

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel ze niet altijd overweg kon met de kern van de groep, was de roodharige Emily (Laura Spencer) behoorlijk goed voor Raj… zelfs als ze hem voor de gek hield met haar extreme zoals van alles en nog wat beangstigend. Ze had haar kwarks, maar ze bracht iets goeds naar voren in Raj dat andere vriendinnen niet hadden gedaan.

16 Leonard en Penny

Afbeelding
Afbeelding

Leonard en Penny waren de drijvende krachten achter de show en waren het hart van het grootste deel van de show (maar niet de ziel). Hij was verliefd op haar vanaf het moment dat hij haar tijdens de pilot aan de andere kant van de gang zag staan, en hoewel het een paar seizoenen duurde voordat ze verliefd op hem werd, was hun chemie altijd buitengewoon geweldig in de show.

15 Howard en Bernadette

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk, we wisten allemaal niet zo goed wat we voelden over de vrouw-hongerige Howard (Simon Helberg) en zijn griezelige manieren, maar toen Bernadette (Melissa Rauch) in beeld kwam en voor hem viel… waren niet echt zeker en dachten dat ze te goed voor hem was. Maar dat is wat dit stel dreef en ervoor zorgde dat jullie samen verliefd op hen werden.

14 Raj en Lucy

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we allemaal weten, had Raj een aantal grote sociale problemen tijdens de show, zoals fysiek niet in staat zijn om met vrouwen te praten tenzij hij gedronken had (hij kwam er echter overheen). Lucy (Kate Micucci) was ook sociaal onhandig, dus hun match was perfect… totdat Lucy de druk van iemand anders dan Raj niet aankon, dus ging ze uiteindelijk weg.

13 Leonard en Leslie

Afbeelding
Afbeelding

Leslie (Sara Gilbert – Galecki's voormalige echte vriendin en co-ster op Roseanne) was bazig, overmoedig, superintelligent en ronduit neerbuigend, maar ze was perfect voor Leonard, die eigenlijk iemand zoals zij nodig had op de tijd. Helaas voor hem was ze niet op zoek naar iets voor de lange termijn en beëindigde ze dingen voordat ze echt begonnen.

12 Leonard en Stephanie

Afbeelding
Afbeelding

Dr. Stephanie Barnett (Sarah Rue) was eigenlijk goed voor Leonard na dat hele eerste Penny-debacle. Hoewel Howard haar eerste was, viel ze uiteindelijk voor Leonard en de twee gingen kort uit voordat ze nogal aanhankelijk werd en de relatie een beetje te snel haastte voor Leonard's normen.

11 Raj en Claire

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Raj een paar behoorlijk sterke vrouwen heeft gedateerd, was Claire (Alessandra Torresani) de meest assertieve met goede bedoelingen. Ze was slim, grappig en nam van niemand een soort crud aan. Hoewel Raj op dat moment nog steeds worstelde met zijn gevoelens voor Emily, die hij op hetzelfde moment zag, werkte de relatie niet.

10 Howard en Raj

Afbeelding
Afbeelding

Oké, ze waren geen echt stel, maar kom op, hun nabijheid was altijd de olifant in de kamer. Iedereen om hen heen maakte altijd grapjes dat het echte stel niet Bernadette en Howard was, maar Howard en Raj – zelfs Bernadette. Ze waren zo close als mogelijk was, en sommigen zouden zelfs beweren dat hun liefde de sterkste was in de show.

9 Stuart en mevrouw Wolowitz

Afbeelding
Afbeelding

Net als de Raj en Howard-paragraaf, hebben deze twee nooit echt gedateerd (of dat denken we?), maar hun relatie was relevant omdat het een breuk veroorzaakte tussen Howard en zijn moeder, mevrouw Wolowitz (ingesproken door wijlen Carol Ann Susi). Mevrouw Wolowitz nam Stuart in huis, tot grote afschuw van haar zoon, en de twee kwamen dicht genoeg bij elkaar om Howard jaloers te maken.

Niet zo veel…

8 Penny en David

Afbeelding
Afbeelding

Briljante natuurkundige David Underhill (Edward Michael Trucco) reed naar binnen op zijn motorfiets en probeerde Penny van onder Leonard te stelen (ook al waren de twee op dat moment niet samen) met zijn charmante en knappe manieren. Hoewel hij te mooi bleek om waar te zijn en Penny hem uiteindelijk dumpte nadat hij ontdekte dat hij getrouwd was.

7 Sheldon en Beverly

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb geen idee wie het interessant vond om te proberen Sheldon te koppelen aan Beverly (Christine Baranski) die de moeder van Leonard was, aangezien de twee veel gemeen hadden - wat gewoon betekende dat ze in feite allebei emotieloze wezens waren van wetenschap. Natuurlijk, er was een vreemde flirt aan het einde van Beverly, die eindigde in het kussen van hem, gewoon "om te zien hoe het voelde."

6 Raj en Penny

Afbeelding
Afbeelding

Nadat Leonard en Penny de eerste keer uit elkaar gingen, raakte Penny in een stroomversnelling en begon met iedereen te daten, en had zelfs een korte ontmoeting met Raj, die de groep bijna opsplitste sinds Penny overwoog LA daarna te verlaten. Gelukkig gebeurde dat niet en konden zowel Penny als Raj er voorbij komen.

5 Howard en Leslie

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Leslie nooit een serieuze relatie met Leonard is aangegaan, besloot ze er een aan te gaan met…HOWARD? Hoe is dit zelfs mogelijk? Ze deed het echter wel en gebruikte hem als speelgoed voor jongens of zoals ze hem "arm candy" noemde (wacht, wat?). Maar toen hij niet zo volgzaam bleek te zijn, stopte ze ermee. Gelukkig.

4 Mary en Alfred

Afbeelding
Afbeelding

Dit was een rare combinatie… gegeven, het was niet zo raar als het proberen om Leonards moeder te koppelen aan Sheldon, maar het staat daar nog steeds hoog. Toen Sheldons kerklievende, zuidelijke moeder Mary (Laurie Metcalf) Leonards doktersvader Alfred (Judd Hirsch) ontmoette tijdens het tweede huwelijk van Penny en Leonard. Het klikte tussen hen, wat iedereen zenuwachtig maakte, vooral Sheldon.

3 Sheldon en Ramona

Afbeelding
Afbeelding

Een tijdje had Sheldon een assistent, een afgestudeerde student genaamd Ramona (Riki Lindhome), die hem scherp hield. Uiteindelijk ontsloeg hij haar, maar ze kwam terug in latere afleveringen en begon weer voor hem te werken. Alleen deze keer kuste ze hem en stuurde hem terug naar Amy (gelukkig).

2 Leonard en Priya

Afbeelding
Afbeelding

Er was eens dat Leonard een serierelatie kreeg met Raj's advocaat-zus Priya (Aarti Mann) en ze probeerden op afstand een kans te maken. Alleen stond niet alleen haar onwil om haar ouders over Leonard te vertellen in de weg, maar Priya probeerde te controleren met wie Leonard omging - voornamelijk Penny. Daardoor is de relatie op de klippen gelopen.

1 Stuart en Penny

Afbeelding
Afbeelding

Voor een enkele date (en vrijensessie) ging Penny uit met een veel zelfverzekerdere Stuart (voordat zijn personage kreupel was van zelfmedelijden), maar hij verbrak het uiteindelijk toen ze per ongeluk Leonards naam zei terwijl kussen. Eerlijk gezegd ging ze alleen echt met hem uit om haar te helpen haar aantrekkingskracht op Leonard te overwinnen, wat niet werkte.

Referenties: imdb.com, cbs.com, bustle.com, ew.com

Aanbevolen: