20 selfies van de Game of Thrones-cast die ons grote nostalgie geven

Inhoudsopgave:

20 selfies van de Game of Thrones-cast die ons grote nostalgie geven
20 selfies van de Game of Thrones-cast die ons grote nostalgie geven
Anonim

Hoewel Game of Thrones zeker een van de beste tv-shows ooit was, moest er helaas ook een einde aan komen. Dit jaar werd het fantasiedrama uitgezonden in hun achtste en laatste seizoen, waardoor fans over de hele wereld verdrietig zijn dat we Jon Snow en de cast niet meer op avontuur zullen zien gaan. Dus terwijl Emilia Clarke, Kit Harington, Maisie Williams en Sophie Turner allemaal op weg zijn om aan nieuwe en opwindende projecten te werken, dachten we dat we een kleine trip down memory lane zouden maken en een paar leuke selfies zouden bekijken die de cast heeft overgenomen jaar. Dus leun achterover, ontspan en bereid je voor op een emotionele achtbaan terwijl we kijken hoeveel plezier de cast samen had!

Hier zijn ze dan - 20 schattige selfies van de Game of Thrones-cast die je zeker grote nostalgie zullen bezorgen!

20 Laten we beginnen met deze groepsselfie

Game of Thrones was van 2011 tot 2019 in de lucht, wat betekent dat de meerderheid van ons acht jaar lang het fantasiedrama volgde en er geobsedeerd door was. Helaas voor ons allemaal, werd de show dit jaar afgesloten, en daarom zijn we extreem nostalgisch bij het zien van al deze cast-selfies.

19 Dan is er deze iconische selfie van Jon Snow en Daenerys Targaryen

Om niets te bederven, maar seizoen acht van Game of Thrones had veel interessante scènes tussen Jon Snow en Daenerys Targaryen - en het was precies tijdens de opnames van een van die scènes dat Kit Harington en Emilia Clarke deze schattige selfie maakten samen! Nooit gedacht dat we Jon Snow met een bril zouden zien, maar daar ga je!

18 Sansa en Arya houden van een goede selfie

Sansa en Arya Stark worden gespeeld door actrices Sophie Turner en Maisie Williams, die in het echte leven duidelijk ook besties zijn. Afgaande op wat ze op hun sociale media-accounts plaatsen, lijken de twee de hele tijd rond te hangen - en ze maken zeker veel coole foto's wanneer ze samen zijn.

17 Hoe schattig is deze groepsfoto?

Op de foto hierboven zie je Margaery Tyrell, Sansa Stark, Oberyn Martell en Arya Stark samen een leuke selfie maken. Grappen terzijde, we zijn er niet zo zeker van dat de vier vrienden in de show zouden zijn, maar in het echte leven houden Natalie Dormer, Sophie Turner, Pedro Pascal en Maisie Williams ervan om samen rond te hangen!

16 Waarom is Jon zo serieus in deze?

Terwijl Daenerys Targaryen en Missandei super enthousiast lijken over het maken van deze selfie (kijk maar naar die glimlach), gaat Jon Snow helemaal niet over het selfie-leven. Om eerlijk te zijn, we hebben geen idee waarom Kit Harington zo'n serieus gezicht had, maar we houden zeker nog steeds van de selfie!

15 Hier is een van Tyrion, Daenerys en Lord Varys

Over glimlachen in een selfie gesproken - deze is het perfecte voorbeeld van hoe het moet. Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen en Lord Varys weten absoluut hoe ze voor de camera moeten poseren, en we zijn helemaal weg van deze selfie die Peter Dinklage, Emilia Clarke en Conleth Hill met ons hebben gedeeld!

14 De cast leek altijd zoveel plezier te hebben

Eerlijk gezegd, als er één ding is dat we uit deze lijst met selfies kunnen halen, is het dat de hele Game of Thrones-cast altijd veel plezier had tijdens opnames en evenementen. Kijk maar naar die selfie hierboven, lijkt het niet dat (bijna) iedereen de tijd van zijn leven heeft?

13 Vooral Khal Drogo en Tormund Giantsbane

Hoe schattig zijn deze selfies van Khal Drogo en Tormund Giantsbane a.k.a. Jason Momoa en Kristofer Hivju? De twee jongens zien er absoluut uit alsof ze veel van elkaars gezelschap genieten en we hopen ze in de toekomst weer te zien rondhangen - ook al is de show dit jaar ingepakt!

12 Kijk naar de puppyogen van Jon en Sam

Samwell Tarly, die werd gespeeld door acteur John Bradley, bleek absoluut een van de meest sympathieke personages in Game of Thrones te zijn. En eerlijk gezegd zijn we helemaal niet verrast - kijk maar naar zijn (en Kit Harington's) schattige puppyogen! Serieus, we kunnen niet stoppen met kijken naar de twee…

11 En hier zijn Daenerys en Missandei met hun ochtendthee

Emilia Clarke en Nathalie Emmanuel hebben veel scènes samen opgenomen, dus het is niet meer dan normaal dat de twee actrices een band kregen en na verloop van tijd goede vrienden werden. Zoals je op de foto hierboven kunt zien, zijn de twee allebei fan van het drinken van een kopje thee, iets wat ze duidelijk graag samen deden.

10 Als we deze selfies zien, worden we zeker nostalgisch

Hier is nog een coole selfie van Jon Snow en Co. om ons eraan te herinneren dat we eigenlijk gewoon alle acht seizoenen van de iconische serie opnieuw moeten bekijken. Gelukkig heeft HBO volgens BGR aangekondigd dat ze ons een prequel van 10 afleveringen zullen geven, genaamd House of the Dragon - en we kunnen zeker niet wachten!

9 En we zouden willen dat er nog een paar seizoenen waren om naar te kijken

Hier is een selfie van Jon Snow en Brienne of Tarth van een van de sets, en zoals je kunt zien, waren ze allebei klaar en in karakter, wachtend op de regisseur om 'actie' te zeggen. Hoewel veel mensen niet al te blij waren met het afgelopen seizoen van de show, kunnen we het er allemaal over eens zijn dat de cast geweldig werk heeft geleverd, hoe dan ook.

8 Cersei en Oberyn weten zeker alles over goede selfie-verlichting

Dit is misschien wel onze favoriete selfie op de lijst, simpelweg omdat Lena Headey, die Cersei Lannister speelt, en Pedro Pascal die Oberyn Martell speelt de perfecte natuurlijke verlichting lijken te hebben gevonden om een foto te maken! Iedereen die iets van selfies weet, weet dat er niets boven dat gouden uurlicht gaat!

7 En Jon en Robb weten alles over het smelten van onze harten

Allereerst zullen we nooit over het feit heen zijn dat Robb Stark het maar twee seizoenen heeft gehaald - we verdienden het om veel meer van hem te zien! Richard Madden en Kit Harrington die Robb en Jon spelen in de show zijn zeker de definitie van eye-candy - kijk maar eens naar de foto hierboven!

6 Hier is een selfie van Brienne of Tarth en Lyanna Mormont

Bella Ramsey, die Lyanna Mormont speelde in negen afleveringen van de show, heeft zeker bewezen dat ze een mooie toekomst heeft in acteren - de 16-jarige is zeker iemand van wie we meer zullen zien naarmate ze ouder wordt. Nu te oordelen naar de foto hierboven, had ze veel plezier op de set, vooral met actrice Gwendoline Christie!

5 En hier zeggen Cersei en Joffrey hallo

Hoewel Cersei Lannister en Joffrey Baratheon zeker niet de meest sympathieke personages waren, lijkt het alsof acteurs Lena Headey en Jack Gleeson het tegenovergestelde zijn van de mensen die ze in de show speelden. Ze gelukkig en lachend zien is zeker anders dan Cersei en Joffrey, en we zijn er zo voor!

4 We wedden dat de cast veel leuke avondjes uit had

Een groot deel van de show is opgenomen op adembenemende locaties over de hele wereld, wat betekende dat de cast vaak samen reisde - dus het is geen verrassing dat ze na het fotograferen van de dag nog wat gingen drinken. Afgaande op de selfie hierboven, hadden ze altijd veel plezier na het werk!

3 Vooral bij prijsuitreikingen

Naast elke dag samenwerken op de set (en daarna wat gaan drinken), heeft de cast in de loop der jaren ook samen tal van beroemde prijsuitreikingen bijgewoond. In de selfie hierboven zie je acteurs Maisie Williams en Alfie Allen die Arya Stark en Theon Greyjoy speelden in de show.

2 Kijk hoe prachtig Daenerys en Brienne eruitzien in deze selfie

Het lijdt geen twijfel dat actrices Emilia Clarke en Gwendoline Christie absoluut verbluffend zijn - kijk maar eens naar de selfie hierboven. Beiden zullen ongetwijfeld tal van rolaanbiedingen krijgen nu Game of Thrones eindelijk is ingepakt, en we kunnen niet wachten om te zien wat hun volgende projecten zullen zijn!

1 Daenerys, Missandei en Grey Worm geven ons hun beste drakenindruk

Om de zaken af te ronden is hier een selfie van Missandei, Grey Worm en Daenerys Targaryen die ons hun beste drakenimpressies geven, en we moeten zeggen - niet al te slecht! Na acht seizoenen van de show zouden we natuurlijk verbaasd zijn als de cast ons niet kon laten zien hoe een draak eruitziet!

Aanbevolen: