20 Reality TV Star-relaties met grote leeftijdsverschillen

Inhoudsopgave:

20 Reality TV Star-relaties met grote leeftijdsverschillen
20 Reality TV Star-relaties met grote leeftijdsverschillen
Anonim

Liefde is iets prachtigs dat niet noodzakelijkerwijs beperkt is tot leeftijd, zoals realityshows zoals de twijfelachtige Age Gap Love hebben laten zien. Soms ontmoeten mensen elkaar gewoon en lijken de jaren (of decennia) ertussen onbelangrijk. Hoewel bepaalde leeftijdsverschillen zeker in icky (en zelfs illegaal) gebied kunnen uitmonden, zijn niet alle romances met leeftijdsverschillen zo sinister, zelfs als ze ons een preuts gevoel geven. In feite komen deze mei-decemberromans misschien vaker voor dan we zouden denken!

Omdat 'reality-tv' ons een schijn van de waarheid zou moeten geven, hebben we besloten ons te verdiepen in de leeftijdsverschillen die onze primetime-programmering is tegengekomen. Van een bescheiden decennium tussen enkele reality-tv-alumni tot zes keer dat aantal, er is hier een grote verscheidenheid aan relaties, met wisselend succes. Dus vertel ons, is leeftijd niets anders dan een getal?

20 Liam Payne & Cheryl Cole: 10 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Voordat hij in One Direction speelde, was Liam Payne een mophoofdig kind dat auditie deed voor The X Factor, waar hij jurylid en zangeres Cheryl Cole ontmoette. Fast-forward zeven jaar naar 2015 en de twee kwamen bij elkaar, ondanks het feit dat Cole Payne voor het eerst ontmoette toen hij net 14 was! Ze kregen een zoon, Bear, maar zijn sindsdien uit elkaar.

19 Kate Wright & Rio Ferdinand: 12 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Als je een fan bent van de Britse reality-tv, zul je Kate Wright herkennen van The Only Way Is Essex, terwijl Rio Ferdinand een voormalige voetbalster is. Wright stond erop haar relatie buiten de camera te houden voor TOWIE en stopte uiteindelijk met de show in 2017. De twee trouwden in september 2019 en Wright werd stiefmoeder van de drie kinderen van Ferdinand.

18 David Walliams & Lara Stone: 12 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Een ander Brits stel, David Walliams, presentator van Britain's Got Talent, trouwde in 2010 met model Lara Stone en ze slaagden erin vijf jaar samen te zijn - en kregen samen een zoon - voordat ze in 2015 spuwden. 18 maanden uitgetrokken terwijl ze kibbelden over geld! Stone ging later de tegenovergestelde richting in qua leeftijd en begon een model te zien dat 13 jaar jonger was.

17 Mariah Carey & Bryan Tanaka: 13 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Technisch gezien kan Mariah Carey worden beschouwd als een realityster, dankzij de jurering van optredens op American Idol en haar eigen reality-tv-show, Mariah's World. Ze heeft een voorliefde voor jongere mannen gehad naarmate ze ouder werd, de meest recente was back-updanseres Bryan Tanaka, die 13 jaar jonger is dan zij.

16 Harry Styles & Caroline Flack: 13 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat de One Direction-jongens een voorliefde hebben voor oudere dames - iets waar Harry Styles nooit verlegen om is geweest! Het meest opvallend was zijn relatie met Caroline Flack, die hij begon te zien toen hij 17 was en zij 30! De tv-presentator gaf toe dat het "vreemd" was, maar niet iets waarvoor ze zich ooit zal verontschuldigen.

15 Kourtney Kardashian & Younes Bendjima: 14 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Kourtney Kardashian's PDA- en vakantie-gevulde relatie met model Younes Bendjima duurde veel langer dan de meeste mensen hadden gedacht, vooral gezien het 14-jarige leeftijdsverschil tussen de twee. Een met drama gevulde IG-commentaar later echter, en het paar ontplofte en beëindigde de bijna tweejarige relatie. (Rapporten over het verzoenen van het paar zijn nog niet bewezen.)

14 Scott Disick & Bella Thorne: 14 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Net als zijn ex Kourtney Kardashian, koos Scott Disick er ook voor om een teen in de Fountain of Youth te dopen toen hij voor het eerst Disney-aluin Bella Thorne begon te zien. In 2017 werden de twee gespot terwijl ze flirterig en knuffelend werden terwijl ze in Cannes waren, iets dat de Kardashian Klan toeschreef aan een list voor media-aandacht op KUWTK.

13 Scott Disick & Sofia Richie: 15 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Veel serieuzer dan zijn relatie met Thorne was Disicks volgende koppel met de nog jongere Sofia Richie! Deze twee, die ook in 2017 samenkomen, doen het nog steeds goed, ondanks hun leeftijdsverschil van 15 jaar. Bij de première van seizoen 15 van KUWTK gaf Disick toe dat Richie "het eerste meisje was naast Kourtney dat een echte relatie had".

12 Mohamed & Danielle Jbali: 15 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Als je geen fan bent van 90 Day Fiancé, zijn deze namen misschien onbekend voor je, maar het TLC-paar liet de tongen kwispelen dankzij hun leeftijdsverschil van 15 jaar. Ondanks de splitsing in 2017, deelde Mohamed op zijn sociale media een bericht waarin stond: "Leeftijdsverschil maakt de relatie interessanter", dus maak ervan wat je wilt!

11 Heidi Klum & Tom Kaulitz: 17 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Een supermodel eerst en een realityster als tweede, Project Runway-presentator Heidi Klum heeft behoorlijk wat stoten en blauwe plekken gehad als het op liefde aankomt. Onlangs heeft ze opnieuw liefde gevonden met Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz. Hoewel ze het leeftijdsverschil van 17 jaar niet opmerkt, heeft Klum toegegeven dat ze wordt herinnerd aan de jaren tussen hen wanneer ze ernaar wordt gevraagd in interviews.

10 Lala Kent & Randall Emmett: 18 jaar

Afbeelding
Afbeelding

In afwachting van het openbaar maken van hun relatie tot de scheidingspapieren van Randall Emmett waren afgerond, was Vanderpump Rules’ Lala Kent meer dan blij om te pronken met de rijkdom die haar mysterieuze beau (nu verloofde) haar had geschonken. Hoewel het paar 18 jaar van elkaar gescheiden is, zijn ze erin geslaagd om het te redden - en hebben ze onderweg een behoorlijk deel van het drama veroorzaakt.

9 Angela Deem & Michael Ilesanmi: 22 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Nog een paar alumni van 90 Day Fiancé, Angela Deem en Michael Ilesanmi hebben veel staren verdiend, niet alleen vanwege hun 22-jarige leeftijdsverschil, maar ook vanwege hun verlangen om een baby te krijgen - met behulp van de eieren van Deem's dochter! Er is een heleboel onhandigheid tussen deze twee, wat het beste te zien is tijdens de show, maar het is veilig om te zeggen dat ze meer problemen hebben dan leeftijd.

8 Chloe Green & Marc Anthony: 23 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Ze zijn niet meer samen, maar zanger Marc Anthony en Made in Chelsea-ster Chloe Green waren 44 en 21 toen ze voor het eerst bij elkaar kwamen - waardoor Green slechts twee jaar jonger was dan Anthony's oudste dochter Ariana! Green verhuisde over de vijver om bij Anthony te zijn, maar slechts een paar weken later in 2013 eindigde het hele gebeuren.

7 Kris Jenner & Corey Gamble: 25 jaar

Afbeelding
Afbeelding

De laatste KUWTK-alumnus om onze lijst van romances met leeftijdsverschillen te maken, we hebben matriarch Kris Jenner en Corey Gamble, die 25 jaar uit elkaar liggen. Hoewel deze twee blijkbaar geen plannen hebben om ooit in het huwelijksbootje te stappen, gaf zelfs dochter Khloe op de show toe dat het leeftijdsverschil tussen het paar "griezelig" was.

6 Ashley & Michael Darby: 29 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Met bijna 30 jaar scheiding tussen hen twee, ontmoetten Ashley Darby, de ster van Real Housewives of Potomac en haar man Michael elkaar toen de eerste slechts 18 was - twee jaar jonger dan zijn zoon! Na vier jaar daten, stapten ze in het huwelijksbootje, waardoor Ashley een stiefmoeder werd van een 21-jarige en 24-jarige – toen ze net 22 was.

5 Erika Jayne & Tom Girardi: 33 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Beweren dat geld geen beslissende factor was in haar huwelijk met de beroemde advocaat Tom Girardi, Real Housewives of Beverly Hills-ster en voormalig cocktailserveerster Erika Jayne kenden elkaar een jaar voor hun eerste date. Na zes maanden daten zijn ze verloofd, maar ze hebben de kansen getrotseerd en zijn al twee decennia samen!

4 David Foster & Katherine McPhee: 35 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Ze deed mee aan American Idol en hij verscheen ooit in Real Housewives of Beverly Hills terwijl hij getrouwd was met Yolanda Foster. De twee ontmoetten elkaar tijdens McPhee's Idol-dagen en bleven vrienden, voordat de geruchten over romantiek in september 2017 begonnen. Ze zijn sindsdien getrouwd en zien de 34 jaar tussen hen helemaal niet als een probleem!

3 Courtney Stodden & Doug Hutchison: 35 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Een carrière-realityster die verscheen op Celebrity Big Brother, Couples Therapy, Mother/Daughter Experiment en Celebs Go Dating, Courtney Stodden was net 16 in 2011 toen ze in het huwelijksbootje stapte met acteur Doug Hutchison, die 51 was. De dingen waren, voorspelbaar, erg rotsachtig, met Stodden die in 2018 de scheiding aanvroeg.

2 Don McLean & Paris Dylan: 48 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Een realityster, alleen volgens de meest losse definities, Paris Dylan was een IG-model en verscheen op Catfish voordat ze 'American Pie'-zanger Don McLean ontmoette, die oud genoeg is om haar grootvader te zijn! De twee stapten voor het eerst samen uit in 2017 en sinds april 2019 zijn ze nog steeds samen, met veel pda's op Dylans sociale media.

1 Crystal Harris & Hugh Hefner: 60 jaar

Afbeelding
Afbeelding

Hugh Hefner was beroemd betrokken bij verschillende Bunnies in zijn Playboy Mansion en gedurende zijn decennia als tijdschriftmagnaat, maar zijn laatste huwelijk voor zijn dood was met Girls Next Door-ster Crystal Harris, die zes decennia jonger was dan hij. Op 26 en 86-jarige leeftijd ging de relatie volgens Harris meer over gezelschap dan over iets fysieks.

Aanbevolen: