The Office: 20 dingen die echt op de set zijn gebeurd (zelfs echte fans wisten er niets van)

Inhoudsopgave:

The Office: 20 dingen die echt op de set zijn gebeurd (zelfs echte fans wisten er niets van)
The Office: 20 dingen die echt op de set zijn gebeurd (zelfs echte fans wisten er niets van)
Anonim

'The Office' is gemakkelijk een van de grappigste shows die ooit op televisie is uitgezonden. Als je nog niet in deze pot met goud bent gedoken, heb je geluk, want hij wacht op je komst op Netflix! De show is een "documentaire"-achtige productie die het leven laat zien van een groep papierverkopende kantoormedewerkers bij een bedrijf genaamd Dunder Mifflin.

De show, die berucht is omdat er veel geïmproviseerd wordt, heeft ons zoveel vreugde gebracht, zo veel dat velen van ons de serie meer dan eens hebben gezien! Of je nu een fan bent of niet, je moet toegeven, de cast heeft spectaculair werk geleverd en echt elk van hun onderdelen verkocht.

Ondanks dat je de serie een paar keer hebt gezien, zijn er altijd dingen die kijkers missen! Hier zijn 20 dingen die echt gebeurden op de set van "The Office" die zelfs echte fans niet weten!

SPOILER ALERT In dit artikel worden veel verhaallijnen onthuld, dus wees voorzichtig voordat u leest.

40 De openingsreeks Geheim

39

Geloof het of niet, maar de openingsscène van deze iconische show is niet gefilmd door de producers van de show, maar door onze eigen Jim! Toen John Krasinski erachter kwam dat hij was gecast als Jim Halpert, reisde hij naar Scranton, Pennsylvania om meer te weten te komen over papierverkopen, en maakte daar de beelden. Het werd later gebruikt voor de openingsscène voor alle negen seizoenen!

38 Het Steve Carrell-probleem

37

In de begindagen van het filmen van 'The Office' had Steve Carrell zeer overactieve zweetklieren waardoor hij door de lichten ongecontroleerd zou gaan zweten. Om deze reden moest de set erg koel worden gehouden om te voorkomen dat Carrel te veel zweet, wat klinkt als een heel Michael Scott-probleem.

36 Dwight en Jim's scène zonder script

35

Tijdens seizoen 4 in de aflevering met de titel Geld'', stort Dwight in het trappenhuis in. Gelukkig komt Jim Dwight troosten met zijn woorden. Als je je de scène goed herinnert, draait Dwight zich om om Jim te omhelzen, maar hij was al uit het trappenhuis gevlucht. Dit was volledig ongeschreven en gepland door de regisseur die de scène filmde. Dwights reactie toen Jim weg was, was volkomen authentiek!

34 Jim's eerste kus

33

Hoewel Jim die Pam voor het eerst kuste, niet zijn echte eerste kus was, was het in feite zijn eerste kus op het scherm. Jenna Fischer, de actrice die Pam speelt, vroeg John Krasinski of hij ooit eerder voor de camera had gezoend. Hij loog destijds tegen Jenna en zei dat hij toen echt, deze kus zijn allereerste knuffel voor de camera zou worden!

32 Het voorstel van $ 250, 000

31

Tijdens de scène waar kijkers voor altijd op hadden gewacht, stelde Jim Pam voor halverwege tussen Scranton en New York City. Hoewel de rustplaats echt leek te zijn, moest de bemanning helemaal opnieuw een replica maken. Deze nep-ruststop kostte bijna $ 250.000, waardoor het een van de duurste opstellingen is voor een enkele scène!

30 Een ziekenhuisnoodgeval

29

Tijdens de aflevering "Beach Games" ging het niet zoals gepland en belandde een van de castleden op de eerste hulp. Rainn Wilson, die de hilarische Dwight speelde, schopte per ongeluk het personage van Leslie David Baker, Stanley, in het oog. Baker moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht om erachter te komen dat hij een bekrast hoornvlies had. Hij onderging een reinigingsprocedure en was kort daarna weer normaal.

28 De waarheid achter de screensavers van het kantoor

27

In deze hilarische aflevering van 'The Office', toen Michael Scott in een koi-vijver viel, was een aspect dat die-hard fans waarschijnlijk niet hebben opgemerkt, dat elk castlid zijn desktopschermbeveiliging veranderde in vissenkom! In deze opname zien we het computerscherm van Jim Halpert, opgezet als een aquarium.

26 Karen's vuurangst

25

In één aflevering tijdens Karens optreden in de show kon Rashida Jones, die Karen Filipelli speelde, niet stoppen met lachen om de improvisaties van Steve Carrell. Jones moest zo lachen dat de productie een paar keer moest stoppen. Dit bracht Jones ertoe te denken dat ze echt ontslagen zou worden als ze het niet voor elkaar zou krijgen!

24 Pam's schilderij

23

Pam is en blijft onze favoriete receptioniste/verkoopster. Hoewel ze aan haar bureau vermoordde, was Pam ook een getalenteerde kunstenaar. Ze had de buitenkant van de vestiging in Dunder Mifflin Scranton geschilderd, die later op kantoor werd opgehangen. Een ding dat fans misschien niet weten, is dat het schilderij gedurende het grootste deel van seizoen 6 is vervangen door een poster met een inspiratiecitaat en later is teruggeplaatst.

22 Een geïmproviseerde kus

21

In de aflevering 'Gay Witch Hunt' laat Michael Scott zien dat hij het oké vindt dat collega Oscar Martinez homo is, zo erg dat hij hem kust! Hoewel dit algemeen bekend is, weet je misschien niet dat de kus zelf niet in een script is geschreven. Scott kuste Martinez zonder dat iemand het wist, dus de reacties die je van de rest van de cast ziet, zijn echt!

Aanbevolen: