Big Bang Theory en 19 andere CBS-shows die het kijken niet waard zijn

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory en 19 andere CBS-shows die het kijken niet waard zijn
Big Bang Theory en 19 andere CBS-shows die het kijken niet waard zijn
Anonim

Op een bepaald moment in de geschiedenis renden mensen op tijd van hun werk of school naar huis om naar hun favoriete programma te kijken. In de dagen vóór Netflix en Amazon was de enige manier om je favoriete programma te bekijken op de vier grote netwerken, namelijk NBC, ABC, FOX of CBS. Er zijn tijden geweest dat elk netwerk de kans kreeg om nummer één te worden.

CBS is door de jaren heen een belangrijke factor geweest en presenteerde klassieke sitcoms, drama's en reality-tv. CBS is inderdaad een van de oorspronkelijke drie grote netwerken. In de jaren vijftig worstelde het netwerk met de overgang van radio naar televisie. Het werd echter al snel het nummer één netwerk ter wereld. CBS verloor natuurlijk zijn plaats aan de top, maar bleef een belangrijk netwerk.

CBS blijft tv-shows produceren, maar sommige zijn een enorme misser. Er is een lange lijst met shows die het overslaan waard zijn. Natuurlijk zijn sommige van hen slechte shows die heel weinig bieden. Tegelijkertijd zijn er ook shows die veel hype hebben maar die niet kunnen waarmaken. Het kan zelfs als een verrassing komen dat sommige van de meest populaire shows van CBS de tijd niet waard zijn die nodig is om achterover te leunen en te kijken.

20 MacGyver

CBS had geen dingen meer om opnieuw te maken, dus begonnen ze programma's opnieuw te maken die ze met rust moesten laten. ABC's MacGyver is bijvoorbeeld een van de meest memorabele shows uit de jaren 80. Fans herinneren zich nog de intense actie en MacGyver die ter plekke met coole constructies kwam. De remake van CBS uit 2016 voldoet echter in veel opzichten niet aan het origineel. Inderdaad, veel fans zien het nut niet in van het opnieuw maken van een klassieke show. Misschien kan de nieuwe MacGyver een ding bedenken om het te redden.

19 Stier

Juridische drama's zijn een hoeksteen van primetime-televisie. Er zijn er echter zoveel dat het tegenwoordig moeilijk is om op te vallen. CBS's Bull is een typisch rechtszaaldrama dat niet anders is dan elke andere rechtszaalshow. Natuurlijk gaf het succes van Suits van USA Network hoop aan alle netwerken. CBS hoopte inderdaad dat Bull hun doorbraak zou worden in het juridische drama.

18 Bob Hearts Abishola

Bob Hearts Abishola heeft een lief en romantisch verhaal in het hart. Het probeert inderdaad nieuwe wegen in te slaan en relatiekomedie op een nieuwe manier te presenteren. Natuurlijk lukt het soms niet om dat doel te bereiken. Het leunt zwaar op stereotypen voor zijn komedie. Er is nog hoop voor deze serie, maar er is nog geen reden om te kijken.

17 Happy Together

Happy Together heeft overwegend gemengde reacties van kijkers gekregen. Het uitgangspunt is niet zo origineel, en de show zelf ontbreekt. De show krijgt echter vaak lof voor de vaardigheden en chemie van de drie belangrijkste castleden. Hoe dan ook, de show doet het slecht in de kijkcijfers en bij critici.

16 Carol's tweede bedrijf

Carol's Second Act is een andere show die alle ingrediënten heeft om geweldig te zijn, maar iets mist. Patricia Heaton krijgt nog een kans om in een grote tv-show te spelen. Haar talenten schijnen door, maar niet genoeg om de show het bekijken waard te maken. Het is weer een medische komedie die sterk afhankelijk is van de hoofdrolspeler van de show. Het is niet gelijk aan de hype en normen die het zichzelf oplegde.

15 God bevriend met mij

God Friended Me trok aanvankelijk de aandacht van veel mensen. De show kreeg een beetje buzz, maar moet nog uitbreken zoals critici dachten. De meeste critici vinden nu dat het geen nieuwe wegen inslaat of onderwerpen aanpakt die een jonger publiek kan begrijpen. Het probeert serieuze zaken aan te pakken en is tegelijkertijd een luchtig drama. Het probeert een complexe show te zijn zonder de complexiteit van mensen te begrijpen.

14 Mevrouw secretaris

Mevrouw Secretary is een van de betere shows van CBS. Het wordt vaak geprezen door critici, maar de kijkcijfers zijn een ander verhaal. Inderdaad, de show staat meestal onderaan de kijkcijfers. Het heeft ook het debat aangewakkerd over de politieke aard en overeenkomsten met echte mensen. Het bracht ook echte leiders van vreemde landen van streek die aanstoot namen aan hun afbeelding.

13 NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans is de derde serie in de NCIS-franchise. De franchise omvat ook NCIS en NCIS: Los Angeles. De eerste serie bleek zo'n succes dat het netwerk besloot ermee door te gaan. Er zijn zoveel spin-offs dat je ze niet allemaal hoeft te bekijken. De eerste serie in de franchise is het bekijken waard, maar al het andere is gewoon overdreven.

12 Blood & Treasure

Blood & Treasure is een van de nieuwste shows van CBS. Het netwerk heeft goed werk geleverd bij het promoten van de show en het begon sterk. Het kreeg wel wat lof, maar voor het grootste deel schiet het tekort. Er is weinig gedaan om de fanbase te verbeteren of te laten groeien. Het concept is echter enigszins fris en fans genieten vaak van het genre. De show heeft het potentieel omdat hij terugkeert voor een tweede seizoen.

11 S. W. A. T

CBS heeft een lange geschiedenis met shows over de politie of de gerechtelijke procedures. Het doet het goed in die categorie, maar S. W. A. T. is gewoon een show te veel. Inderdaad, het is niet baanbrekend, maar het is ook geen vreselijke show. Hoe dan ook, de critici prijzen de show niet, en de kijkcijfers breken ook geen records. Het is gewoon weer een politieserie.

10 Criminal Minds: Beyond Borders

Criminal Minds is een door critici en commercieel geprezen hit voor CBS. CBS verspilde natuurlijk geen tijd met het bestellen van een spin-off. De spin-off ha alt echter niet de standaard van het origineel. Criminal Minds: Beyond Borders zorgde voor veel controverse over de weergave van het buitenland en criminelen. Het zou verstandig zijn om deze show over te slaan en bij het origineel te blijven.

9 Stalker

CBS en Stalker deden hun best om een draai te geven aan een oud idee. Zoals opgemerkt, overspoelen politieprocedures de televisiemarkt. Natuurlijk probeerde deze show anders te zijn, maar slaagde er niet in die bedoeling te bereiken. Inderdaad, critici en publiek gaven de show meestal negatieve en harde recensies. Het kwam niet voor niets terug voor een tweede seizoen.

8 Man met een plan

In de jaren 90 en 2000 begon Matt LeBlanc in een populaire NBC-netwerkserie. Dat is niet langer het geval. LeBlanc schittert in plaats daarvan in een CBS-netwerkserie die een grote teleurstelling is. Man With A Plan krijgt overwegend negatieve recensies, en zelfs LeBlanc's talent of sterrenkracht kan de show niet redden. De man heeft misschien een plan, maar CBS niet.

7 Bleep My Father Says

Bleep My Father Says is gebaseerd op een Twitter-account. Inderdaad, de tijden veranderen echt nu sociale media carrières blijven lanceren. Twitter-nummers en tv-nummers zijn echter twee heel verschillende dingen. Inderdaad, de show deed het erg slecht in de kijkcijfers en CBS annuleerde de serie al snel. CBS realiseerde zich dat de show geen kans had en verminderde hun verliezen.

6 Betrokkenheidsregels

CBS dacht dat ze de volgende grote tv-show hadden met Rules of Engagement. In plaats daarvan werd het een vreemde show voor het netwerk. Critici gaven de show negatieve recensies gedurende de hele run en beschouwden de show als een mislukking. Het deed het echter erg goed in de kijkcijfers en behield een behoorlijk aantal. Uiteindelijk vond CBS dat de show op zijn einde liep en annuleerde het.

5 Big Bang Theory

Ooit was Big Bang Theory de best beoordeelde en populairste show van CBS. Sterker nog, het is misschien wel een van de meest populaire aller tijden. Veel critici waren echter van mening dat de show overschat was en niet welkom was. Als je één aflevering hebt gezien, heb je ze allemaal gezien. De show worstelde op een gegeven moment zelfs in de kijkcijfers en keerde vaak terug naar dezelfde vermoeide oude grappen.

4 De Buurt

De Buurt probeert de kloof tussen verschillende culturen te overbruggen, maar slaagt daar niet in. Inderdaad, de show is een kijkcijferflop en een teleurstelling. Ondanks de getalenteerde cast lijkt de show geen publiek te vinden. Het is vaak gebaseerd op stereotypen die achterhaald zijn en geen publiek aantrekken. Met andere woorden, het is een goed idee om deze show over te slaan.

3 Beroemdheid Grote Broer

CBS heeft misschien een aantal goede komedies en een aantal uitstekende drama's. Ze zijn echter de wereldleider als het gaat om reality-tv. Ze hebben inderdaad twee veelgeprezen realityshows, Survivor en The Amazing Race. De derde show op die lijst zou Big Brother zijn. Natuurlijk voelt Celebrity Big Brother als een ander geval van één show te veel. Inderdaad, het laatste wat celebs nodig hebben, is nog een realityshow.

2 Twee en een halve man

Two And A Half Men heeft CBS weer op de kaart gezet als het gaat om netwerkkomedie. Ondanks dat de show 12 seizoenen lang werd uitgezonden, werd hij nooit alom geprezen. Inderdaad, veel critici vragen zich af hoe de show zo lang in de lucht is gebleven. De meeste geven de eer aan de originele ster Charlie Sheen. Natuurlijk liep hij ook weg van de show.

1 Rob

CBS heeft nooit een kans gehad met Rob. De show speelde komiek Rob Schneider, maar slaagde er niet in een publiek te vinden. Inderdaad, veel critici beschouwen de show als een van de slechtste aller tijden. Sommigen noemen het zelfs het ergste. Natuurlijk is Schneider behoorlijk gewend aan het bombarderen van zijn films en tv-shows. Hij heeft nog geen echt succesniveau en heeft geluk dat hij goede vrienden is met Adam Sandler.

Aanbevolen: