20 Garbage Shows die Disney wil dat we vergeten, gerangschikt

Inhoudsopgave:

20 Garbage Shows die Disney wil dat we vergeten, gerangschikt
20 Garbage Shows die Disney wil dat we vergeten, gerangschikt
Anonim

Het lijkt alsof Disney op de een of andere manier deel uitmaakt van elke kindertijd. Hoewel de meeste shows behoorlijk maf zijn en ons allemaal leren een beetje plezier te hebben, zijn er ook enkele shows die zich verdiepen in serieuze zaken. Hoe dan ook, er is een beetje voor iedereen. Maar hoe creëert Disney hitshow na hitshow zonder te herhalen of showsbom te hebben?

Het antwoord daarop - dat doen ze niet. Disney is gewoon goed in het verdoezelen van hun fouten. Er zijn zoveel geweldige Disney-shows dat veel mensen zich de vreselijke shows die zijn gemaakt niet eens meer herinneren. Soms is het vanwege slecht acteerwerk of goedkope lijnen, terwijl andere shows duidelijk afzetterij zijn van veel beter uitgevoerde shows.

Hier zijn 20 rotzooishows die Disney ons waarschijnlijk wil laten vergeten, gerangschikt van beste naar slechtste.

20 ‘Shake it Up!’ Wilde beroemd worden

Afbeelding
Afbeelding

Schud het op! gaat in wezen over een paar tienermeisjes die beroemd willen worden. De hele show gaat over ijdelheid en te veel bezig zijn met professionele dansers worden. En dat is nog niet eens het ergste. De twee hoofdpersonen worden verondersteld beste vrienden te zijn, maar het is duidelijk dat ze in het echte leven minder zijn dan vrienden.

19 ‘Dave The Barbarian’ ging overboord

Afbeelding
Afbeelding

Dave the Barbarian was niet de slechtste Disney-show die er bestond, maar dat zegt niet veel. De show duurde slechts één seizoen of eenentwintig afleveringen voordat het werd geannuleerd. Dave the Barbarian was gewoon een beetje te dwaas en belachelijk om als een geweldige show te worden beschouwd en het ontbrak op veel gebieden.

18 ‘Take Two with Phineas and Ferb’ had na één moeten stoppen

Afbeelding
Afbeelding

Take Two with Phineas and Ferb is een spin-off van de succesvolle Disney-show Phineas and Ferb, die 4 seizoenen en een film duurde. Take Two ging over Phineas en Ferb die beroemdheden interviewde. Het duurde maar één seizoen voordat ze de show annuleerden en wensten dat ze bij het origineel waren gebleven.

17 ‘Code: 9’ was extreem onorigineel

Afbeelding
Afbeelding

Australische Disney-show Code: 9 duurde slechts zeven afleveringen voordat het werd geannuleerd. Deze show is een familiegrapshow. Terwijl prankshows destijds enorm populair waren, was dat ook het probleem. Code: 9 leek te veel op de andere prankshows en was eerlijk gezegd niet zo goed gedaan.

16 'Best Friends When' was saai

Afbeelding
Afbeelding

Het uitgangspunt voor Best Friends When is vrij duidelijk en eerlijk gezegd saai. Het gaat erom dat beste vrienden er voor elkaar zijn… wanneer ze iemand nodig hebben. Na een laboratoriumongeval ontwikkelen de twee belangrijkste meisjes het speciale vermogen om vooruit of achteruit in de tijd te gaan. Ben er geweest, heb dat gedaan. De show duurde twee seizoenen voordat hij werd geannuleerd.

15 Heeft iemand 'Dog with a Blog' gekeken?

Afbeelding
Afbeelding

Dog With A Blog lijkt eigenlijk niet de slechtste show ooit te worden. Het gaat over een samengesteld gezin dat probeert met elkaar om te gaan. Maar dan ontdekken de kinderen dat hun hond niet alleen kan praten, maar dat hij ook een blog heeft over hun familie. Het werd geannuleerd na drie seizoenen.

14 ‘A. N. T. Boerderij' sloeg nergens op

Afbeelding
Afbeelding

Het uitgangspunt voor A. N. T. Boerderij is ongelooflijk eenvoudig. Het volgt de hoofdpersoon die een nieuwe student is aan de A. N. T. programma op de Webster High School. Daar houdt de eenvoud echter op. De show introduceerde veel te veel personages met een verhaallijn. Het werd geannuleerd na drie seizoenen.

13 'Bizaardvark' is een slechte afzetterij

Afbeelding
Afbeelding

Alleen omdat een show populair is, betekent dit niet dat je het uitgangspunt moet oplichten en moet proberen het opnieuw te maken. Bizaardvark gaat over twee tienermeisjes die video's en grappige liedjes maken en deze online plaatsen. Kun je iCarly zeggen? Een pluim voor Bizaardvark voor de duur van drie seizoenen voordat het werd geannuleerd.

12 'I Didn't Do It' was op zijn best vergeetbaar

Afbeelding
Afbeelding

Een show laten vertellen in flashbacks klinkt best interessant, maar helaas werd I Didn't Do It niet goed uitgevoerd. De show volgt tweelingbroers en -zussen en hun vrienden terwijl ze aan hun eerste jaar beginnen. De show toont vervolgens flashbacks van wat er echt is gebeurd. De show kwam niet verder dan het tweede seizoen.

11 ‘In A Heartbeat’ werkte gewoon niet

Afbeelding
Afbeelding

In A Heartbeat was een Canadese show die in première ging op het Disney-kanaal in de VS. Het volgt middelbare scholieren die parttime EMT's zijn. De show is eigenlijk gebaseerd op feiten, wat best geweldig klinkt, maar de show kwam amper uit het eerste seizoen voordat hij werd geannuleerd.

10 'PrankStars' werd geannuleerd

Afbeelding
Afbeelding

Ik weet niet zeker wat er aan de hand is met Disney die hetzelfde uitgangspunt neemt en het in ander papier verpakt, maar PrankStars was weer een oplichterij. Dit was een grappenshow, waarin mensen hun favoriete tv-sterren konden ontmoeten. Bovendien werkte de show gewoon niet, de hoofdpersoon kreeg een DUI, dus de show moest hoe dan ook worden geannuleerd.

9 ‘Nog twee eieren’ probeerde te hard om grappig te zijn

Afbeelding
Afbeelding

Two More Eggs is Disney's eerste officiële geanimeerde webserie. Elke korte geanimeerde aflevering duurt tussen de één en twee minuten en concentreert zich op een paar verschillende karakters. Er is niet veel van een plot, maar dat is te verwachten als de afleveringen zo kort zijn. Het werd uiteindelijk geannuleerd na drie seizoenen.

8 'Cory In The House' was zo onhandig

Afbeelding
Afbeelding

Cory In The House is een spin-off van That's So Raven. Het concentreerde zich op haar kleine broertje en vader, nadat ze naar Washington, D. C. waren verhuisd, waar Cory's vader een baan als chef-kok van het Witte Huis accepteerde. Het werd niet zo goed uitgevoerd als het origineel en werd na twee seizoenen geannuleerd.

7 ‘Totally In Tune’ duurde maar een paar maanden

Afbeelding
Afbeelding

Totally In Tune werkte voor niemand helemaal en werd geannuleerd voordat het eerste seizoen was voltooid. De show ging over een groep studenten die de Alexander Hamilton High School Academy of Music bezochten. Het had geen specifiek uitgangspunt of verhaallijn anders dan het volgen van hun middelbare schoolleven, wat misschien de reden is waarom het het niet heeft gehaald.

6 ‘Peanut and Pickle’ ziet er niet smakelijk uit

Afbeelding
Afbeelding

Ik probeer te begrijpen hoe Pickle en Peanut zelfs in de eerste plaats zijn goedgekeurd. Deze show gaat over de lotgevallen van twee vrienden, je raadt het al, Pickle en Peanut. De een is verlegen en nerdy, de ander wil heel graag populair zijn. Het werd geannuleerd na twee seizoenen in de lucht.

5 'Shorty McShorts' Shorts' was een korte puinhoop

Afbeelding
Afbeelding

Shorty McShorts' Shorts was een complete puinhoop. In plaats van de traditionele afleveringen waren dit eigenlijk kortere afleveringen van ongeveer vier tot vijf minuten. Shorty is de conducteur en gastheer, maar komt niet eens voor in de afleveringen. De show duurde slechts 13 afleveringen of minder dan 65 minuten voordat hij werd geannuleerd.

4 'Kick Buttoswski' duurde maar twee seizoenen

Afbeelding
Afbeelding

Kick Buttowski volgt een jonge jongen die de grootste waaghals ter wereld wil worden. De show wordt compleet geleverd met de overgewicht beste vriend en getiteld zusje. Hoewel het een behoorlijke uitvoering had, was het een heleboel "been there, done that" en werd het na twee seizoenen geannuleerd.

3 'Teamo Supremo' probeerde herkenbaar te zijn

Afbeelding
Afbeelding

Krijgt iemand anders PowerPuff Girls-vibes alleen al door naar de foto te kijken? De show was niet slecht, maar het was zo onorigineel en generiek dat er echt geen reden was om Teamo Supremo boven een andere show te bekijken. Het was ook niet zo vermakelijk als soortgelijke shows en werd na drie seizoenen geannuleerd.

2 ‘Fish Hooks’ heeft niemand aan de haak geslagen

Afbeelding
Afbeelding

Fish Hooks heeft absoluut op alle punten gefaald. De show ging over een groep vissen die naar Fresh Water High ging en vond plaats in een aquarium van een dierenwinkel genaamd Buds Pets. Het documenteerde het normale leven van een vis, maar werd uiteindelijk na slechts drie seizoenen geannuleerd.

1 'Jonas' had moeten blijven zingen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Jonas niet de slechtste show ooit is, is het zeker de grootste teleurstelling en verdient het de nummer één plek. Iedereen was enthousiast over de nieuwe show van The Jonas Brothers waarin ze probeerden een normaal leven te leiden, maar het werkte gewoon niet. Ze probeerden zelfs voor het tweede seizoen te rebranden naar Jonas: LA, maar werden nog steeds geannuleerd.

Aanbevolen: