8 keer dat Noah Schnapp leek te vergeten dat hij een beroemdheid is

Inhoudsopgave:

8 keer dat Noah Schnapp leek te vergeten dat hij een beroemdheid is
8 keer dat Noah Schnapp leek te vergeten dat hij een beroemdheid is
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat kindacteurs in de publieke belangstelling worstelen met de overgang naar volwassenheid. Sommige kindsterretjes proberen afstand te nemen van hun brandschoon imago en vervallen daarbij zelfs in slechte gewoonten. Lindsay Lohan is een goed voorbeeld. Ze begon haar carrière als een succesvolle kinderster, maar ontwikkelde zich uiteindelijk in haar vroege volwassenheid tot een schandalig 'feestmeisje'-imago. Andere kindsterren hebben meer gracieuze overgangen naar volwassenheid gehad. Hilary Duff, Keke Palmer en Ryan Gosling zijn allemaal begonnen als kindacteurs. Toch hebben ze grote schandalen vermeden en een succesvolle carrière in de entertainmentindustrie voortgezet.

De jonge sterren van de wereldwijde Netflix-hit Stranger Things zijn in wezen voor onze ogen opgegroeid. Noah Schnapp, een van de jongste acteurs in de serie, heeft een enorme schare fans gekregen vanwege zijn herkenbaarheid op sociale media en in interviews. Ondanks het feit dat hij op zo'n jonge leeftijd succes heeft geboekt, lijkt hij nog steeds erg geaard - soms tot het punt waarop hij lijkt te vergeten dat hij een beroemdheid is.

8 Noah Schnapp zette zijn DM's met Doja Cat in een TikTok

Noah Schnapp was onlangs verstrikt in een drama toen hij leek te vergeten hoe groot zijn volgers op sociale media zijn. Doja Cat stuurde hem een DM om de contactgegevens van zijn Stranger Things-collega Joseph Quinn te vragen. Als een gewone tiener maakte hij een TikTok over de situatie en gaf hij zijn 29 miljoen TikTok-volgers toegang tot screenshots van zijn privé-DM's met Doja. Doja sprak publiekelijk haar teleurstelling uit over de 17-jarige, maar Noah heeft zich sindsdien verontschuldigd en de video verwijderd.

7 Noah Schnapp was overstuur toen zijn huurperiode in Ratatouille afliep

Er is een virale video waarin Noah hilarisch overstuur raakt nadat zijn huurperiode in Ratatouille is afgelopen. Hoewel hij $ 4 miljoen waard is en de film gemakkelijk opnieuw zou kunnen huren (of zelfs kopen), raakte Noah erg geïrriteerd toen hij ontdekte dat hij de geliefde Pixar-film niet meer kon kijken. Hij schreeuwt: "Betekent dit dat ik Ratatouille letterlijk voor niets heb gekocht? Houd je me voor de gek?" De audio van deze video is nu een populair TikTok-geluid.

6 Noah Schnapp vergat het verschil tussen Instagram Live en FaceTime

Noah Schnapp is beste vrienden met zijn Stranger Things-collega Millie Bobby Brown, wat logisch is omdat ze elkaar al kennen sinds ze jonge kinderen waren. Toen Millie Noah aan haar Instagram Live toevoegde, begon hij meteen tegen haar te razen over hoe zijn moeder zich aan hem ergerde. Hoewel deze interactie normaal is voor vrienden, vergat hij dat hij ook een Instagram Live-publiek had dat het moment op internet zou vereeuwigen.

5 Noah Schnapp werkt deze zomer als badmeester

Zoals de meeste tieners heeft Noah Schnapp een vakantiebaantje. Hoewel hij een ster is op een van de grootste shows ter wereld, heeft hij deze zomer een bijbaantje genomen door als badmeester bij een zwembad te werken. Hij lijkt goed overweg te kunnen met zijn collega's, aangezien hij met hen in meerdere virale TikToks te zien is geweest.

4 Noah Schnapp gaat naar de universiteit om bedrijfskunde te studeren

Hoewel hij een comfortabel leven zou kunnen leiden met zijn acteercarrière alleen, heeft Noah besloten zijn opleiding aan de Universiteit van Pennsylvania voort te zetten. Net als veel andere middelbare scholieren filmde Noah een acceptatievideo en plaatste deze op TikTok, waarin hij en zijn familie zijn acceptatie in de Ivy League-universiteit vierden. Hij is van plan om een major in Business en Entrepreneurship en een minor in Film te worden. Hij zal in een studentenhuis op de campus wonen met een kamergenoot.

3 Noah Schnapp werd enthousiast om First Class te vliegen

Hoewel hij een beroemdheid is, was Noah nog steeds erg enthousiast om in 2019 in Emirates First Class te vliegen. Hij vlogde over zijn ervaringen en deelde die met zijn 4,61 miljoen YouTube-abonnees. De jonge ster was bijzonder beleefd tegen de stewardessen en hij gaf zijn kijkers een close-up van de voorzieningen op de vlucht, inclusief het eten, zijn suite en de verzorgingsproducten.

2 Noah Schnapp is geobsedeerd door TikTok

Veel mensen gebruiken TikTok om beroemd te worden, maar Noah Schnapp gebruikt het om zijn fans te laten zien dat hij maar een gewone tiener is. Hij houdt alle TikTok-trends bij, maakt grapjes over zijn huiveringwekkende momenten uit zijn jeugd en klaagt over de onhandigheid van Zoom-school. Hij laat ook zien hoe niet-zo-gewoon zijn leven is door TikToks te posten met zijn Stranger Things-castgenoten en Charli D'Amelio.

1 Hij is geobsedeerd door Zendaya…Net als de rest van ons

Hoewel Noah zelf een beroemdheid is, wordt hij nog steeds door de sterren getroffen. In 2020 vertelde hij Jimmy Fallon hoe opgewonden hij was om Zendaya te ontmoeten tijdens de People's Choice Awards. Hij vertelde dat hij 'erg nerveus' was om haar te ontmoeten en dat ze 'heerlijk rook'. Noah's Zendaya-obsessie is niets nieuws. Bij de MTV Movie & TV Awards 2018 begon hij zijn dankwoord voor Most Frightened Performance met "Hi Zendaya", die vanuit het publiek glimlachte.

Aanbevolen: