16 Details van 90 dagen verloofde die totaal overdreven zijn

Inhoudsopgave:

16 Details van 90 dagen verloofde die totaal overdreven zijn
16 Details van 90 dagen verloofde die totaal overdreven zijn
Anonim

TLC heeft ons veel iconische tv-shows gebracht. Maar misschien is geen enkele zo bekend als 90 Day Fiancée. De realityshow volgt internationale stellen terwijl ze proberen te navigeren door het k-1-visumproces om hun toekomstige echtgenoot naar de Verenigde Staten te brengen. De franchise heeft verschillende spin-offs voortgebracht, waaronder Before The 90 Days en 90 Day Fiancée: The Other Way. Maar naar welke 90-daagse show je ook kijkt, er is altijd wel een drama dat ervoor zorgt dat kijkers blijven terugkomen voor meer.

90 Day is momenteel in zijn zevende seizoen en is sinds 2014 in de lucht. Je zou kunnen denken dat er maar zoveel verhaallijnen zijn die kunnen worden onderzocht tussen stellen die het K-1-visum aanvragen, maar verrassend genoeg lijkt TLC breng ons elk seizoen iets nieuws. Van geheime kinderen en echtgenoten, financiële raadsels en vetes tussen vrienden en familie, veel van de deelnemers aan de show krijgen nooit lang en gelukkig. Hoewel het krijgen van een K-1 geen sinecure is, moeten we verwachten dat sommige details overdreven zijn.

16 Sommige deelnemers hebben een geschiedenis van buitenlandse verloofden

Afbeelding
Afbeelding

Kijkers zouden graag denken dat alle verloofden van 90 dagen toevallig toevallig verliefd werden op iemand in het buitenland. Maar als je je realiseert dat sommige deelnemers een geschiedenis hebben van vallen voor buitenlandse verloofden, is het gemakkelijk om je af te vragen hoe ver iemand kan gaan om op reality-tv te belanden. Bijvoorbeeld, eerder deze maand onthulde The Ashley dat de aanstaande deelnemer Geoffrey Paschal, de tweede vrouw van Geoffrey Paschal, binnenkort probeerde te emigreren naar de VS… door over de Canadese grens te kanoën. Serieus!

15 Veel scènes zijn met opzet gemanipuleerd om ongemakkelijk te zijn

Afbeelding
Afbeelding

Niet alle scènes in 90 Day Fiancée zijn echt. Een van de meest controversiële scènes - wanneer Chris Thieneman de verloofde van zijn beste vriend, Annie Suwan, om een massage vraagt - zou van tevoren gepland zijn. Thieneman's eigen vrouw, Nikki Cooper, bevestigde dat de scène was geschreven na hevig verzet en schreef via sociale media: De producer vroeg hem om het te zeggen en Chris moest het meer dan eens zeggen omdat het niet zo natuurlijk overkwam. We kregen onze lijnen te eten terwijl we aan tafel zaten, daarom reageerde niemand.”

14 Sommige deelnemers zijn hier alleen voor ervaring

Afbeelding
Afbeelding

Het blijkt dat sommige deelnemers niet echt verloofd zijn met de persoon die ze zouden moeten zijn! Volgens Cheat Sheet was Caesar volledig getrouwd met iemand anders tijdens het seizoen waarin hij beweerde verliefd te zijn op een Russisch model, Maria. Een persoon liet hem zien op Reddit, waar ze zeiden dat hij het alleen deed voor het geld en de acteerervaring, en schreef: Hij krijgt geen TON betaald. (Zoals $1.200 per aflevering denk ik dat hij zei?).”

13 Michael beweert dat het huwelijk alleen voor drama was

Afbeelding
Afbeelding

Afgelopen december sprak Michael Jessen zich uit om kritiek te uiten op de manier waarop TLC zijn verhaallijn bewerkte met zijn huidige vrouw Juliana Custodio. In één scène bespreekt het paar het krijgen van een huwelijkse voorwaarden voorafgaand aan hun huwelijk. Maar Julianna moet zien alsof ze geen idee had wat een huwelijkscontract was, terwijl de manier waarop de advocaat sprak impliceerde dat Michael probeerde zijn verloofde in een oneerlijke positie te brengen. "Deze opzet van de hele prenup, het heeft echt een behoorlijke terugslag veroorzaakt", schreef Michael op Instagram, en legde uit dat het niet zo dramatisch was als de show het deed lijken.

12 De show typeert zijn schurken

Afbeelding
Afbeelding

Paola Mayfield – ook bekend als de vrouw van Russ Mayfield – is een van de meest gehate figuren op 90 Day sinds haar eerste aflevering. De Latina-schoonheid werd afgeschilderd als een veeleisende goudzoeker met een paar eigen geheimen. Echter, nadat de Happily Ever After Tell All-aflevering afgelopen juli werd uitgezonden, sprak de realityster zich uit tegen de montage van de show, waarvan ze beweert dat ze haar vanaf het begin als de schurk had gecast.

11 Sommige deelnemers zijn al getrouwd met andere mensen

Afbeelding
Afbeelding

We vinden het moeilijk te geloven dat iemand je naar landen zou laten verhuizen om bij hen te zijn zonder je te informeren dat ze een vrouw of man hebben. Maar dat is meerdere liefhebbers van 90 dagen overkomen. In het laatste seizoen van 90 Days: The Other Way Around hoorden kijkers dat Summit al getrouwd was nadat Jenni de overstap naar India maakte. Of hij is een enorme eikel of TLC gebruikte de burgerlijke staat van de soennieten als een manier om het drama te versterken.

10 Niemand roept hun huwelijk drie keer af

Afbeelding
Afbeelding

Fans hebben gemengde meningen over Nicole en Azan als koppel - en het is niet alleen omdat hij haar meerdere keren heeft gezegd om af te vallen en dat hij denkt dat ze 'lui' is. Wat nog zorgwekkender is, is dat het paar hun huwelijk drie keer heeft uitgesteld. Het is moeilijk te geloven dat hun relatie voortduurt met al deze aan-op-weer-uit-opnieuw verwarring. Onze gok is dat TLC inspraak heeft in hun "break-ups" om ervoor te zorgen dat kijkers terugkomen voor meer.

9 Pedro's zus zette hem op

Afbeelding
Afbeelding

Nog een van de meest "OMG"-momenten van 90 Day-verloofde kwam toen Pedro's zus Nicole zijn broer aanmoedigde om zijn verloofde, Chantel, te bedriegen tijdens een avondje uit. Het was vanaf het begin duidelijk dat Nicole niet van Chantel hield, maar dit bracht de zaken naar een heel nieuw niveau. Veel fans geloven dat deze scène in de verhaallijn is geschreven om drama aan te wakkeren. Het feit dat Chantel en haar familie kort daarna hun eigen TLC-realityshow scoorden, geeft brandstof aan de theorie.

8 Jay was te open over zijn tattooshop Rendezvous

Afbeelding
Afbeelding

Misschien zijn de moeilijkst te bekijken scènes uit 90 Day Fiancée wanneer Jay toegeeft een afspraak te hebben met een klant in zijn tattooshop, waardoor zijn toenmalige verloofde Ashley er kapot van is. Het lijkt een beetje te mooi om waar te zijn dat Jay zou worden betrapt op een leugen op de nationale televisie en zulke openhartige details zou aanbieden. Hoewel we betwijfelen of dit paar er om de juiste redenen in zat, lijkt deze hele verhaallijn van de tattooshop een beetje te dramatisch om volledig organisch te zijn.

7 Alle deelnemers lijken kapot

Afbeelding
Afbeelding

Het is een beetje ongelooflijk als de sterren van 90 Day Fiancée zeggen dat ze absoluut geen geld hebben als ze op een vliegtuig stappen om de halve wereld rond te reizen. Maar deelnemers zoals Corey beweren dat hij elke cent heeft uitgegeven om bij zijn verloofde Evelin te komen. Evenzo zei Jenni dat ze al haar wereldse bezittingen had verkocht en bijna geen geld meer had nadat ze naar India was verhuisd om bij de soennieten te zijn. Hoewel we er zeker van zijn dat een buitenlandse verloofde zijn tol eist van de bankrekening, hebben we het gevoel dat TLC deelnemers aanmoedigt om te overdrijven hoe nijpend hun financiële situatie is.

6 Laura werd aangemoedigd om de slaapkamer op te fleuren

Afbeelding
Afbeelding

Soms onthullen de deelnemers aan de show zeer persoonlijke details over hun slaapkamergewoonten. Een van de meest overdreven scènes was toen Laura naar het buitenland ging om haar verloofde Aladin te zien. Een van de eerste dingen die ze doet als ze naar het hotel gaan, is hem het speelgoed voor het slapengaan laten zien - dat ze 'de paarse vriend' noemde. Aladdin was begrijpelijkerwijs in verlegenheid gebracht, en we hebben het gevoel dat TLC wachtte om zijn reactie te verzilveren.

5 TLC probeert break-ups te verbergen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel TLC sommige sterren ertoe heeft aangezet om 'uit elkaar te gaan' voor de camera, zijn er andere situaties geweest waarin ze probeerden een stel te laten doen alsof ze nog steeds samen waren na een breuk - voor de kijkcijfers, natuurlijk. Nadat ze het uitmaakte met Jay, onthulde Ashley via Instagram dat TLC probeerde haar te laten doen alsof ze nog steeds een stel waren. “Er is ons gevraagd (en we zijn het er al een tijdje mee eens) om onze relatie te faken door niets te posten waardoor het lijkt alsof we samen zijn,” legde ze uit.

4 Elke rijkdom is vaak alleen voor de show

Afbeelding
Afbeelding

Toen kijkers kennismaakten met Darcey Silva's nieuwe beau, Tom Brooks, werd zijn luxueuze levensstijl gepronkt voor de camera. Hij werd bestempeld als een behoorlijke miljonair - wat met hem zegt dat hij Darcey-jetset over de hele wereld wil nemen - en zijn weelderige sociale-media-accounts hielpen alleen maar om de list te ondersteunen. Toen de oorspronkelijke eigenaren van enkele van Darcey's Instagram-foto's hem uitriepen, gaf de realityster toe dat zijn levensstijl niet zo welvarend is als de show liet zien en dat hij het alleen deed voor 'betaalde promoties'.

3 Koppels profiteren van hun roem

Afbeelding
Afbeelding

Veel voormalige castleden van 90 dagen verloofde zijn doorgegaan met grotere en betere dingen - daarmee bedoelen we de wereld van Instagram-advertenties. Veel van de reality-sterren hebben hun roem op de D-lijst verzilverd door producten online te shillen voor een extra dollar. Dit draagt alleen maar bij aan de theorie dat ze naar de show gingen voor roem, niet voor liefde, en bereid zijn te doen wat nodig is om hun naam in de schijnwerpers te houden (zelfs als dat betekent dat ze hun verhaallijn moeten overdrijven).

2 Er is altijd wat vete die de krantenkoppen ha alt

Afbeelding
Afbeelding

Wat geeft een show gratis publiciteit? Co-star vetes! Veel leden van de cast van 90 dagen verloofde hebben verhitte momenten met elkaar gekregen, waardoor we ons afvragen of het drama in scène is gezet of niet. Toen Laura bijvoorbeeld Evelin en Corey in Ecuador bezocht, eindigde het slecht toen ze naar verluidt geruchten over het paar begon te verspreiden, wat leidde tot een online ruzie en dreigementen met rechtszaken.

1 De show is aangeklaagd wegens overdrijving

Afbeelding
Afbeelding

Voormalig deelnemer Mark Shoemaker besloot de show in 2017 aan te klagen wegens het negatieve beeld van hem. Weet je nog toen hij zijn toenmalige verloofde Nikki vertelde zijn autoruiten niet aan te raken? Terwijl Shoemaker beweerde dat het een onnauwkeurige weergave van zijn karakter was, maar het pak werd uiteindelijk weggegooid omdat het paar een verklaring van afstand had ondertekend waardoor producenten het beeldmateriaal naar eigen goeddunken konden bewerken.

Aanbevolen: