Algemeen ziekenhuis: 20 verrassende dingen die op de set zijn gebeurd

Inhoudsopgave:

Algemeen ziekenhuis: 20 verrassende dingen die op de set zijn gebeurd
Algemeen ziekenhuis: 20 verrassende dingen die op de set zijn gebeurd
Anonim

General Hospital is een van de meest populaire soapseries aller tijden en is sinds 1963 in de lucht, en dat is wild om over na te denken. Er zijn zelfs meer dan 14.000 afleveringen geweest, wat echt verbluffend is. De personages wonen in een stad genaamd Port Charles en er is een familie genaamd de Quartermaines die boven iedereen uitsteekt omdat ze veel geld hebben en ook vaak veel drama hebben.

General Hospital is de soapserie die al meer jaren in de lucht is dan alle andere, dus het is absoluut tijd dat we beginnen met afstemmen, als we dat nog niet hebben gedaan. Laten we eens kijken naar wat er achter de schermen gebeurt.

Hier zijn 20 verrassende dingen die gebeurden op de set van General Hospital.

20 Er zijn tonnen kleren op de set, inclusief politie-uniformen

Volgens Fame 10 is er altijd veel kleding op de set. Dit is logisch omdat er een vrij grote cast is en ze zoveel filmen omdat er zoveel afleveringen van de show zijn. Wat echt interessant is, is dat er zelfs politie-uniformen in de garderobe zijn.

19 De pennen op de verpleegpost zijn feitelijk vastgemaakt met lijm en kunnen niet worden verplaatst

Volgens R zijn we er nog mama?, heeft de verpleegpost in het General Hospital pennen die met lijm aan de tafel zijn vastgemaakt, zodat ze helemaal niet kunnen worden opgepakt. Dit is een fascinerend feit dat we over de show hebben geleerd en we hadden het zeker niet geraden.

18 De karakters hebben altijd mappen, en ze hebben echte krabbels in zich

Fans van General Hospital zijn waarschijnlijk nieuwsgierig naar de mappen die de personages vaak bij zich hebben. Zeggen ze iets interessants of belangrijks?

Eigenlijk niet, wat sommigen misschien zullen verbazen. Zoals Fame 10 uitlegt: "Blijkt dat die GH-ziekenhuisbestanden gewoon mappen zijn met krabbels erin."

17 Alle scènes van de verpleegpost zijn in hetzelfde gebied opgenomen

We zouden kunnen denken dat wanneer verschillende scènes worden gefilmd in de ziekenhuisomgeving, ze op verschillende verdiepingen worden gefilmd. Het blijkt dat dit allemaal in hetzelfde gebied gebeurt, ook wanneer er scènes zijn op de verpleegposten.

R Zijn we er nog mam? zegt: "De liftnummers worden gewijzigd en het verdiepingsbord wordt gewijzigd.".

16 Ian Buchanan zou zijn neus harsen

Fans zullen zeker verrast zijn om te horen dat General Hospital-ster Ian Buchanan zijn neus zou waxen, zoals Fame 10 uitlegt.

De acteur staat bekend om het spelen van het personage Duke Lavery, die behoorlijk wat tijd heeft gehad. Na 1989 begon Greg Beecroft Duke te spelen, daarna stierf Duke en Ian speelde hem in 2012 toen hij weer tot leven was gekomen.

15 De acteurs moeten super lang op de set blijven

Het filmen van een tv-programma is niet altijd de gemakkelijkste zaak van de wereld en lange uren op de set zijn echt iets, maar volgens Fame 10 filmt het General Hospital 80 pagina's per dag, terwijl andere shows er slechts ongeveer 10 filmen pagina's aan script. Dat is een lange tijd om op de set te zijn…

14 Er zit Ginger Ale in de bekers van de acteurs, dus het lijkt op champagne met bubbels

R Zijn we er nog mam? zegt dat wanneer de personages drinken, ze vaak ginger ale hebben, wat zo interessant is om te horen. Dit werkt vooral goed als iemand champagne zou moeten hebben, omdat de bubbels in ginger ale er precies zo uitzien. De volgende keer dat we dit zien, kunnen we het gevoel hebben dat we helemaal op de hoogte zijn.

13 De sets van Grey's Anatomy en General Hospital liggen eigenlijk super dicht bij elkaar

Als je zowel naar General Hospital als Grey's Anatomy kijkt, die beide al heel lang worden uitgezonden, zul je enthousiast zijn om te horen dat, volgens Fame 10, de sets eigenlijk heel dicht bij elkaar liggen. Vraag me af of de acteurs elkaar kennen of dat ze ooit rondhangen?

12 De acteurs houden van BLT's, dus het werd in de show opgenomen

Er gaat niets boven een broodje met krokant spek, romige mayo, sla en tomaat… Grappig genoeg zijn BLT's eigenlijk een onderdeel van het General Hospital.

TV Over Mind zegt dat omdat de acteurs in de show dol zijn op BLT's, dat eigenlijk in de show is verwerkt. In het bijzonder is een personage genaamd Heather Webber getoond in een scène die een BLT eet.

11 De acteurs krijgen slechts een paar dagen voor de opnames scripts

Hebben de acteurs van General Hospital een superlange tijd om hun dialoog te onthouden voordat ze gaan filmen? Nee. Ze krijgen hun scripts een paar dagen voordat ze een aflevering gaan filmen.

Crafty Chica citeerde Josh Swickard, die een personage speelt genaamd Harrison Chase, die zei: "Ik krijg mijn scripts zeven dagen eerder en ik zal het 10-20 keer lezen, en dan nog een keer."

10 Het eten in de automaten is niet vers en staat er al jaren

R Zijn we er nog mam? zegt dat de automaten op de set van General Hospital niet echt vers voedsel hebben dat kan worden gegeten als je toevallig de set bezoekt, wat echt cool is om over te leren. Het ligt er al jaren. Als we de show hebben gezien, hadden we het nooit geraden, omdat het er volkomen normaal uitziet.

9 Soms doen de acteurs vier keer achter elkaar een scène

Hoewel het natuurlijk mogelijk is om een film- of tv-scène in één take te filmen, is het ook zo dat dingen soms nog minstens één keer moeten worden gedaan.

Volgens Live About doen de acteurs van General Hospital soms vier keer achter elkaar scènes. Het is meestal minder dan dat, maar het is interessant voor fans om te weten dat dit gebeurt.

8 Geen van de acteurs leest regels op prompts (in tegenstelling tot andere soapseries)

Live About zegt dat de acteurs in deze show geen van hun regels op prompts lezen. We zijn hier zo door gefascineerd, omdat dit iets is dat veel voorkomt in andere soapseries. Dit televisiegenre is er behoorlijk beroemd om en het is iets dat mensen associëren met soapsterren.

7 Lynn Herring doet honing op haar gezicht voordat ze gaat filmen

ABC 13 zegt dat actrice Lynn Herring, die een personage genaamd Lucy Coe speelt en dat al tientallen jaren doet (ze begon in 1986), honing op haar gezicht smeert. Sterker nog, ze doet dit ook voor haar huid en handen. De publicatie zegt dat het haar eigen honing is van de ranch die haar familie bezit.

6 De acteurs mogen niet eens de kleding van hun personage houden

Het lijkt erop dat een groot voordeel van een tv-show is dat je een deel van de kleding van je personage bewaart. Nou, dat gebeurt niet op de set van General Hospital.

ABC 13 zegt: "Geen van de acteurs kan de kleding mee naar huis nemen, omdat elk stuk is gecatalogiseerd en opnieuw kan worden gebruikt."

5 Soms krijgen de acteurs dagelijks tatoeages als hun personages er één hebben

TV Over Mind zegt dat als een personage een tatoeage heeft, die acteur er dagelijks een krijgt, omdat het nodig is om die scènes te filmen. Dit is zo cool, want het zou onmogelijk zijn geweest om dit te weten zonder iemand dit leuke feit te delen. Dit moet een beetje frustrerend zijn, maar deze acteurs zijn zeker gewend aan lange uren in haar en make-up.

4 De acteurs filmen in kleine kamers die deel uitmaken van het ziekenhuis

Het ziekenhuis bestaat uit kleine kamers, hoewel het er heel anders uitziet dan wanneer fans ernaar kijken op tv.

Rural Mom schreef: "De set is een soort groot magazijn met clusters van minikamers, omringd door een ongelooflijk complex doolhof van camera-, geluids- en lichtapparatuur."

3 Veel van de acteurs kunnen echt met elkaar overweg, wat verrassend is voor een langlopende show

Volgens Live About klinkt het alsof de meeste acteurs in General Hospital met elkaar overweg kunnen. Veel tv-fans zijn waarschijnlijk verrast om te horen over acteurs die vriendelijk zijn of zelfs beste vrienden op de set, omdat je vaak hoort over veel conflicten of spanningen tussen castleden.

2 Twee van de hoofdrolspelers mogen elkaar niet

Mensen zeggen dat twee van de acteurs, Billy Miller en Steve Burton, niet met elkaar overweg kunnen.

Volgens Celeb Dirty Laundry: "We moeten er ook op wijzen dat er al die tijd veel geroezemoes is geweest over Steve Burton (Jason) en Billy Miller (Drew). Vanaf het moment dat Burton terugkeerde, braken er roddels uit over wrijving met Miller."

1 Veranderingen gebeuren regelmatig (zelfs voor zoiets kleins als de outfits die ze in gedachten hebben)

Hoe is het echt om in een soap te spelen? Het lijkt alsof het een andere ervaring zou zijn dan een hoofdrol in een komedie of drama, aangezien je elk seizoen zoveel afleveringen filmt.

Crafty Chica zegt dat dingen altijd worden veranderd en omgeschakeld in het General Hospital, zelfs de kleding die de personages dragen.

Aanbevolen: