The Morning Show: 20 weinig bekende feiten over de afleveringen

Inhoudsopgave:

The Morning Show: 20 weinig bekende feiten over de afleveringen
The Morning Show: 20 weinig bekende feiten over de afleveringen
Anonim

The Morning Show is een enorme hit voor Apple TV+. De serie bevat niet alleen A-lijst actrices, Reese Witherspoon en Jennifer Aniston, maar de dames zijn ook producenten van de show. Met een ondersteunende cast met onder meer Steve Carell en Billy Crudup, was het geen verrassing dat de serie werd genomineerd voor drie Golden Globes.

De show is zeer actueel in het kielzog van de MeToo-beweging en gebruikt gebeurtenissen uit het echte leven als inspiratie. Van het schokkende vertrek van Matt Lauer uit Today tot het ontwerpen van de sets die er daarna uitzien als verschillende ochtendtalkshows, de authenticiteit is indrukwekkend. Toch zijn er enkele geheimen achter de schermen waar niet iedereen van op de hoogte is.

20 Diane Sawyer bezocht de set met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon

Het legendarische nieuwsanker, Diane Sawyer, bracht een bezoek aan de set. Reese Witherspoon plaatste een Instagram-foto met Sawyer en Jennifer Aniston samen met het bijschrift: "Kijk eens wie ons kwam bezoeken op de set van @themorningshow!" schreef Witherspoon. "@dianesawyer is een echte pionier in de wereld van de journalistiek en zo'n inspiratiebron aan ons allemaal bij @themorningshow!”

19 Alle dames op de set waren verliefd op Steve Carrell

Jennifer Aniston onthulde dat de dames op de set verliefd waren op Steve Carell, zoals gerapporteerd door het tijdschrift People. 'Hij is nu net een zilveren vos,' gaf Aniston toe. "En hij kwam net binnen en niemand verwachtte, weet je… iedereen was zo schattig, en hij is zo verlegen en fantastisch. Hij is gewoon beter met de jaren, het is geweldig."

18 De show werd geïnspireerd door het boek van Brian Stelter

The Morning Show is geïnspireerd op een boek geschreven door Brian Stelter, de belangrijkste mediacorrespondent van CNN. Volgens Esquire schreef de presentator van de netwerkshow Reliable Sources Top of the Morning, waarin de moordende concurrentie tussen ABC's Good Morning America en NBC's Today wordt beschreven terwijl ze strijden om de toonaangevende ochtendnieuwsshow te worden.

17 De set was gestyled om te passen bij de kleedkamer van Hoda Kotb

De production designer voor The Morning Show, John Paino, sprak met Architectural Digest over de moeite die hij deed om de set zo realistisch mogelijk te ontwerpen. "We gluurden in de kleedkamer van Hoda Kotb toen we bij NBC waren", onthulde hij. "Jen's kamer ziet er net zo fantastisch uit."

16 De show was losjes gebaseerd op het Matt Lauer-schandaal tijdens de Today Show

The Morning Show put uit echte schandalen als het gaat om hun verhaallijnen. Het personage van Steve Carell, Mitch Kessler, werd geïnspireerd door de presentator van Today, Matt Lauer, die te maken kreeg met beschuldigingen van misbruik. Lauer werd uit de show ontslagen wegens ongepaste acties jegens vrouwen in het personeel en is van het kleine scherm verbannen.

15 Jennifer Aniston en Reese Witherspoon werkten eerder samen aan vrienden

Dit is niet de eerste keer dat Jennifer Aniston en Reese Witherspoon samenwerken aan een serie. De actrices schitterden naast elkaar in de show Friends. Witherspoon speelde de jongere zus van Rachel Green, Jill voor twee afleveringen. Dat zou kunnen verklaren waarom ze zo'n gemakkelijke chemie lijken te hebben in The Morning Show.

14 De show werd herontwikkeld in het kielzog van de MeToo-beweging

The Morning Show werd herschreven toen de MeToo-beweging vorm begon te krijgen. Reese Witherspoon vertelde Harper's Bazaar: "We besloten dat we vanaf het begin moesten beginnen en alles opnieuw moesten ontwikkelen met meer een inslag over de waarheid die naar buiten komt in de media en dat mensen verantwoordelijk worden gehouden voor hun gedrag."

13 Reese Witherspoon bracht tijd door met nieuwsproducenten om zich op haar rol voor te bereiden

Reese Witherspoon ontmoette insiders uit de industrie om haar rol voor The Morning Show te onderzoeken."Ik heb veel tijd doorgebracht met nieuwsproducenten die dit hun hele leven hebben gedaan, en natuurlijk met veel journalisten", vertelde ze aan Entertainment Weekly. "Elke keer als ik op shows was of met iemand kon praten, vroeg ik ze veel. van vragen”

12 De cast werkt graag samen op de set

Volgens Us Weekly werkte de hele cast graag met Reese Witherspoon en Jennifer Aniston en werd ze geïnspireerd door de megasterren. Karen Pittman, die Mia Jordan in de serie speelt, zei: Ze geven je een knuffel. Ze verwelkomen je in de kamer. Ze verwelkomen je in het vertellen van verhalen. Ze vragen om jouw input,”

11 Jennifer Aniston en Reese Witherspoon zijn producenten van de show

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon zijn beide producenten van The Morning Show. Witherspoon tegen The Hollywood Reporter: "We bevinden ons op een soort nieuwe plek in onze carrière waar we dit materiaal daadwerkelijk gaan produceren en veel creatieve input krijgen, en we hebben veel ervaring", zei ze.

10 Reese Witherspoon suggereerde dat haar personage bruin haar zou moeten hebben

Reese Witherspoon zat achter de haarkleur voor haar personage in The Morning Show, Bradley Jackson. "Ik was net klaar met het spelen van Madeline in Big Little Lies en ik wilde wat dingen doen die anders waren", vertelde Witherspoon aan Entertainment Weekly. "Ik had niet het gevoel dat mijn personage zich zorgen zou maken over haar haar of het behouden van een bepaalde haarkleur."

9 Het salaris van Jennifer Aniston en Reese Witherspoon werd onder de loep genomen

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon verdienen maar liefst $ 2 miljoen per aflevering voor The Morning Show. De actrices kwamen onder de loep, maar Reese Witherspoon was er snel bij om hun hoge salarissen te verdedigen. Volgens Glamour grapte ze tijdens een interview: "Heeft het mensen last als Kobe Bryant of LeBron James hun contract maken?"

8 De kostuumontwerpers hebben een geschiedenis van het kleden van Reese Witherspoon en Jennifer Aniston

Het was niet moeilijk voor de kledingontwerpers van The Morning Show om Jennifer Aniston en Reese Witherspoon aan te kleden. Entertainment Weekly meldde dat Clare en Nina Hallworth al 15 jaar bezig zijn met het stylen van Aniston. Sophie de Rakoff werkte in het verleden ook samen met Witherspoon voor Legally Blonde en This Means War.

7 Bijna alle producenten van de show zijn vrouwen

Niet alleen zijn Reese Witherspoon en Jennifer Aniston producenten van The Morning Show, maar alle producenten van de show zijn vrouwen, op één eenzame man na. Het is verfrissend om te zien hoe een team van vrouwen uitvoerende rollen op zich neemt in een serie en misschien zal het andere Hollywood-dames inspireren om hetzelfde te doen.

6 Jennifer Aniston bestudeerde Matt Lauers laatste verschijning van vandaag voor inspiratie

Jennifer Aniston bestudeerde Matt Lauers laatste optreden op Today ter inspiratie voor The Morning Show. “Het is zo vreemd, vertelde ze aan Variety.“Het voelde vreemd alsof mijn vader iets verschrikkelijks had gedaan. Ik vertrouwde hem en was door hem geïnterviewd. Hij was er voor zoveel momenten in mijn leven.”

5 Reese Witherspoon verklaarde haar liefde voor het werken met Jennifer Aniston op Instagram

Reese Witherspoon plaatste een lief eerbetoon aan Jennifer Aniston op Instagram. Ze plaatste een foto van de laatste dag van het filmen van The Morning Show en schreef deze vriendelijke woorden over Aniston: "Er zijn niet genoeg knuffels, hartemoji's of woorden om uit te drukken hoeveel ik koester om met @jenniferaniston te werken", schreef Witherspoon.

4 Mimi Leder moest The Watchmen van HBO doorgeven omdat ze al vastbesloten was om de ochtendshow te regisseren

Mimi Leder is de regisseur van The Morning Show en volgens Business Insider werd ze benaderd door Damon Lindel om mee te werken aan de serie Watchmen. "Hij benaderde me, maar helaas was ik niet beschikbaar", zei Leder voordat hij de show prees en herinneringen ophaalde over het werken met Lindel aan The Leftovers.

3 Jennifer Aniston verkocht de show aan Apple met alleen een schets

Jennifer Aniston bewees dat ze een Hollywood-held is toen ze The Morning Show aan Apple verkocht en er nog een script moest worden geschreven. Aniston vertelde Variety: De show is opgepakt. We verkochten het aan Apple met een overzicht. Toen, ongeveer vier maanden later, sloeg de hele ventilator in elkaar en moesten we eigenlijk helemaal opnieuw beginnen.'

2 Producenten willen Steve Carell op de show vervangen

Steve Carell heeft zich slechts voor één seizoen aangemeld om Mitch Kessler te spelen in The Morning Show. The Hollywood Reporter onthulde dat producenten op zoek waren naar een "high profile mannelijke hoofdrol" om Carell te vervangen, aangezien zijn personage na seizoen 1 uit de show wordt weggeschreven. Dat zullen een paar grote schoenen zijn om te vullen!

1 The Morning Show komt terug voor seizoen 2 in 2020

The Morning Show komt voor een tweede seizoen terug naar Apple TV+. Er is geen premièredatum vastgesteld, maar hij zal naar verwachting terugkeren in november 2020. "We schrijven de show nu; we zullen deze zomer filmen en we zullen in november zijn", vertelde de producer van de show, Kerry Ehrin, aan Variety.

Aanbevolen: