20 DC-helden die hun eigen show in de Arrowverse verdienen

Inhoudsopgave:

20 DC-helden die hun eigen show in de Arrowverse verdienen
20 DC-helden die hun eigen show in de Arrowverse verdienen
Anonim

Met Crisis on Infinite Earths die de Arrowverse afrondt en voor altijd verandert, is het misschien het moment om nog een paar helden toe te voegen aan de cast in sommige shows zoals Supergirl of Legends of Tomorrow of misschien een andere deze superhelden hun eigen shows kunnen krijgen.

Er zijn zoveel personages die DC Comics in de loop der jaren heeft gemaakt en over geschreven dat het moeilijk kan zijn om te kiezen wie zich bij de Arrowverse moet voegen en wie hun eigen show moet krijgen en op wie moet worden gelet voor betere personages.

Al deze personages hebben ingewikkelde achtergrondverhalen die kunnen worden gebruikt om verhaallijnen te maken voor live-action tv-shows, en aangezien al deze personages al grote en toegewijde fans hebben die graag zouden zien dat hun favoriete personage met anderen communiceert in de Arrowverse zijn deze shows een bijna gegarandeerde hit.

20 Booster Goud

Afbeelding
Afbeelding

Booster Gold is een personage dat perfect is gemaakt voor tv. Hij komt uit de toekomst en zijn enige echte kracht is de toekomstige technologie die hij in zijn pak heeft. Booster is een beetje een egomaniak en is meestal behoorlijk eigenwijs, wat over het algemeen contrasteert met het feit dat hij soms een beetje een stuntelige idioot kan zijn, waardoor hij in situaties terechtkomt die geweldig zouden zijn voor tv.

19 Blauwe kever

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn in de loop der jaren veel helden geweest die de mantel van Blue Beetle hebben overgenomen, maar degene die het beste in de Arrowverse zou passen, zou waarschijnlijk Jaime Reyes zijn. Jamie krijgt zijn krachten van de scarabee die op zijn rug is bevestigd, een buitenaardse technologie en super gewelddadig. Jaime moet de scarabee onder controle houden terwijl hij superheldenwerk doet, wat een super interessante dynamiek is.

18 Martian Manhunter

Afbeelding
Afbeelding

Nu Martian Manhunter al te zien is in de Arrowverse in Supergirl, is het misschien tijd om de man van mars een beetje in de schijnwerpers te zetten. Hij heeft een heleboel interessante krachten die voor geweldige gevechten en verhaallijnen kunnen zorgen. Zijn eigen show kan ook worden gebruikt om mensen kennis te laten maken met het favoriete personage van de fans, Miss Martian, zijn nichtje.

17 Dokter Lot

Afbeelding
Afbeelding

Met John Constantine al in de Arrowverse, is het mogelijk dat de makers van de verschillende shows op zoek zijn naar meer op magie gebaseerde personages in hun cast. Dokter Fate is eigenlijk niet de man achter het masker, die man heet Kent Nelson. De helm houdt de geest vast van Nabu, een oude heer van orde.

16 Wonder Girl

Afbeelding
Afbeelding

Nu Donna Troy al bekend is als personage in Arrowverse on Titans, is het misschien tijd voor een Wondergirl om haar eigen show te krijgen. Deze show zou echter niet gericht zijn op Donna Troy. Deze show zou gaan over Cassie Sandsmark, een andere beschermeling van Wonder Woman's die zou kunnen worden geïntroduceerd in Supergirl.

15 Meneer Freeze

Afbeelding
Afbeelding

Mr. Freeze is waarschijnlijk een van de meest sympathieke Batman in zijn rougesgalerij. Mr. Freeze is een wetenschapper wiens experimenten die hij deed in de hoop zijn vrouw te redden van de dood, ervoor zorgden dat hij in een pak moest blijven dat constant op een lage temperatuur was. Hij heeft zeker veel vergelijkingen met Captain Cold, maar omdat alles wat Freeze doet, gemotiveerd wordt door zijn wil om zijn vrouw te redden, is zijn verhaal uitstekend geschikt voor tv.

14 Rode Kap

Afbeelding
Afbeelding

Red Hood is de volwassen versie van een personage dat we hebben gezien in de Titans TV-show, Jason Todd. Red Hood is wat er gebeurt als Jason wordt gedood door de Joker en wordt nieuw leven ingeblazen door de Lazarus Pit te gebruiken. Hij is een antiheld en heeft geen probleem met het doden van de schurken die hij tegenkomt en hij heeft een heleboel verhalen om inspiratie op te doen.

13 Aquaman

Afbeelding
Afbeelding

Nu de DCEU-films hun eigen weergave hebben van een serieuzere en stoere versie van Aquaman op het grote scherm, zou het leuk zijn om een versie van het personage te hebben die iets dichter bij zijn stripboekafbeelding ligt. Een show rond Aquaman zou zich kunnen concentreren op zijn opkomst om koning van Atlantis te worden en te ontdekken dat hij deel uitmaakt van de koninklijke familie van Atlantis.

12 Zwarte Adam

Afbeelding
Afbeelding

Met het Shazam-vervolg met The Rock waarin Black Adam wordt geportretteerd, staat het personage op het punt veel meer aandacht en liefde te krijgen, genoeg om misschien zijn eigen show in de Arrowverse te verdienen. De verhalen zouden zich kunnen concentreren op een tijd voordat hij Black Adam was, toen hij voor het eerst zijn krachten kreeg en niet zo moreel dubbelzinnig was.

11 SuperBoy

Afbeelding
Afbeelding

Superboy maakte zijn live-action tv-debuut in Titans aan het begin van het tweede seizoen van de show. Een show die uitsluitend op Superboy zelf is gebaseerd, zou geweldig zijn als het erop gericht zou zijn om zijn oorsprong te ontdekken en waarom hij is gemaakt en zelfs een mogelijke ontmoeting of zelfs ruzie met zijn originele Superman.

10 Plasticman

Afbeelding
Afbeelding

Plasticman is een personage dat in principe dezelfde krachten heeft als de langgerekte man, maar ik geloof dat Plasticman beter in staat is om in zijn eentje een tv-show te dragen. Plasticman is een voormalige kleine crimineel die is veranderd in een superheld. Hij is een stuk luchtiger dan de langgerekte man en zou geweldig zijn in een meer komische serie.

9 Kapitein Atom

Afbeelding
Afbeelding

Captain Atom is een ander personage dat is gemaakt om te wedijveren met Superman nadat de man van staal enorme populariteit bereikte in de Gouden Eeuw van de strips. Captain Atom trad uiteindelijk toe tot het DC-universum nadat zijn stripuitgever was uitgekocht. Atom zou geweldig zijn in een show, aangezien hij erg onderworpen is aan militaire orde en regels, vanwege chantage en het zien van de beproevingen die hem veroorzaken, zou geweldige tv zijn.

8 Vuurstorm

Afbeelding
Afbeelding

Firestorm zit al een tijdje in de Arrowverse en na Crisis on Infinite Earths wordt het misschien tijd voor hem om zich los te maken van Legends of Tomorrow en zijn eigen show te krijgen. De dynamiek van Firestorms waarbij twee mensen moeten fuseren om de echte held te worden, zou wat meer focus op zijn eigen show kunnen gebruiken.

7 Deathstroke

Afbeelding
Afbeelding

Deathstroke is een ander personage dat in de Arrowverse is verschenen en dat zijn eigen show zou kunnen gebruiken om wat meer focus te krijgen. Deathstroke heeft een rijke geschiedenis in de stripboeken, dus er zal geen gebrek zijn aan bronmateriaal om uit te putten voor alle verhaallijnen die ze nodig hebben. Deathstroke past ook in de zeer ondiepe poel van karakters die anti-schurken worden genoemd, die over het algemeen slechte karakters zijn, maar af en toe goed doen.

6 Deadshot

Afbeelding
Afbeelding

Deadshot is een personage dat in dezelfde geest v alt als Deathstroke. Afgezien van het feit dat ze erg op elkaar lijken, zijn de personages beide huurmoordenaars die beide in de categorie Anti-villian passen, maar hij heeft de neiging om meer voor de overheid te werken als onderdeel van Task Force X. Het meest interessante deel van Deadshot voor veel fans is zijn relatie met zijn dochter en hoe hij zijn werk en zijn leven met haar in evenwicht brengt.

5 Zijwaarts

Afbeelding
Afbeelding

Sideways is een vrij nieuw personage in het universum van DC-strips, hij heeft veel overeenkomsten met Marvel's Spiderman op het gebied van persoonlijkheid en kostuumontwerp. De kracht van Sideways is om warp-poorten te openen waar hij doorheen kan en hij is een eigenwijs jonge tiener superheld die zijn avonturen op het internet streamt voor zijn fans.

4 Vuur en IJs

Afbeelding
Afbeelding

Vuur en IJs zijn een superheldenduo met vrij ongecompliceerde krachten, vuur controleert groen vuur en kan vliegen en IJs kan ijs maken. De twee zijn superhelden uit respectievelijk Brazilië en Zweden en zijn sinds hun oprichting aan elkaar gekoppeld en hebben altijd samen een hoop avonturen beleefd die ter inspiratie kunnen worden gebruikt.

3 Legioen van superhelden

Afbeelding
Afbeelding

Nu Legends of Tomorrow al een hitshow is, is het misschien tijd om nog verder in de toekomst te springen met het Legion of Superheros. Het Legioen van Superhelden is een enorm superheldenteam uit de 30e eeuw en wordt vaak geassocieerd met een jonge Superman en zijn degenen die hem hebben opgeleid om een held te worden.

2 De Groene Lantaarns

Afbeelding
Afbeelding

The Green Lantern Corps is een van de oudste groepen in de hele mythologie van het DC-universum. Er zijn zoveel leden van het korps dat je een aflevering van een tv-show om hen heen zou kunnen hebben, je concentreert je alleen op individuele leden van het korps, maar er zijn ook veel menselijke groene lantaarns, zoals John Stewart, die gebaseerd moeten zijn op rond.

1 Batman Beyond

Afbeelding
Afbeelding

Terry McGinnis speelt zich af in een niet al te verre toekomst van Gotham City, ontmoet een oude en lang gepensioneerde Bruce Wayne en overtuigt hem uiteindelijk om hem de rol van Batman te laten opnemen. Batman Beyond was een cartoon in de vroege jaren 2000 en was een groot succes met een cult-aanhang die graag zou zien dat het personage tot leven werd gewekt.

Aanbevolen: